Şimdi Ara

-XBOX LİVE YAZ İNDİRİMLERİ 2015- (BİTTİ) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
7
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gecmis olsun hocam. forumunda eski uyesiymissiniz hic mi girmediniz ps4 kardeslik konusuna? 5 oyun 50 lira olabilir mi yahu hic mi suphelenmediniz yani? Olayin sonyle ilgisi yok, o hic okunmayan ama kabul ettigimiz son kullanici sozlesmelerinde bu sartlar hep belirtiliyor. Benzer durum xboxta da basiniza gelebilir, nereden cdkey, hesap vs aldiginiza dikkat edin basiniz agrimasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ile ne alakasi var ayni seyi xbox ta yap xbox ta banlanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar konuyla alakalı değil ama bir sorum olacak ben PC 'de steam hesabı ile oyun satın aldım en az 30 küsür güncel ve kaliteli oyun var ve hatra sayılır bir para ödedim şimdi pc performans olarak beni zorlamaya başladı yeni bir makine toparlayana kadar xbox oyun konsolu almak istiyorum fakat aklımdaki soru şu steam hesabımdaki oyunları burada da oynayabilir miyim steam hesabını xbox'a da tanımlayabilir miyim ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLroK

Dostlar konuyla alakalı değil ama bir sorum olacak ben PC 'de steam hesabı ile oyun satın aldım en az 30 küsür güncel ve kaliteli oyun var ve hatra sayılır bir para ödedim şimdi pc performans olarak beni zorlamaya başladı yeni bir makine toparlayana kadar xbox oyun konsolu almak istiyorum fakat aklımdaki soru şu steam hesabımdaki oyunları burada da oynayabilir miyim steam hesabını xbox'a da tanımlayabilir miyim ? Teşekkürler.

Hayır oynayamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: BaLroK

Dostlar konuyla alakalı değil ama bir sorum olacak ben PC 'de steam hesabı ile oyun satın aldım en az 30 küsür güncel ve kaliteli oyun var ve hatra sayılır bir para ödedim şimdi pc performans olarak beni zorlamaya başladı yeni bir makine toparlayana kadar xbox oyun konsolu almak istiyorum fakat aklımdaki soru şu steam hesabımdaki oyunları burada da oynayabilir miyim steam hesabını xbox'a da tanımlayabilir miyim ? Teşekkürler.

Hayır oynayamazsın

Teşekkürler

ama çok acıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Sony ile ne alakasi var ayni seyi xbox ta yap xbox ta banlanir.

İşte ben de onu diyorum mübarek insan. Uyarıyorum insanları. sonye kızma nedenim kesinlikle dinlemiyorlar. Ip adresi diye bişey var oradan araştırın diyorum yok. En son şey dedim ben adam öldürsem suç üstü yakalansam bile hakim beni dinler. Siz hiç dinlemiyorsunuz dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Gecmis olsun hocam. forumunda eski uyesiymissiniz hic mi girmediniz ps4 kardeslik konusuna? 5 oyun 50 lira olabilir mi yahu hic mi suphelenmediniz yani? Olayin sonyle ilgisi yok, o hic okunmayan ama kabul ettigimiz son kullanici sozlesmelerinde bu sartlar hep belirtiliyor. Benzer durum xboxta da basiniza gelebilir, nereden cdkey, hesap vs aldiginiza dikkat edin basiniz agrimasin.

Dostum 99 yılından beri bilgisayar kullanıyorum. Ps1, ps2, ps3, ps4 hepsini kullandım. Böyle bir kardeşlik durumu falan yeni şeyler galiba. Bir de ben en kötü hesap sahibi kullanıcı adını şifresini değiştirir ben de oyunlara erişemem diye düşündüm. Cihazın banlanması benim mantığıma ters bişey zaten. Zaten dikkat et eski mesajlarımda da bahsetmiştim ben bu olaydan ve çoğu kişi cihaz değil hesap banlanmıştır diyor. Olayı yaşayan benim adam benden iyi biliyor yani. Tövbe Allahım. Neyse ben uyarma görevimi yaptım. İsteyen istediği yerden istediğini alsın. Ama ben sony pil almam pil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

Abiler dikkatle okuyun. Ben ps4hesap.com diye bir siteden hesap satın alıp kurdum ps4e. 50 liraya 5 oyun gayet güzel. Ama onu ana hesap yapıyorsun falan. Neyse bir ay sonra carttt ps4 banlandı. Bakın hesap demiyorum CİHAZ banlandı. Neden mi? O şerefsiz (ulaşamadım kendine ve site de kapanmış zaten) ne yapmış etmiş kredi kartı mı çalmış naapmışsa tabi ana hesap da benim makinede gitti güzelim ps4. 45 gün sony euresia, ingiltere, hong kong, japonya. Yazmadığım merci kalmadı. Ben de mağdurum dedim. Ben de dolandırıldım dedim. Ben memurum kardeşim ne dolandırıcılığı dedim ... Nato kafa nato mermer. 22 aylık evladımın üzerine yemin ederim daha evime SONY pil sokmam. Aleti o haliyle 675 liraya sattım. Xbox one aldım. İyi ki de almışım. Gift card falan alın yasal oyunlar alın. Öyle ne idüğü belirsiz itin köpeğin hesabını sakın almayın. Kadir geceniz mübarek olsun

Geçmiş olsun,
    Ne olduğu belli olmayan sitelerden oyun alırsanız ps4 de banlanır Xone'da bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

Sağol dostum. Geçti zaten. Sağlık olsun

• Tomb Raider'ı US hesap satın almadı. Ödeme hatası verdi durdu. Daha önce birsürü oyun alabildiğimden araştırma yaptım. Thief ve Tomb Raider US store da sorunlu. Sebebini çoğu kimse bilmiyor ama satın alımlarda Amerika'da yaşayanlardan bile sorun yaşayanlar var (Özellikle bulunduğu region u seçmeyenler).
    Çözüm Gift Card. Kendi sitesinden 10 dolar gift card aldım sorunsuzca alışverişi yaptım. Sorun yaşayanlara tavsiyemdir
  • İyi olmuş. Beleşçiliğin sonu budur.
  • Bu konu kapandı mı kimse mesaj atmıyor artık =)
  • yuemef kullanıcısına yanıt
    summer sale bittiği için olabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimler bu sene gecmis senelere gore daha zayifti ondandir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry 4 te %60 indirim diyor 59 dolardan 30 dolara düşüyor. Nasıl bi %60 anlamadım

• Private-Miller kullanıcısına yanıt
    Normal indirim %50 idi, %60 gold üyelere özeldi galiba.

• Şu anda Gold üyelere bedava olan Gears of War 3'ü Xbox One'a indirebiliyor muyuz?
  • Hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz denince insanın aklına daha uzun geliyor. Yaz daha bitmedi ama indirim bitti demekki :)
  • Ea accessten 12, golddan 1, kutu içeriğinden 1 ve usa storedan 1 oyun aldım. Fakat ben bunları ne zaman oynayacağım ya. Mal bulmuş mağribi gibi ucuz ne varsa atladım üstüne. Tüketim çılgınlığı oldu resmen.

• noblelion N kullanıcısına yanıt
    birde oynamak için kısıtlı zaman varsa hangisinden başlasan yarım kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.