|
Xbox Next bildiğimiz konsollara benzemeyecek
-
-
Peki bu zımbırtıların oyunları ne olacak millet saksı misali evin dekorasyonu içinmi alıyorlar bu zımbırtıları.
-
Adamlar oyun piyasasini alt üst ettiler resmen gamepass ile üretkenligi bitirdiler sonra satin alimlarla firmalarin bütcesini kisip kapattilar resmen dalga geciyorlar oyuncular ile tek amaclari yüksek kar yapmak oldugu icin asil olaya odaklanamiyorlar.Müsteri memnuniyeti umurlarinda olmadigi icin basarili olamiyorlar
-
Bomba bir konsol çıkarmazlarsa yine bomba gibi patlayacaklar. Gamepass için aldıkları stüdyoları tek tek kapatıyorlar. Xbox rüyası bitiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmzamı atarım ben bu yoruma.
O kadar haklısın ki, GamePass geldiğinde kütüphanedeki oyunlar beş para etmez bu bir göz boyama uzun vadede daha da kötü olacak dedim, sen oyuncu düşmanısın dediler özetle hahahah
Bu kadar para harcayıp da sadece kendileri geriye gitse hiçbir şey demezdim ama sektörü de geriye götürdüler resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleTibet -- 26 Mayıs 2024; 11:40:38 >
-
Benzer şeyi Film ve Dizi sektöründe Netflix ve Disney yaptı.
Kaliteli yapımcı ve yönetmenler bile kötü iş yaptılar.
Bunun tek istisnası Apple Arcade ve Apple TV platformları. Oyun olarak konsolculara hitap etmese bile arcade hem iyi oyunları içeri taşıyor hem güncelleme aldırtıyor hem de yeni güzel oyunlar aynı firmadan sipariş veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 26 Mayıs 2024; 11:54:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsolu sattıran da aldıran da oyunlarıdır önemli olan oyun bence
Konsol değil oyun lazım. Herşey donanım değil switcte görüyoruz .Ama el konsoluna hayır demem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hardcore oyuncu değilim. Canım sıkıldığında bir oyuna takılıyorum. Sıkıldığım yerde başka oyuna geçiyorum. Gamepass benim için bulunmaz nimet.
Milyonlarca oyuncunun farklı farklı tarzları var. Gamepass sana hitap etmiyor olabilir. Emin olun hitap ettiği bir kesim var.
Bunun devam edip etmeyeceğini MS karar verecek. Bu iş sürdürülebilir bir finans sağlarsa devam eder. Etmezse kapatır.
-
gamepass o açıdan iyi ama oyunların kalitesini aşırı aşağı çekti, Microsoft'un kendi satın aldığı şirketler özelinde. aaa oyun yapmıyorlar, şu ana kadar çıkan kendi firma oyunlarının neredeyse hepsi çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tango'yu kapattıktan sonra Ms benim için bitmiştir. Umarım başarısiz olurlar, gamepass geldiğindendir adam gibi bir oyun görmedik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MS ilk 2 xbox konsolundan sonra oyun piyasasını mahvetmiştir. Kim bu işin içindeyse 2 jenerasyondur her şeyi mahvettiler. Piyasada lider olan Sony bile liderlik rahaveti ile doğru dürüst oyun çıkartmıyor. Ellerinde olan 20 oyun şirketine doğru dürüst bir oyun bile yaptıramadılar kaç senedir.
Series x çıkarken 4k 120 fps diye haber yapıyorlardı. Hikayeden başka bir şey duymadık. Yapacakları daha güçlü bir işlemci, daha fazla ram, farklı bir arayüz. MS'den başka bir şey beklemiyorum. En fazla disk sürücülü model çıkartmazlar.
-
Bu sefer neye benzeyecek çamaşır makinesine mi?
izin versinler, kendi pc mize kuralım işletim sistemi. sistem kaynakları tamamen kendine kullansın ve xbox oyunları oynayalım. kendi mini itx sistemlerimiz olsun. sırf furbol oyanyan adam mini kasalar alır. 3050ti koyar içine keyfine bakar. rx6700 var bende, xbox series s den daha iyi bir güç elde edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 26 Mayıs 2024; 16:33:24 >
Piyasada oyun kıtlığı başladı 8k tv satıp yayın veremeyen ülkeler gibi oyun çıkartın oyun
Bunlar katıksız mal yahu ellerindekini daha da rezil etme peşindeler, ulan saten konsolu konsol yapan tek bir standart donanım üzerine kurulmuş sağlam optimizasyona sahip olması, bilgisayardan ne farkı kalıyor bu yapıldığında
Farklı bir şey yapmları, çıkardıkları konsollar satmıyor zaten, 8k konsol çıkarsalar ne olur oyun olmadıktan sonra, belki konsol işini bitirip sadece servis ve oyun satacaklar.
-
Bence en iyisi Xbox 360 dı ne oyunlar oynadık oyun piyasasıda çok hızlıydı özellikle Gears of War serisi
Özellikle mi? Sadece olmasın?! Forzayı da sayalım hadi.Oyun piyasasının hızlı olması ps in eseriydi xbox ın hiç olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Adamlar oyun piyasasini alt üst ettiler resmen gamepass ile üretkenligi bitirdiler sonra satin alimlarla firmalarin bütcesini kisip kapattilar resmen dalga geciyorlar oyuncular ile tek amaclari yüksek kar yapmak oldugu icin asil olaya odaklanamiyorlar.Müsteri memnuniyeti umurlarinda olmadigi icin basarili olamiyorlar
|
İmzamı atarım ben bu yoruma.
O kadar haklısın ki, GamePass geldiğinde kütüphanedeki oyunlar beş para etmez bu bir göz boyama uzun vadede daha da kötü olacak dedim, sen oyuncu düşmanısın dediler özetle hahahah Bu kadar para harcayıp da sadece kendileri geriye gitse hiçbir şey demezdim ama sektörü de geriye götürdüler resmen |
Hardcore oyuncu değilim. Canım sıkıldığında bir oyuna takılıyorum. Sıkıldığım yerde başka oyuna geçiyorum. Gamepass benim için bulunmaz nimet.
Milyonlarca oyuncunun farklı farklı tarzları var. Gamepass sana hitap etmiyor olabilir. Emin olun hitap ettiği bir kesim var. Bunun devam edip etmeyeceğini MS karar verecek. Bu iş sürdürülebilir bir finans sağlarsa devam eder. Etmezse kapatır. |
Bomba bir konsol çıkarmazlarsa yine bomba gibi patlayacaklar. Gamepass için aldıkları stüdyoları tek tek kapatıyorlar. Xbox rüyası bitiyor.
|
yine ağlayan ağlayana game pass ve xbox konsolları var olduğu sürece hep ağlakları göreceğiz |
Bunlar katıksız mal yahu ellerindekini daha da rezil etme peşindeler, ulan saten konsolu konsol yapan tek bir standart donanım üzerine kurulmuş sağlam optimizasyona sahip olması, bilgisayardan ne farkı kalıyor bu yapıldığında
|
Benzer içerikler
- instagram dondurma
- snapchat hesap silme
- instagram keşfete düşme
- instagram hikaye süresi
- instagram görüldü kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X