Şimdi Ara

-XBOX LİVE YAZ İNDİRİMLERİ 2015- (BİTTİ) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
6
Favori
9.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sleeping dogs 30 küsür lira, sizce değer mi ? Uzun süre oynanır mı ana hikaye ?
  • Forza Horizon 2 bekledik gelmeyecek herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alırsam kesin önümüzdeki ay GWG ile bedava olur, AC aldım geçen ay, bu ay gold ile bedava oldu
  • the telltale games collection rus store'da baya uygun 105 lira felan makina olsa affetmez yapıştırırdım. İçinde 5 sezon var.
    Türk store'da sleeping dogs, state of decay ve saints row bundle kesinlikle kaçmaz 125 küsürde bu grup çok temiz fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar sleeping dogs 30 küsür lira, sizce değer mi ? Uzun süre oynanır mı ana hikaye ?

Ben 360'ta bitirmiştim eğlenceli oyun yan görevler ile baya uzuyor oynanış. Dlc lerde ekli 30 lira çok iyi fiyat bu oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

http://www.plati.com/itm/XBOX%252DLive%252DKarta%252Doplaty%252D2000%252Drublejj%252D%2528RUS%2529%252D%252D%252DPODAROK/1865774

Rusya bölgesinden oyun almak isteyenler bakabilir.

bu siteden nasıl oyun alınıyor.
  • quote:

Arkadaşlar sleeping dogs 30 küsür lira, sizce değer mi ? Uzun süre oynanır mı ana hikaye ?

Güzel bir oyun. Aldığınıza pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Burayada yazıyım :) RYSE indirimi bekleyen arkadaşlar vardı. RYSE 11 Dolar'a düşmüş...

http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/ryse-son-of-rome-xbox-one

Sağol hocam bilgi için , kaptım hemen bi tane

Ben de kaptım hemen. Bu site legaldir değil mi? Başımız ağrımasın da (yoğurdu üfleyerek yiyen adam)

• https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2kytez/is_cdkeyscom_legit/

Araştırdım site sağlam arkadaşlar. Rise oyunu 30 liraya geliyor ki bence bedava

• cdkeys.com dan baya alışveriş yaptım saniyede kod geliyor rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz

• quote:

Kesinlikle değer. Aldığına pişman olmazsın. 30 un üzerinde ana görev var. Yan görevler de eğlenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProudScaevola -- 12 Temmuz 2015; 9:40:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta v en uygun nerede bilen var mı?

• Siz cevap vermeden ben söyleyeyim en uygun india 55 dolar (3500rs) ben 60 dolara usa den aldım. Amazondan 60 dolarlık giftcard ile. Şehir olarak oregon u seçin boşa vergi vermeyin. Bizim storeda ise gta v 95 dolar. Yuhhh diyorum. Nokta

• Gta 5 icin soyle bir sey var

http://www.plati.com/itm/Grand+Theft+Auto+V+%28GTA+V%29+Xbox+One/1815196

Lisans aktarma ile ilgili tam bilgim yok ama aciklamasinda bir hesap gonderiyorlar ve yapilacak islemden sonra kendi hesabimiza aktariyoruz galiba. Gerci hesaptan hesaba oyun aktarimi yok biliyorum. Bilgili arkadaslar aydinlatirlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombayci -- 13 Temmuz 2015; 21:38:47 >
  • dombayci kullanıcısına yanıt
    böyle account satan rus asıllı sitelere güvenmeyin,
    gta5 en ucuz kutulu ikinci el türkiyeden
    yada yurtdışı alışveriş sitelerinden kutulu alabilirsiniz.

• Alınık batman arkham knight ( p2

• Abiler dikkatle okuyun. Ben ps4hesap.com diye bir siteden hesap satın alıp kurdum ps4e. 50 liraya 5 oyun gayet güzel. Ama onu ana hesap yapıyorsun falan. Neyse bir ay sonra carttt ps4 banlandı. Bakın hesap demiyorum CİHAZ banlandı. Neden mi? O şerefsiz (ulaşamadım kendine ve site de kapanmış zaten) ne yapmış etmiş kredi kartı mı çalmış naapmışsa tabi ana hesap da benim makinede gitti güzelim ps4. 45 gün sony euresia, ingiltere, hong kong, japonya. Yazmadığım merci kalmadı. Ben de mağdurum dedim. Ben de dolandırıldım dedim. Ben memurum kardeşim ne dolandırıcılığı dedim ... Nato kafa nato mermer. 22 aylık evladımın üzerine yemin ederim daha evime SONY pil sokmam. Aleti o haliyle 675 liraya sattım. Xbox one aldım. İyi ki de almışım. Gift card falan alın yasal oyunlar alın. Öyle ne idüğü belirsiz itin köpeğin hesabını sakın almayın. Kadir geceniz mübarek olsun

• noblelion N kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum seninde mübarek olsun

• noblelion N kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hepimizin kadir gecesi mübarek olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

Abiler dikkatle okuyun. Ben ps4hesap.com diye bir siteden hesap satın alıp kurdum ps4e. 50 liraya 5 oyun gayet güzel. Ama onu ana hesap yapıyorsun falan. Neyse bir ay sonra carttt ps4 banlandı. Bakın hesap demiyorum CİHAZ banlandı. Neden mi? O şerefsiz (ulaşamadım kendine ve site de kapanmış zaten) ne yapmış etmiş kredi kartı mı çalmış naapmışsa tabi ana hesap da benim makinede gitti güzelim ps4. 45 gün sony euresia, ingiltere, hong kong, japonya. Yazmadığım merci kalmadı. Ben de mağdurum dedim. Ben de dolandırıldım dedim. Ben memurum kardeşim ne dolandırıcılığı dedim ... Nato kafa nato mermer. 22 aylık evladımın üzerine yemin ederim daha evime SONY pil sokmam. Aleti o haliyle 675 liraya sattım. Xbox one aldım. İyi ki de almışım. Gift card falan alın yasal oyunlar alın. Öyle ne idüğü belirsiz itin köpeğin hesabını sakın almayın. Kadir geceniz mübarek olsun

Geçmiş olsun,
    Ne olduğu belli olmayan sitelerden oyun alırsanız ps4 de banlanır Xone'da bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.