Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox one da her oyun kredi kartı veya gift card ile cihaza indirebiliyor mu mesela fifa 14? Ryse dead rising falan.Vpn sorunları yok mu?
  • merak ettiğim bazı sorular var. net cevap gelirse sevinirim.

1-paylaşım yapacağımız kişiyi aileye eklemeden sadece o hesaptan konsolumuza girerek içerikleri indirebiliyor muyuz.
    2-bu benim evim benim konsolum seçeneğini işaretlememiz şartmı.
    3-bir senede kaç oyun paylaşım hakkımız var. aynı ve farklı kişiler ile.
    4-konsola birini ekledik içeriğini indirdik. hesaptan sildik. o arkadaşın ileriki zamanlarda storeden satın aldığı oyunlar bize free mi görünüyor.
    5-karşı tarafa hesap vermenin bi riski varmı. hesabı ele geçirse bile şifreyi değiştirmek için live üye olduğumuzu mail adresinin şifremizide bilmesi gerek sanırım.
    6- içerik paylaşımı yaptığımız arkadaş daha sonra bize verdiği oyunlara girmemizi engelleyebiliyor mu.engelleyip o oyunları tekrardan başkası ile paylaşım yapabiliyormu.
    7- bize ait olan bi oyunu kaç kere ve kaç kişi ile paylaşabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Xbox one da her oyun kredi kartı veya gift card ile cihaza indirebiliyor mu mesela fifa 14? Ryse dead rising falan.Vpn sorunları yok mu?

VPN yok tüm oyunları sorunsuz satın alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Xbox one da her oyun kredi kartı veya gift card ile cihaza indirebiliyor mu mesela fifa 14? Ryse dead rising falan.Vpn sorunları yok mu?

VPN yok tüm oyunları sorunsuz satın alabilirsin.

Teşekkürler peki tüm oyunlar konuluyor mu listeye? 360 da games on demand'de bazı oyunlar geç konuluyordu bazılarıda hiç konulmuyor sizde biliyosunuz zaten durumu.Xbox one da güncel olarak sürekli yeni çıkan oyunlar konuluyor mu yani?
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Kutulu sürümüyle çıktığı gün dijital sürümüde markette yerini alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, kendi konsolumda ikinci bir hesap ile This is my home xbox şeklinde ayarladıktan sonra, kendi hesabımı sildiğimde diğer hesap benim lisanslı oyunlarımı kullanabilir mi?

Yoksa konsolda mutlaka lisanslara sahip olan hesabın açık olması mı gerekiyor?

Şöyle örneklersek diyelim konsolumu sattım, içeriğinde oyunlarım var ancak hesabımı devretmek istemiyorum. Oyunları karşı taraf kendi hesabıyla çalıştırabilsin istiyorum.

Bu mümkün müdür?

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Arkadaşlar, kendi konsolumda ikinci bir hesap ile This is my home xbox şeklinde ayarladıktan sonra, kendi hesabımı sildiğimde diğer hesap benim lisanslı oyunlarımı kullanabilir mi?

Şöyle örneklersek diyelim konsolumu sattım, içeriğinde oyunlarım var ancak hesabımı devretmek istemiyorum. Oyunları karşı taraf kendi hesabıyla çalıştırabilsin istiyorum.

Bu mümkün müdür?

benim aldığım cihazın sahibi kendi hesabını silmiş ama aldığı oyunların hepsini bende indirdim

• quote:

Arkadaşlar, kendi konsolumda ikinci bir hesap ile This is my home xbox şeklinde ayarladıktan sonra, kendi hesabımı sildiğimde diğer hesap benim lisanslı oyunlarımı kullanabilir mi?

Bu mümkün müdür?

Lisans yaptıktan sonra profile ihtiyaç olmuyor. Karşı taraf herhangi bir işlem yapmadan sizin satın aldığınız tüm oyunlara ücretsiz sahip oluyor.
  • Yani kardeşlik vs. gerek olmadan oyunları satın alıp indirdiğim konsolda kendi hesabımı silsem dahi, konsolu alan kişi kendi hesabı ile sign in olup oynayabiliyor doğru mu? Konsolda kurulu olması yeterli?

Teşekkürler yanıtınız için.
  • quote:

Yani kardeşlik vs. gerek olmadan oyunları satın alıp indirdiğim konsolda kendi hesabımı silsem dahi, konsolu alan kişi kendi hesabı ile sign in olup oynayabiliyor doğru mu? Konsolda kurulu olması yeterli?

Teşekkürler yanıtınız için.

My home xbox seçeneği tabiki işaretli olacak. Diğer türlü oyunlar çalışmaz.
  • Peki my home xbox olarak işaretlerken benim profilimin de açık olması mı gerekir?

Yoksa profilimi silip içerisinde hesap kaydı olmadan konsolu gönderdiğimde karşı taraf my home xbox diyip oyunları çalıştırabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Oyunlar sizin hesabınızda dolayısıyla siz kendi hesabınızdan my home xbox demelisiniz. Daha sonra kendi hesabınızı konsoldan silebilirsiniz. Herhangi bir sorun olmaz.

Lisans aktarılınca tüm içerik konsola kayıt edilecek. Ayrıca daha sonra kendi hesabınızdan oyun vs satın aldığınızda yine karşı tarafa ücretsiz görünecek.
  • Yanıtınız için teşekkür ederim, kısacası hesabımı silsem de my home xbox dediğim sürece içerisindeki oyunlarla birlikte teslim edebiliyorum.

Yine Aile kurulumu mantığı ile çalışacak sanırım, bu durumda öncelikle şu anda aile transferinde olduğum kişi ile my home xbox seçeneğini iptal etmem lazım değil mi?

Bu iptali kendi konsolum üzerinden yapabiliyormuyum?

Bu duruma benzer şekilde ileride tekrar konsol alırsam ve biri ile aile transferi yapmak istersem , eski konsolu sattığım kişi ile de yine iptal etmem gerekir doğru mu?

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Evet my home xbox dediğiniz için hesaba ihtiyaç kalmıyor. Silebilirsiniz.

İptal için karşı tarafa gerek yok. Siz kendi konsolunuza my home xbox dediğiniz an eskisi otomatik iptal oluyor.

İptal için bize bir yetki verilmemiş. İptal ancak şu şekilde oluyor. Farklı yeni bir konsola lisans yapıp iptal edebilir yada önceki lisansı verdiğiniz cihazda tekrar oturum açıp my home xbox seçeneği üzerinden iptal edilebilir.
  • Peki anladım, oyunlar heba olmayacak yani.

Tekrar teşekkürler yardımınız için.
  • Herkese merhaba,

2.el xbox one alındığında içinde olan oyunlar artık açılmıyorsa bunun sebebi ne olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • merhaba. bu sistemle kinect rivals ı ortak alsak beraberce kullanabilir değil mi ?
  • Arkadaşlar sayfaları daha detaylı okuyunca kendi sorumun yanıtını buldum.

Bende xbox ile gelen Fifa 14 ve yeni satın aldıgım Kinect Rivals mevcut. Forza, Battlefield, öncelikli olmak üzere kardeşlik kurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calzebur -- 13 Mayıs 2014; 3:28:32 >
  • Bu sistem tutmadımı arkadaşlar. yok mu kimse paylaşalım oyunlarımızı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

Bu sistem tutmadımı arkadaşlar. yok mu kimse paylaşalım oyunlarımızı ?

Sistem tuttu tâbi. Sizin sorununuz birini bulamamak. En güzeli one sahibi olan bir arkadaşınızla bu işlemi yapmanız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.