< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-Tarih -- 28 Kasım 2018; 1:24:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-Tarih -- 28 Kasım 2018; 1:24:23 > |
Senin bu saçma yorumunu okudum ve 1 tane daha one x almaya karar verdim. Yedekte dursun lazım olur ileride.
|
Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. One X ile iyi bir tercih yaptığını söyleyebilirim. Sorularına gelecek olursak.
- India yahut başka herhangi bir store aslında fark etmez. Burada önemli olan senin o oyun için ödeyeceğin miktar (Ülkemizde ki döviz kurları malum çok yüksek) ve o bölge için her defasında çekeceğin bölge değiştirme zahmeti. Çoğu arkadaş Hindistan, Rusya, Amerika, Arjantin, vb. gibi Store'ları sorun yaşamadan çokça kullanıyorlar. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ancak Mısır'dan alışveriş yapılamıyor. - Microsoft Store malum olduğu üzere en güvenilir yer. Fiyatları da döviz endeksli olduğu için yüksek. Bu noktada bence ilk yapman gereken indirimleri takip etmek, yakalamak ve istediğin oyunu o şekilde almak. Ama yok bekleyemem dersen de yine Microsoft Storelardan (ki bunlar yukarıdakiler Hindistan vs.) almak. Üçüncü bir seçenek ise, Cdkeys, G2a, Plati vb. yerlerden oyunu global key olarak almak. Key aldığın zaman daha güvenli olur. Ancak hesap olarak almanı tavsiye etmem. Birde mesela son yazdığım 3. taraf satıcılardan ruble, dolar, euro gibi gift kart alarak biraz daha indirim yapabilirsin kendine. Amazon'dan yahut başka yerden alacağın keylerde sınırlama olmaz. - 3,5 yıldır Xbox kullanıyorum. Konsol arayüzünde bahsettiğin şekilde bir donukluğa denk gelmedim. Dönem dönem download yaparken takılmalar oluyor ama oda çok kısa bir süre. Oyun indirme işleminde son dönemlerde Süperonline kullanıcıları çokça sorun yaşadılar. Hatta MS açıklama yaptı sorunun üzerinde çalışıyoruz diye. Eğer Süperonline ise yakında düzelecektir diye tahmin ediyorum. Bende TT net var sorunsuz bir şekilde indirme yapıyorum. Zaten sürekli AKN dışında download kullanıyorum. Belki de ondan dalgalanmayı hissetmiyorum. - Pubg sunucularından ziyade halen grafik sorunları ile uğraşıyoruz. Sunucularda sıkıntı yok aslında. Herifler güncelleyeceğiz diye bir türlü oturtamadılar FPS olayını. Ancak oynanmayacak düzeyde de değil. Gta zaten sorunsuz bildiğim kadarı ile. Son olarak eklersen birlikte oynayabiliriz. GT : GavurboganHerif İyi oyunlar. |
benden tavsiyeler:
- external disk alın... bir kere 4TB disk alıyorsunuz yıllarca kafa rahat... hem de konsol garantiden değiştiğinde yada one'dan one s'e, s'ten x'e geçişlerde oyunları tekrar indirme derdi olmuyor... - indirimleri takip edin... indirimsiz oyunu sadece çıkış günü için alın... onun dışında her oyunu haftalık indirimde alın... indirimleri takip etmenin bir çok yolu var(mesela benim blog) - oyunların meşhurluğuna göre davranmayın... sonuçta keyif görecelidir... ryse bazıları için güzel bir oyundur, benim için anca bir teknoloji demosu gibiydi... party hard ise bazıları için piksel çöplüğüdür, ben ise saatlerce keyifle oynadım, hala da arada oynarım :) yada destiny 2 için çok klişe dolu ve içerik az, eskinin tırnağı değil desem de gameplay sürem 400 saat civarı... yani oyunları izleyip kendiniz yorumlayın, insanların yorumlarına bakmayın... - iletişimden çekinmeyin... insanlarla konuşmak veya yazışmak kötü değildir... insanca iletişim her zaman güzeldir... bir çok kişinin gözünde yaşınız davranışınızdır, güneş etrafında kaç tur döndüğünüz değil... - playstation ergenleri gibi de olmayın... iletişim iyidir güzeldir ama taciz iyi değildir... her gördüğünüz dişi ismine yada sesine saldırmayın... bir kere oyun daveti attığınızda gelmeyen kişi üçüncü yada beşinci davette de gelmeyecektir, gelirse de sövmek ve oyununuzu bozmak için gelecektir... |
1- Ps ex oyunları hariç neredeyse her oyun var.
Ortalama 180 TL oyun fiyatları. Evet. Hayır. 2- One x için kinect yok. Evet. Çok iyi. 30a yakın ama çocukla oynamak için 10 tane civarında Kinecti kullanırken bir aparata gerek yok. 3- Hayır. Satılmıyor. 4- 3500-5000 Tl arasında. 5- 360'ın apartları uyumsuz. 360'ın uyumlu oyunlarını da kütüphaneden kontrol edebilirsin. One ve S' lerin kinect hariç diğer aparatları ve oyunların hepsi uyumlu. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 9 Mayıs 2018; 11:23:45 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|