Şimdi Ara

xbox livee ICS'den bağlanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Ben de ntsc-j makina alarak aranıza katıldım.xbox live'e bağlanmaya çalışıyorum ama beceremedim.loopcom usb modem kullanıyorum ve dinamik ip kullanıyorum.Kılavuzda belirttiği gibi ethernet kablosuyla pc ve xboxu bağladım.Sonra herzamanki gibi internete bağlandım.Eksik bişeyler var mutlakaki "test xbox live connection"da ip address kısmına gelince "failed" oluyor.Bu konuda teknik bilgim yok.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopetoseeyou -- 1 Şubat 2007; 8:59:36 >

• neyse halletim.Ağ paylaşımında bi seçeneği etkinleştirince halloldu.Ancak live'e kayıt olamıyorum."xbox live signup currently unavailable.Please try again later" yazıyor.
  • şu ics'yi bir ben halledemedim herhalde. modemi ethernetten bağlıyorum, xbox ile pc yi de ethernetten bağlıyorum ama hiç bir şekilde ne otomatik ip ne de ip yi kendim vererek bağlanamadım. xbox ın sitesinde illa usb modem kullanacaksınız diyor. benim kablo modem de gıcık mıdır nedir usbden takınca sınırlı bağlantı diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megamefta

şu ics'yi bir ben halledemedim herhalde. modemi ethernetten bağlıyorum, xbox ile pc yi de ethernetten bağlıyorum ama hiç bir şekilde ne otomatik ip ne de ip yi kendim vererek bağlanamadım. xbox ın sitesinde illa usb modem kullanacaksınız diyor. benim kablo modem de gıcık mıdır nedir usbden takınca sınırlı bağlantı diyor.

Bende de sınırlı bağlantı diyordu.Şunu dene.Denetim masası-ağ bağlantıları'na gel.Ordan kullandığın bağlantıya sağ tıkla."Özellikler"den gelişmiş'e gel.Ordan "diğer ağ kullanıcıları,bu bigisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" seçeneğini işaretle.Tabi senin de windows'un xp professional ise...
  • Neden xbox live'e kayıt yapamıyorum.Yanlız bu kısmını anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopetoseeyou -- 1 Şubat 2007; 10:56:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.