Şimdi Ara

Xbox live Ve Paypal Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

01.11.2011 tarihinde Xbox.com dan 1000 points satın aldım paypal kullanarak.Tabi bu işlem için paypal profilimi kaydettim siteye.DÜn akşam baktığımda paypal da 36 sterlin'lik bir ödeme gördüm 12.11.2011 tarihinde yapılmış,alıcı kısmında Microsoft yazan.

Hemen profilimi açıp baktım ve xbox live gold üyeliğim 2013 e kadar uzatılmış,daha sonra incelediğimde renew seçeneğinin on olduğunu gördüm.Normalde xbox üyeliğimi zaten daha yeni almıştım,1-2 ay önce.Şimdi akılma takılan soru renew açık olsa dahi bitmesine bu kadar zaman varken kendisi otomatik almış olabilir mi ?

Bunun dışında birde kardeşim geçenlerde yanlışlıkla birşeye confirm dediğini söylüyor,xbox live menusünde ancak sadece bir tek confirm ile hemen üyelik satın almış olabilir mi ? Ödeme ekranı falan çıkması gerekmez mi ? 2013 e kadar kim öle kim kala içime oturdu bu para.PAypal üzerinden birşey yapabilirmiyim bu konuda itiraz gibi...

Yada kardeşim aldıysa bile en azından microsoft points'e çevirme imkanım olabilir mi ? Bu konuda birşeyler yazarsanız sevinirim,saygılar...

Son olarak bazı şeyler cancel yaptım ve xbox.com dan paypal ile ilgili bir sayfaya girdiğimde şu bilgileri gördüm,iptal edilmiş olabilir mi aldığım üyelik ?

"Your services
    Service name Status
    Gold Family – 12+2 Months Enabled
    Prepaid 12+1M Xbox LIVE Gold Canceled
    Gold – 1 Month FREE Trial Canceled
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 23 Kasım 2011; 14:18:42 >

• Hiç fikri olan yok mu arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.