Şimdi Ara

Xbox One AC Unity+Black Flag bundle mı yoksa Sunset Overdrive bundle mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Almanyadayım ve birkaç güne xbox one sahibi olacağım.Bundle ların fiyatları standart ikisi de 399 euro(tabi ben tax free falan uğraşacam daha uyguna gelecek bana)

Neyse sormak istediğim soru şu,yani aynı fiyat iken iki ac oyunu vermesi çekici ama ben ilk serilerini oynamadım AC nin,bu yüzden alırsam gelen indirme kodları 2 oyun için ayrı ayrı mı olacaktır,eğer öyleyse bunları satmayı düşünebilirim ve parasıyla sevdiğim bazı oyunları alabilirim.
    Diğer soru ise Sunset Overdrive bundle ı,evet bu oyunu sevebileceğim aşikar,ama konsolun beyaz olması bir avantaj mı bilemedim.
    Yani siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
    AC bundle ı alıp oyunlarını satarak farklı oyunlar mı almak?
    Yoksa Sunset Overdrive ın ışıltısında beyazlar içinde kaybolmak mı?

• Valla iki tane AC vermesi iyi ama Sunsetli pakette konsol ve özellikle gamepad in rengi harika.Ben olmam Sunset Overdrive ın olduğu paketi alırım sonuçta istersen ilerde AC alırsın ama konsolu beyaz a çeviremezsin yine de kara senin.
  • Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Haklısın aslında.Ama düşünsene iki AC oyununu satıp ,sevebileceğim iki ayrı oyun da alabilirim.
    Beni asıl endişelendiren beyaz gamepadin sürekli kullanımda kir yapması yanı kararması vesaire.
  • Unity 100 liraya gider ama black flag pek para etmez.

Sunset bundle şahane görünüyor. Ben olsam kesinlikle beyazı alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 5 Kasım 2014; 0:19:26 >
  • Sunset diyorum.

Beyaz konsol çok tatlı.Keşke biz de Almanya'da olsaydık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.
    Unity ve Black flag i minimum 150 liraya okuturum aslında ama asıl sorun şu ki emin olmamakla birlikte ikisinin tek bir kod ile verilebilme ihtimali.Eğer tek bir kod ile verilirse ikisi,çok makul olmaz benim için.
    Dediğiniz gibi Sunset bundle alacağım o zaman :) Küçük bir kampanya ile 379 euro ya gelecek,Tax free yi sorunsuz yapabilirsem bi 60 euro da oradan avantam olur,320 euro neredeyse Tr fiyatının yarısı gerçekten makul yani =)
  • beyaz çok hoş duruyor benim fikrimde sunset ac yi ilerki zamanlarda her türlü alırısn ama o konsolu beyaz yapamazsın:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.