Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Bende bulamıyorum.

ardaakoluk sen miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltuntop

sende hangi oyunlar var kardeş.

Hep unutuyorum ama şöyle olmalı:
    Forza 5
    Assassin's Creed IV
    Call Of Duty Ghosts
    Max
    1-2 tane daha bu seviyelerde oyun, ama ben devamlı bir kardeşlik istiyorum zira bu konsolu ölümüne kadar kullanacağım. Kardeşlik yapacağım kişinin en ufak bilgisine kadar tanışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

Forza 5
    Assassin's Creed IV
    Call Of Duty Ghosts
    Max
    1-2 tane daha bu seviyelerde oyun, ama ben devamlı bir kardeşlik istiyorum zira bu konsolu ölümüne kadar kullanacağım. Kardeşlik yapacağım kişinin en ufak bilgisine kadar tanışacağım.

Dostum nufusuna almayacaksin adami alt tarafi oyun paylasacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bende bulamıyorum.

ardaakoluk sen miydin?

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

quote:

Forza 5
    Assassin's Creed IV
    Call Of Duty Ghosts
    Max

Dostum nufusuna almayacaksin adami alt tarafi oyun paylasacaksin

Ya şimdi çalma olayı olursa biterim çünkü zibilyon tane aboneliğim var hesapta

@FB_ArDa
    Oyunlarını söyleyebilir misin belki aile olayını yaparız

• Şuan sadece Titanfall var yeni aldım makinayı. İstersen onu verebilirim. Sonra devamlı kardeşlik yapabiliriz.
  • quote:

Şuan sadece Titanfall var yeni aldım makinayı. İstersen onu verebilirim. Sonra devamlı kardeşlik yapabiliriz.

Oooo süper olur, hadi yapalım bu akşam. İstersen de para ortaklaşıp hemen Watch Dogs'ta alırız.
  • Elimde titanfall kod var henüz yüklemedim fifa 14,pvz:Garden Warfare veya killer instinct olan varsa kardeşlik yaparım hatta 3'ü birden olan varsa ikisinin yarı parasını veripte olabilir. Yada almayı düşünenle ortaklaşa alırız.ilk önceliğim pvz'dir.

• yokmu kimse paylaşım yapalım?
  • Bende pvz, ac4 (freedom cry ek paketli), thief ve tomb raider var. Kardeslik yapmayan isteyen varsa ozellikle watch dogs tercihimdir. Bu arada forza, dr3 ve max oyunlari da var ama onlar baska hesapta o yuzden paylasamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 3 Haziran 2014; 9:15:59 >
  • pazer89 P kullanıcısına yanıt
    TİTANFALL PAYLAŞABİLİRİM PAZER
  • quote:

TİTANFALL PAYLAŞABİLİRİM PAZER

Hocam baska oyun yok mu? Genelde single oynuyorum ben net yuzunden, titanfall betasinda cok kotuydu benim ping hep tek cizgi.

• Konsolda aynı anda 2 farklı hesapla oturum açabiliyor muyuz hocam? Yani 2 hesap da log in olacak?
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Evet açabilirsin. Hatta diğer hesaptaki oyunları kendi hesabınla oynayabilirsin.
  • O zaman diyelim ben yeni bir Live hesabı açıp birkaç dijital oyun aldım, bu hesabı kendi konsolumda my home xbox olarak etkinleştirdim ve kendi ana hesabım üzerinden bu oyunları oynamaya başladım. Daha sonra bu oyun aldığım hesabı arkadaşıma verdim, o da önce bu hesapla log in olup ardından kendi hesabıyla log in olarak bu hesaptaki oyunları kendi hesabı üzerinden oynayacak. Bu mümkün mü? Yani arkadaşım my home xbox yapmadan bu hesaptaki oyunları bu şekilde oynayabilir mi?
    Evet mümkün. Yalnız legal mi bilemiyorum.
  • Anladım hocam teşekkürler. Linkte yazdığına göre At home ve On the go olarak iki türlü paylaşma hakkımız varmış. Benim bahsettiğim on the go ya giriyor o zaman legal denebilir. Henüz xone almadığım için aynı anda tek gamepad üzerinden iki farklı hesapla oturum açılabiliyor mu diye merak etmiştim oluyorsa bu şekilde de paylaşım yapılabilir

http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/xbox-live/xbox-live-gold-sharing-features

Evet hocam legal miş öğrendiğim iyi oldu.
  • Beyler eski cihazdaki hesabı yeni makinaya bağlayınca benim başka kişilerle kardeşlik yapma hakkım yandı mı şimdilik yoksa sorun yok mu aile hesabına bağlamamıştım daha önce bi sorun olur mu?

• Sanırım ps4'ün daimi kardeşlik olayıına benziyor ama kendi hesabını bir başkasını vermek ne kadar güvenli tartışılır. Eylül gelsinde bakalım.

Edit : Konun ilk 2 sayfasını okumuştum. Son sayfaları okuduğuma göre Primary - Secondary olayı gibi hemen hemen. Tek fark oyunu 1 yıl içinde satamamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 5 Temmuz 2014; 9:19:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.