Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wNchstR

Arkadaslar 3 kisi aileyiz su an.

X, Y ile Titanfall'i paylasti. Z'de X ile Ryse, Ghost ve BF4 Premium paylasti. Simdi Tomb Raider'i X satin alirsa Z ile paylasabilir mi?

Allah'im ne hallere dustuk hesaplara bak:))

Sonuc 42

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

What are some specific examples of Marketplace theft?
    Marketplace theft includes, but isn’t limited to:

Getting, asking for, or using redemption codes illegitimately
    Transferring licenses to your console from an account that you didn’t create
    Using a system glitch or loophole for financial gain
    Using any sort of “shared” account to avoid having to pay for games or content

Successfully redeeming or giving away a code, then contacting Customer Support claiming the code didn’t work
    Attempting to defraud Microsoft or authorized agents
    Fraudulently transferring content licenses
    Sharing account credentials
    Asking to be added to someone’s third party subscription (such as Netflix, hulu, etc.), in order to avoid restrictions or payment

bunu ekleyeyim de okuyun arkadaşlar. aslına bakarsanız şu an yapılan kardeşlik bir nevi hile gözüküyor.

ben x1gamestore diye bir yerden hesap satın almıştım ucuza o hesapların tümü banlandı XBL'ye bağlanmıyor ama oyunlar açılıyor. Zaten bu banı görünce araştırdım ettim biraz.

Kaynak :http://enforcement.xbox.com/Home/StaySafe

Hocam ben size söylemiştim o hesaplar dan uzak durun diye.

Hesapların banlanıp oyunların kalması garip olmuş ama sizin adınıza sevindim.

Lisans paylaşımı yapacaklar dediğiniz gibi işi garantiye alıp aile kurarak yapmalı.

Aynısı benimde başıma geldi, bende adaptör olmadığı için oyunu hesaba tanımlama ve indirme imkanımda olmadı, paypalden ödeme iptali istedim ama digital içerik satışlarında iade yapma yok dediler , en son paypal tr destek bölümüne mahkemeye başvuru yapacağımı ve bu dolandırıcı ve benim hakkımı korumadığınız için sizin içinde başvuruda bulunacağımı dile getiren bir email yolladım ve iyi niyetli bir müşteri temsilcisi insiyatifi ile hesabıma geri ödeme yaptılar. Bu ders oldu bana ..

Bu arada siz oyunu indirip oynayabiliyorsanız , benim yöntemimle birde aynı kişi için geri ödeme isteyin, ama kredi kartıyla aldıysanız o zaman böyle bir şansınız yok tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana007 -- 29 Mart 2014; 12:58:27 >

• quote:

X, Y ile Titanfall'i paylasti. Z'de X ile Ryse, Ghost ve BF4 Premium paylasti. Simdi Tomb Raider'i X satin alirsa Z ile paylasabilir mi?

Oss sorusu gibi:-)

Olmaz hoca, X once Y ile kardesligi bitirmeli sonra Z ile yapmali. Ya da Z X hesabini konsolda misafir olarak acar ve Xte oturum actigi surece oynar oyunu. Yalniz oyun 3 kisiyle paylasilmis olur yakalanirsa banlanma riski var X hesabinin. Ayrica Y niye hicbir sey almiyor:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Olmaz hoca, X once Y ile kardesligi bitirmeli sonra Z ile yapmali. Ya da Z X hesabini konsolda misafir olarak acar ve Xte oturum actigi surece oynar oyunu. Yalniz oyun 3 kisiyle paylasilmis olur yakalanirsa banlanma riski var X hesabinin. Ayrica Y niye hicbir sey almiyor:-)

Oyunu Z ile paylasmam icin ne yapmaliyim? Ben X oluyorum bu problemde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Oyunu Z ile paylasmam icin ne yapmaliyim? Ben X oluyorum bu problemde

Oyunu Z alsin hocam alamiyorsa da gift card alarak Zye oyunu aldirabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: santana007

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

What are some specific examples of Marketplace theft?
    Marketplace theft includes, but isn’t limited to:

Getting, asking for, or using redemption codes illegitimately
    Transferring licenses to your console from an account that you didn’t create
    Using a system glitch or loophole for financial gain
    Using any sort of “shared” account to avoid having to pay for games or content

Successfully redeeming or giving away a code, then contacting Customer Support claiming the code didn’t work
    Attempting to defraud Microsoft or authorized agents
    Fraudulently transferring content licenses
    Sharing account credentials
    Asking to be added to someone’s third party subscription (such as Netflix, hulu, etc.), in order to avoid restrictions or payment

bunu ekleyeyim de okuyun arkadaşlar. aslına bakarsanız şu an yapılan kardeşlik bir nevi hile gözüküyor.

ben x1gamestore diye bir yerden hesap satın almıştım ucuza o hesapların tümü banlandı XBL'ye bağlanmıyor ama oyunlar açılıyor. Zaten bu banı görünce araştırdım ettim biraz.

Kaynak :http://enforcement.xbox.com/Home/StaySafe

Hocam ben size söylemiştim o hesaplar dan uzak durun diye.

Hesapların banlanıp oyunların kalması garip olmuş ama sizin adınıza sevindim.

Lisans paylaşımı yapacaklar dediğiniz gibi işi garantiye alıp aile kurarak yapmalı.

Aynısı benimde başıma geldi, bende adaptör olmadığı için oyunu hesaba tanımlama ve indirme imkanımda olmadı, paypalden ödeme iptali istedim ama digital içerik satışlarında iade yapma yok dediler , en son paypal tr destek bölümüne mahkemeye başvuru yapacağımı ve bu dolandırıcı ve benim hakkımı korumadığınız için sizin içinde başvuruda bulunacağımı dile getiren bir email yolladım ve iyi niyetli bir müşteri temsilcisi insiyatifi ile hesabıma geri ödeme yaptılar. Bu ders oldu bana ..

