Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılda 3 oyunmu paylaşılabiliyor sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Yılda 3 oyunmu paylaşılabiliyor sadece ?

Hayır. Profilinizde yılda 3 kez olmak üzere farklı konsollara yapabileceğiniz hak bulunuyor.
  • Bana sürekli olarak kardeş olacak birini arıyorum arkadaşlar. İlgilenen pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar, bende just dance 2014, forza motorsport 5,titanfall,plants vs zombies bulunuyor.Aile paylaşımı olayını hiç yapmadım yeniyim.Fifa 14 ve bende olmayan diğer oyunlar için karşılıklı paylaşım yapabiliriz.Uygun olan kişiler pm ile iletişime geçebilir.
  • Trials alıcak arkadaş var mı? Biriyle beraber alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 20 Nisan 2014; 19:53:58 >
  • mesajım bulunsun
  • titanfall, dead rising ve fifa 14 var. kardeşlik yapabilirim güvenilir bi arkadaşla. sadece 2 kişi olacak şekilde. bf4,forza,ryse oyunları olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

titanfall, dead rising ve fifa 14 var. kardeşlik yapabilirim güvenilir bi arkadaşla. sadece 2 kişi olacak şekilde. bf4,forza,ryse oyunları olursa iyi olur

O oyunlar paylaşılmaz boşuna uğraşma.
  • Arkadaşım bu benim konum. Sendeki oyunlar zaten lisanla gelmiş o yüzden paylaşılamaz.

Ben sana yardımcı olmak için cevap verdim ama senin nasıl biri olduğunu unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 20 Nisan 2014; 21:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Arkadaşım bu benim konum. Sendeki oyunlar zaten lisanla gelmiş o yüzden paylaşılamaz.

Ben sana yardımcı olmak için cevap verdim ama senin nasıl biri olduğunu unutmuşum.

paylaşılır sen kafanı yorma kendi işine bak.
  • quote:

quote:

Arkadaşım bu benim konum. Sendeki oyunlar zaten lisanla gelmiş o yüzden paylaşılamaz.

Paylaşılamaz hâlâ idda ediyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Paylaşılamaz hâlâ idda ediyorsun.

gel deneyelim

heycan yapma sana günahımı vemem

• Take That kullanıcısına yanıt
    Tüm oyunlara sahibim zaten. Senden birşey istediğimi hatırlamıyorum. Açıklayın o zaman nasıl oluyormuş hepimiz öğrenelim.

• quote:

Tüm oyunlara sahibim zaten. Senden birşey istediğimi hatırlamıyorum. Açıklayın o zaman nasıl oluyormuş hepimiz öğrenelim.

kardeş olacaım kişiye hesabı önce ben veririm o da dener.dert etmene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 21 Nisan 2014; 0:27:35 >
    Ben senden paylaşım istemedim ki kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Nasıl paylasacaksin onu anlat da hepimiz öğrenelim.

• quote:

Ben senden paylaşım istemedim ki kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Nasıl paylasacaksin onu anlat da hepimiz öğrenelim.

4 sayfa yazılmış bana mı soruyorsun
    O oyunlar sana paylaşım ile gelmiş kendin söyledin xbox one konusunda. O yüzden paylasilamaz diyorum.

• Trials Fusion alacak varsa bana ulassin arkadaslar.

• quote:

O oyunlar sana paylaşım ile gelmiş kendin söyledin xbox one konusunda. O yüzden paylasilamaz diyorum.

izah ettim bida yazmıcam. adamla konuşmadım. şu an 3 oyunum var. zaten paylaşılıp paylaşılmayacağı denenip görülür zor bişey değil
  • arkadaşlar titanfall var ,paylaşabilirim..ilgilenenler mesaj atsın.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.