Şimdi Ara

Xbox Live Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar xbox live'da multiplayer oyuncu ve oynanabilirliği elverişli oyunları konuya yazabilirmisiniz.Aklımda olan bir kaç oyun var Red dead redepmtion ve COD Black Ops bunların multiplayeri ve oyuncu sayısı olarak nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOver7 -- 7 Ağustos 2011; 21:40:03 >

• Black Ops
    Halo:3-Reach
    Fifa 11
    Gears of War 2
    Bad Company 2
    Left 4 Dead 2
    Super Street Fighter 4

En çok oynanan oyunlar bunlar diye biliyorum.Ben multiyi sevemedim bir türlü ama,Left 4 Dead 2'nin multisi çok eğlenceliydi.FPS oyunlarını seviyorsan,kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Black Ops
    Halo:3-Reach
    Fifa 11
    Gears of War 2
    Bad Company 2
    Left 4 Dead 2
    Super Street Fighter 4

En çok oynanan oyunlar bunlar diye biliyorum.Ben multiyi sevemedim bir türlü ama,Left 4 Dead 2'nin multisi çok eğlenceliydi.FPS oyunlarını seviyorsan,kaçırma derim

Cevabınız için teşekkür ederim...
  • Red Dead Redemption'u öneririm. Üzerinden yıllar geçse de, oynayanları mutlaka olacak. Aslında, imzamda yer alan oyunları da önerebilirim; ancak, Red Dead Redemption hâricindeki oyunların(Call of Duty : Modern Warfare 2, Battlefield : Bad Company 2, Gears of War 2, ...vb.) yenisi çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

Red Dead Redemption'u öneririm. Üzerinden yıllar geçse de, oynayanları mutlaka olacak. Aslında, imzamda yer alan oyunları da önerebilirim; ancak, Red Dead Redemption hâricindeki oyunların(Call of Duty : Modern Warfare 2, Battlefield : Bad Company 2, Gears of War 2, ...vb.) yenisi çıkacak.

Bende red dead redepmtion düşünüyorum teşekkür ederim.
  • red dead i kesinlikle hayatında bir kere oynamalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.