Deneyimli arkadaşların tecrübelerine dayanarak birkaç sorum olacak....
ilk 360ı mı banlattım gecen dalga da . 2. Konsolu aldım ancak eski gamertag i kurtarmam mumkun olur mu acaba ?
Eski gamertag le yeni live uyelik almadan oynamam mumkun mudur ? Konsol banlandigi icin account da ucmus mudur ? hadi ucmadi kurtardim diyelim oynamaya kalkarsam firmwaresiz konsoluma ban gelir mi gelmez mi oteki sabıkalı oldugu icin ?
yok mu birisi buna cevap yazacak ?
mümkün, accountunu ve harddiskini kullanabilirsin
peki arkadaşlar eski makina j olsa (ban yiyen) yenisi u veya pal olsa...???
accountların bölge kodlarıyla bi alakası yok dostum için rahat olsun kullanırsın :)
Live hesaplarinin banla alakasi yok, rahatca kullanirsin, istedigin makinede (jpn, usa, avrupa).
Eger silver uyeligin varsa ve de 6 ay boyunca hic Live'a giris yapmadiysan o hesabin otomatikman siliniyor! Gold uyeler icin bu 6 ay sonra hesabin silinmesi gecerli degil.
quote:
Orjinalden alıntı: Lt.Chuck
HARDDİSK uymaz ama.SAVE dosyaları farklı region konsol olunca çakışır
10 ay falan kalmisti hesapta 2 aylik konsolu banlattik artik orjinal takilacagim zaten 12 ay bi live uyeligi daha geldi kalanida sokusturucam bir arkadasa :P
quote:
Orjinalden alıntı: KURT85
quote:
Orjinalden alıntı: Lt.Chuck
HARDDİSK uymaz ama.SAVE dosyaları farklı region konsol olunca çakışır
dsotum zaten j olan bir oyunu pav veya u konsolda oynayamayız.ama region free ler içinde fark eder mi onu bilmiyorum.kastettiğin o mu yoksa?ben yeni konsol alıp eski hdd yi kullanacam da...
bi bilgilendirirseniz memnun olurum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme