Şimdi Ara

Xbox mini buzdolabı nihayet tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Xiaomi mini buzdolabı diye okudum lan! Dedim bu xiaomi her yere girdi, kesin bunu da yapmıştır. Xbox ne alaka ya!

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt

mahalle bakkalına buzdolabını meşrubat firmaları veriyor.onlar da Uğur veya Şenocak buzdolabı kullanıyor.firma ile sözleşmesi devam ettikçe dolaplar da garanti altındalar.haberdeki dandik buzdolabı 1-2 yıldan fazla garanti vermez.

• Kimse de dememiş kışın buzdolabı mı çıkarılır???

• bu nesilde xbox epeyce sempatik olmaya başladı :) hiç bozmadan devam etsinler bakalım da şu xclouds gelsin artık bize de, konsol alma derdi olmadan gamepass deneyimleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkadanak

iyi yapmışsın şimdi git oyunlara 600 tl vermeye devam et kendini özel hissedersin.

Alıntıları Göster

Tam bir loser işi bu konsollar. Düşünsene adam 25 + yaşında elinde gamepad belki evli falan içerde esi jennifer lopez'den Ain’t Your Mama falan dinliyor inanılmaz.. Gülücük bile koymadım dikkat edersen o kadar vahim bir durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 16 Haziran 2021; 19:33:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

Tam bir loser işi bu konsollar. Düşünsene adam 25 + yaşında elinde gamepad belki evli falan içerde esi jennifer lopez'den Ain’t Your Mama falan dinliyor inanılmaz.. Gülücük bile koymadım dikkat edersen o kadar vahim bir durum..

Alıntıları Göster

Ama diğer yandan yaratılan güzel bir oyunun dünyasında kaybolup farklı insanların hikayelerini görmek, o insanların yarattığı dünyada arkadaşlarınla eğlenmek bir şeyler paylaşmakta çok güzel değil mi? Bence yanılıyorsun, genellemek her zaman yanlıştır bu da dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkadanak

Ama diğer yandan yaratılan güzel bir oyunun dünyasında kaybolup farklı insanların hikayelerini görmek, o insanların yarattığı dünyada arkadaşlarınla eğlenmek bir şeyler paylaşmakta çok güzel değil mi? Bence yanılıyorsun, genellemek her zaman yanlıştır bu da dahil.

Alıntıları Göster

Oyun insanı bağımlı yapar zamanını boşa harcarsın. Oyun oynamakla geçireceğin süreyi program kodlarının dünyasında kaybolmakla geçirsen mesela, 5 senede Matrix'de ki NEO gibi olursun.. Xbox mini buzdolabı nihayet tanıtıldı 

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

ayrıyetten yazan bi kekonun 2 konsolu var mış . ahahaha .günün fıkrası .

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Xbox mini buzdolabı nihayet tanıtıldı

Xbox mini buzdolabı nihayet tanıtıldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

mahalle bakkalına buzdolabını meşrubat firmaları veriyor.onlar da Uğur veya Şenocak buzdolabı kullanıyor.firma ile sözleşmesi devam ettikçe dolaplar da garanti altındalar.haberdeki dandik buzdolabı 1-2 yıldan fazla garanti vermez.

1. Türkiye'yi varsayarsak 2 yıl soğutma, 10 yıl kompresör garantili oluyor ürünler.

2. Uğur vs. mahalle bakkalındaki dolaba ömür boyu garanti falan vermiyor. Sallamayın bu konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

Oyun insanı bağımlı yapar zamanını boşa harcarsın. Oyun oynamakla geçireceğin süreyi program kodlarının dünyasında kaybolmakla geçirsen mesela, 5 senede Matrix'de ki NEO gibi olursun..  

Alıntıları Göster

O konuda haklısın

• Türkiye'de kim alacak bunu?

• Nihayet tanıtıldı nasıl bir başlık. Tüm dertler sıkıntılar bitmiş buzdolabı tanıtılmasını bekler olmuşuz. Diyecek kelime bulamıyorum.

• ilginç bir girişim olmuş

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt

Sallamıyorum.bakkal meşrubat firmasıyla sözleşmeyi devam ettirdiği sürece buzdolabı garanti altında.bozulursa firma tamir eder ya da yenisini yollar.uğur ya da şenocak'la bakkal muhatap olmaz.onu arkada mesrubat firması halleder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sallamıyorum.bakkal meşrubat firmasıyla sözleşmeyi devam ettirdiği sürece buzdolabı garanti altında.bozulursa firma tamir eder ya da yenisini yollar.uğur ya da şenocak'la bakkal muhatap olmaz.onu arkada mesrubat firması halleder.

Ömür boyu garanti ya da destek diye bir şey yok yahu. Sallamayın işte. Yenisini yollar dediğin ürün garanti süresi (2 yıl) dolmuşsa parayla satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Ömür boyu garanti ya da destek diye bir şey yok yahu. Sallamayın işte. Yenisini yollar dediğin ürün garanti süresi (2 yıl) dolmuşsa parayla satılıyor.

Alıntıları Göster

bizzat içecek firmalarıyla çalışıyorum, neden sallayayım? dolabın bozulması bakkalı,marketi bağlamaz.misal coca-cola ertesi gün yenisini getirir eskisini götürür.ya da adam yollar yerine tamir eder.bu işlemlerin hiçbirinde bakkal tamir,değişim parası vermez.sözleşme devam ettikçe bu böyle devam eder.dolabın satın alınması ve bakımını meşrubat firması karşılar.bakkala bir maliyet çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Haziran 2021; 8:53:46 >

• quote:

bizzat içecek firmalarıyla çalışıyorum, neden sallayayım? dolabın bozulması bakkalı,marketi bağlamaz.misal coca-cola ertesi gün yenisini getirir eskisini götürür.ya da adam yollar yerine tamir eder.bu işlemlerin hiçbirinde bakkal tamir,değişim parası vermez.sözleşme devam ettikçe bu böyle devam eder.dolabın satın alınması ve bakımını meşrubat firması karşılar.bakkala bir maliyet çıkmıyor.

Alıntıları Göster
    Bende direk üreticide çalıştım Meşrubat firmaları karışmıyor doğru ama üretici de bedavaya vermiyor o ürünü. Sonsuz garanti diye bir şey onu söyledim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.