Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni soru kutulu oyunlarda paylaşım var mı? Varsa nasıl?
  • ps'de böyle, ya Xbox? :)
  • Hocam bana kutulu oyun gönder :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

ps'de böyle, ya Xbox? :)

Xbox'da da böyle. Kutulu oyunu nasıl paylaşıcan. Kutu ve BluRay'i yollayıp thanks eder anca karşı taraf.

Merdiven altı oyunlar vardı bitti. Kutulu yok artık elimde. :)
  • Beyler ps4 aldım ancak one da aldım.
    buna göre ayda 1 kesin one ve ps4 oyunu alabilirim.

buna göre daimi sürekli olucak güvenilir biri ile aile paylaşımına açığım. Ps4 ve xbox one için
    Herşeyden önce saygı ve güven temelim.1tane arkaş ile aile paylaşımı yapıcaz.
    isteyen olursa lütfen pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bir arkadaşla aile kurmak istesek yani oyun almak için ben sırf bu amaçla gidip 2. Alaskalı US hesabı açarsam adı KemalettinUS olsun bunu aile yaparsak karşı tarafa verdikten sonra esas bana çok eskiden kalan Kemalettin hesabımlada xbox taki karşı taraftan aldığım ve KemalettinUS la aldığım oyunları oynayabiliyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

şimdi bir arkadaşla aile kurmak istesek yani oyun almak için ben sırf bu amaçla gidip 2. Alaskalı US hesabı açarsam adı KemalettinUS olsun bunu aile yaparsak karşı tarafa verdikten sonra esas bana çok eskiden kalan Kemalettin hesabımlada xbox taki karşı taraftan aldığım ve KemalettinUS la aldığım oyunları oynayabiliyormuyum

Aman hocam aile kuracağım derken ensest ilişkilere girmeyin

Şaka bir yana aile kurmak için TITANFALL kardeşliği aramaktayım :) Satın alınma kısmını ben hallederim, paypal, kredi kartı vs. herşey mevcut.

• 2 kisi sinirli degil mi arkadaslar, 3 kisi deneyen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    aynı anda 2 kişi farklı zamanlarda fazlası olabilir. çünkü başka konsollarda kendi hesabınızla misafir olarak oturum açabiliyorsunuz ve oyunlarınızı oynayabiliyorsunuz. 3. bir insan sizin hesabınızla kendi konsolunda misafir oturumu açar kendi profiline girer oyunu oynar ama siz o oynarken kendi hesabınızla oturum açmamanız gerekir. Ama DENEMEYİN bunu derim banlanma riski var tekrarında KONSOL da BANLANABİLİR.
  • What are some specific examples of Marketplace theft?
    Marketplace theft includes, but isn’t limited to:

Getting, asking for, or using redemption codes illegitimately
    Transferring licenses to your console from an account that you didn’t create
    Using a system glitch or loophole for financial gain
    Using any sort of “shared” account to avoid having to pay for games or content

Successfully redeeming or giving away a code, then contacting Customer Support claiming the code didn’t work
    Attempting to defraud Microsoft or authorized agents
    Fraudulently transferring content licenses
    Sharing account credentials
    Asking to be added to someone’s third party subscription (such as Netflix, hulu, etc.), in order to avoid restrictions or payment

bunu ekleyeyim de okuyun arkadaşlar. aslına bakarsanız şu an yapılan kardeşlik bir nevi hile gözüküyor.

ben x1gamestore diye bir yerden hesap satın almıştım ucuza o hesapların tümü banlandı XBL'ye bağlanmıyor ama oyunlar açılıyor. Zaten bu banı görünce araştırdım ettim biraz.

Kaynak :http://enforcement.xbox.com/Home/StaySafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 20 Mart 2014; 10:23:58 >

• peki şu an 2 kişi arasında yapılanlar hile mi sayılıyor. aile kurulumu değil miymiş? sakata gelmeyelim
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    paylaşım yapacaksanız en azından aileye ekleyin gerekmese bile.
  • Bende x1gamestore dan BF 4 hesabı aldım.Hesap birden fazla kişiye satıldıgından hesap banlandı.Mail geldi hesaba giremiyorum ancak oyunu açıyor,yani lisansı benim kendi konsolumda şu an.

Oyun paylaşımı yapılacaksa aile ye mutlaka ekleyin.Aile paylaşımı hile değil tamamen microsoft un sundugu paylaşım hizmetidir.Ancak biz napıyoruz forumda tanıdıgımız guvendiğimiz kişiler ile sanki o kişi bizim ailedenmiş kardeşimizmiş gibi hesaptaki oyunları karşılıklı (ana hesap=misafir hesap) oyunları paylaşıyoruz Bunda bir sıkıntı yok zaten.