Bu arada siz oyunu indirip oynayabiliyorsanız , benim yöntemimle birde aynı kişi için geri ödeme isteyin, ama kredi kartıyla aldıysanız o zaman böyle bir şansınız yok tabi..

Bende paypal la aldım geçersiz saydılar Dispute ve Claim i...Şimdi dediğiniz gibi Türkiye paypal e yazdım bakalım sonuç ne olucak

• arkadaşlar bir türlü sorunu çözemedik umarım yardımcı olursunuz sizlerden ricam.

şimdi a hesabı b hesabını kendi konsolunda aileye ekliyor ayrıca my xbox home yapıyor aynı şekilde b hesabı a hesabını aynen eklıyor.herşey tamam
    şimdi a hesabında bulunan titanfall b hesabından rahatça oynanabılıyor.
    Ancak b hesabı ile alınan dead rising 3 oyununa a hesabındaki arkadaş girince oyunun storeden alınmasını istiyor oynanmıyor yani.Ancak b hesabı ıle gırıs yapıp sonra kendi a hesabına girdiği anda oyuna girebiliyor.
    Şöyle ki b hesabındaki kişi aynı anda hesabını kendi konsolunda açarsa a konsolunda b hesabı dusuyor ve haliyle dead rising oyunana giriş yine yapılamıyor.
    Burda a hesabının aynı anda açılması ama b hesabının aynı anda açılamamısı sorun teşkil ediyor her hesap karşı konsolda ailede ve myhome da neden bu hatayı alıyoruz bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Burda a hesabı ben oluyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 3 Nisan 2014; 15:51:24 >

• Kehanist kullanıcısına yanıt
    her iki tarafta karşılıklı aile ekleme, karşılıklı home xbox ayarlama yaptı mı?
  • aynen hocam yapdık hepsi tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

her iki tarafta karşılıklı aile ekleme, karşılıklı home xbox ayarlama yaptı mı?

Denediklerimiz arasında iki tarafta karşı tarafı aileye ekliyor, sonra aile ile ekli olan hesaptan bağlanıp my home xbox yapıyor, peki kendi hesabımıza dönüncede my home xbox yapıyormuyuz yapmıyormuyuz. Ben a nın hesabını aileye ekleyip onun hesaptan bağlanıp my home xbox yaptıkdan sonra kendi hesabıma dönüp oyun açıyorum ( benim hesapta kendi makinamda my home xbox) oyuna giriyorum ama bu sefer a kendi makinasından oyuna girince beni atıyor , buradaki sıralama tam olarak nasıl olmalı , ben ilk kurulumu yaptım diyelim daha aileye birini eklemeden kendi makinamı my home xbox yapmam gerekiyor mu ? Eğer kendi hesabımı kendi makinamda my home xbox yaparsam sonra aileye eklediğim kişinin hesabınıda onun hesabını kullanıp bağlanıp my home xbox yapmam dışında neyi atlıyoruz acaba? Yoksa online oynama yapılamıyormu aynımanda? Bu arada b de ben oluyorum

• tam olarak yaptığımı söyleyeyeim. ismim kaan, arkadaşımınki de ufuk.

ilk önce onun fifa bundle geldi, ben normal kendi hesabımla açtım onun xboxı, fifayı benim hesapla aldım. kurdum. sonra my home xbox yaptım onun konsolu. akabinde ufuk için profil oluşturdum. kendi profilimi aileye ekledim. sonra kendi profilimle tekrar girdim ve beni bu xbox'dan sil dedim. (profili sadece). konsolu ona teslim ettim. şimdi kendi evinde, interneti olmamasına rağmen, kendi profili ile oyunları oynuyor.

benim makine gelince ise aynı şeyleri yaptım. oyunlarım otomatik çıktı, sadece download etmem gerekti. sıkıntısız oynuyorum hepsini.
  • O zaman aileden ekle dedikden sonra profili kaldırmamız mı gerek , o profil otomatik bağlandığı için mi ikide bir düşüyoruz, tek sorun şurası tam olarak ne yapmam gerek;
    Kendi hesabımda aldığım dead rising makinamda kurulu , karşı tarafı aileye ekledim , kendi makinamda my home xbox yapmalımıyım yoksa yapmamalı mı? Sadece ailede gözükmesi ve profilin silinmesi mi gerek?

• santana007 kullanıcısına yanıt
    karşı konsolda home xbox yapacaksın hesabını. aileye de eklediyseniz karşılıklı o konsoldan artık sil hesabını, işin yok artık o konsolla
  • quote:

karşı konsolda home xbox yapacaksın hesabını. aileye de eklediyseniz karşılıklı o konsoldan artık sil hesabını, işin yok artık o konsolla

Tamam deneyelim o zaman kehanist birde bu şekilde, teşekkürler umarım işe yarar bu sefer. Karşı tarafın makinada benim hesabım my home xbox olacak benim makinada onun hesabı my home xbox olacak daha sonra o hesapların profillerini sileceğiz. Yine kendi makinamızdan kendi profillerimizle gireceğiz ve sorun kalmayacak, doğru anlamışmıyım?

• kendi profilimizi derken aileden siliyoruz galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

kendi profilimizi derken aileden siliyoruz galiba ?

Hayır aileden değil başka bi yerden silinmesi gerek o profilin ailede yine ekli gözükmeli değil mi?
  • santana007 kullanıcısına yanıt
    Settings>sign in,security & passkey>remove me form this xbox
  • quote:

Settings>sign in,security & passkey>remove me form this xbox

Teşekkür yarın deneyip cevabı yazarız artık.

• Titanfall karsılıgında tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • Titanfall isteyen yok mu arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.