Ancak ;Aileye eklemeyip arkadasınızdan hesabı alıp oyunu kendi konsola indirirseniz, hesap birden fazla konsolda aktif goruneceğinden bir sure sonra "hesabınız calınmıstır ve birden fazla konsolda aktif edilmiştir ,hatalıdır mesajı gelicek" ve o hesap banlanacak, kullanıma kapatılacaktır.Bunun sürekli tekrarında haksız oyun oynadıgınız için konsolunuz süresiz live hizmetlerine kapatılır.Buna dikkat edin.

Xbox One: Control your family settings and privacy

If you have concerns about what other people can find out about you through Xbox One, then this guide will be invaluable to you. Whether you want to place some limitations on what data you send out or want some control over what you kids can access on the console, we’ve put together the steps you need to follow.

Family controls

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer)

1. Creating a Family on Xbox One helps you manage parental controls and online safety for children; to set it up, go to Settings and scroll right to the family section. Select ‘Add to family’.

2. Double check that the person you’re adding to the family already has a Live account, if they don’t you will need to create one for them. No need to worry, just follow the on-screen instructions.

3. Once you’ve got the Live account associated with the console, sign them in and click “Add to family” again. If you’re adding a child, you’ll need to give your parental consent.

4. Hey, that was easy. You’ve set up your family, so now all you need to do is drop into privacy settings and from there you can dictate what level of access everyone on the system has to features like movies, rated games and Xbox Live functionality.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 20 Mart 2014; 11:27:48 >

• İleride microsoft bu paylaşım işini resmileştirecektir büyük ihtimalle. Yoksa şu anki sistem biraz saçma çünkü kendi konsolunda misafir gibi oynamak zorunda kalıyorsun nete bağlı kalman gerekiyor vs paylaşım sınırı yok. DRM 24 saatte bir kontrol olayını alen acele kaldırınca böyle bir saçma durum oluştu. Gökhannext hocanın dediği gibi aileye ekleyin ne olur ne olmaz.

ek: Gold üyelik de paylaşılıyor bildiğim kadarıyla. belki xbox music pass bile paylaşılıyor olabilir
  • pazer89 P kullanıcısına yanıt
    Gold Üyelik nasıl paylaşılıyor?
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Paylaşma işini yapınca o da otamatik paylaşılmış oluyor herhangi bir ek işleme gerek yok. Denemedim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 20 Mart 2014; 12:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

What are some specific examples of Marketplace theft?
    Marketplace theft includes, but isn’t limited to:

Getting, asking for, or using redemption codes illegitimately
    Transferring licenses to your console from an account that you didn’t create
    Using a system glitch or loophole for financial gain
    Using any sort of “shared” account to avoid having to pay for games or content

Successfully redeeming or giving away a code, then contacting Customer Support claiming the code didn’t work
    Attempting to defraud Microsoft or authorized agents
    Fraudulently transferring content licenses
    Sharing account credentials
    Asking to be added to someone’s third party subscription (such as Netflix, hulu, etc.), in order to avoid restrictions or payment

bunu ekleyeyim de okuyun arkadaşlar. aslına bakarsanız şu an yapılan kardeşlik bir nevi hile gözüküyor.

ben x1gamestore diye bir yerden hesap satın almıştım ucuza o hesapların tümü banlandı XBL'ye bağlanmıyor ama oyunlar açılıyor. Zaten bu banı görünce araştırdım ettim biraz.

Kaynak :http://enforcement.xbox.com/Home/StaySafe

Hocam ben size söylemiştim o hesaplar dan uzak durun diye.

Hesapların banlanıp oyunların kalması garip olmuş ama sizin adınıza sevindim.

Lisans paylaşımı yapacaklar dediğiniz gibi işi garantiye alıp aile kurarak yapmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 20 Mart 2014; 16:19:34 >

• Sadece bir oyun için bir hesap paylaşımı var diye konuşmuştum bir arkadaşla ancak o yazışmayı bulamadım.

Benim Hesabım Q; Fifa14 için X kişiyle, Titalfall için Y kişisiyle aile içi tek oyun paylaşımı olabilir mi?
  • Arkadaslar 3 kisi aileyiz su an.

X, Y ile Titanfall'i paylasti. Z'de X ile Ryse, Ghost ve BF4 Premium paylasti. Simdi Tomb Raider'i X satin alirsa Z ile paylasabilir mi?

Allah'im ne hallere dustuk hesaplara bak:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.