Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak73

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Senin satın aldığın diğer oyunlara erişebiliyor mu peki? Mesela on sipariş yaptığınız bir oyun suan arkadaşınızda indirilebilir olması gerek.

Erişebiliyor,mesela the crew closed betayı kendi kod girmeden benden indirebildi.Daha önce ön sipariş ile satın aldığımız daha doğrusu benim satın aldığım 2 adet oyunu kendi cihazına indirebildi.Fakat oyunun ( call of duty advanced warfare ) oynama tarihi geldiğinde oyunu oynayamadı.Oyuna girmek istediğinde cihaz onu store'a yönlendirip oyunu satın alması gerektiğini gösteren 59.99 $'lık yazıyı gördü.Yani manage veya play falan yazmıyordu.Şimdi Assasins Creed oyununu bekliyoruz.Yarın bu oyunuda oynayamazsa o zaman ne yapacağız onu bilmiyorum işte.

Son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

quote:

Senin satın aldığın diğer oyunlara erişebiliyor mu peki? Mesela on sipariş yaptığınız bir oyun suan arkadaşınızda indirilebilir olması gerek.

Erişebiliyor,mesela the crew closed betayı kendi kod girmeden benden indirebildi.Daha önce ön sipariş ile satın aldığımız daha doğrusu benim satın aldığım 2 adet oyunu kendi cihazına indirebildi.Fakat oyunun ( call of duty advanced warfare ) oynama tarihi geldiğinde oyunu oynayamadı.Oyuna girmek istediğinde cihaz onu store'a yönlendirip oyunu satın alması gerektiğini gösteren 59.99 $'lık yazıyı gördü.Yani manage veya play falan yazmıyordu.Şimdi Assasins Creed oyununu bekliyoruz.Yarın bu oyunuda oynayamazsa o zaman ne yapacağız onu bilmiyorum işte.

Son durum nedir?

Şu anda işyerindeyim.Ancak akşam eve gidince belli olur.
    Diğer arkadaşında işten eve gitmesini bekliyorum.
    Sonuçlarını yarın yazacağım.

• Arkadaşlar yeni xbox aldım yani 2. El hesabı falan komple verdi arkadaş yalnız bu hesabı kuzeniyle aileye eklemiş ben bunu nasıl iptal ederim yardımcı olursanız çünkü bende arkadaşımla paylaşıcam.

• esdarking E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşına hesap bilgilerini ver. My home xbox yapsın hem eskisi iptal olur hemde kuzeninle paylaşmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 11 Kasım 2014; 17:54:30 >
  • Tik ederim dostum sağol

• Arkadaşlar diğer arkadaşımla yapmış olduğum aile kurulumunda Assasins Creed oyunu her iki taraftada kusursuz çalıştı.Herhangi bir sıkıntı yok.
    Fakat ne yaptıysak Call Of Duty Advanced Warfare oyunu bende çalıştı fakat arkadaşımda çalışmadı.Sebebini çözemedik.
    Şimdi diğer oyun olan GTA V'i önümüzdeki hafta deneyeceğiz.
  • Arkadaslar bu paylasim olayi ile ilgili bir kac sorum olacak, bilenler yanitlayabilirse sevinirim:

Simdi kendi oyunlarimi paylasmak icin karsi tarafin konsolunda kendi hesabimi acip "my home xbox" yaptiktan sonra oyunlari kendi profilimi kullanarak mi yoksa kasi tarafin profilini kullanarak mi indirmem gerekiyor? Bir de karsi tarafin profilini illa aileye eklemem gerekiyor mu?

Bir diger sorum ise; paylasimi yapip oyunlari indirdikten sonra gelecekte karsi tarafin benim satin aldigim oyunlari indirebilmesi icin kendi profilimi o cihazda birakmam gerekiyor mu yoksa silebilir miyim?

Tesekkurler.
  • slicer kullanıcısına yanıt
    Hesapları bir kereye mahsus My home xbox yaparsanız işlem olmuş olur dilerseniz silersiniz hesapları çünkü gerek kalmayacak kim oyun alırsa diğerindede direk inmeye başlar. Aileye eklemeye gerek yok.

• Cevap icin cok tesekkur ederim. Bir de Live uyeligi bu sekilde paylasilabiliyor mu yoksa illa aileye eklemek gerekiyor mu?
  • Bunun olduğunu duymuştum . almanyadaki iki arkadaş yapıyordu sayenizde nasıl yapıldığınıda öğrenmiş olduk . teşekkürler .

Ayrıca bir sorum olacak deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim . şimdi aynı ülkede olmak muhtemel sorun olmayacak ama iki farklı bölgeden arkadaş bunu denedimi merak ettim ?
  • quote:

Paylaşılıyor.

Kardeslik yaptigimiz arkadasimla oyunlarimizi ea axess hub hesabimizi felan paylasabiliyoruz. Fakat benim 15 gunluk gold uyeligim bittikten sonra arkadasimin gold uyeligi devam etmedi. Hatta 26 gun once sana ozel mesaj ile sormustum. Geri donusu olmadi.

• Hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Bu dediklerinizi yaptım ve arkadaşın oyunlarına ulaştım.
    Fakat arkadaş kendisindeki a.creed ve nba oyunlarınıda çekmemi istedi fakat yanlız fifayı görebildim acaba eksik bi şey mi yaptım?
  • fifa15, forza horizon 2, halo mcc ve gta 5 kardeş arayan varsa pm atabilir. Ben acemiyim kardeşlik yapıcağım kişi bilgili olursa daha iyi olur üyelik tarihime ve referansıma göz atabilirsiniz.

bu arada en uygun 1 yıllık goldu nerden nasıl alabilirim ?

ayrıca one için kinect arayan varsa bana ulaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 14 Kasım 2014; 13:16:13 >
  • Şimdi Yarın bir arkadaşım xbox one alacak ve benimde bazı sorularım var .

Sorularım birden çok olduğu için başlarına sayı yazarak soracağım lütfen bildiğiniz yada deneyimlediğiniz cevapları paylaşırsanız sevinirim .

1. Arkadaşla çok samimi değilim ileride bu arkadaştan vazgeçip başka bir arkadaşı hesaba ekleyebilirmiyim ? Ve başka arkadaşı eklediğimde ondan bana gelen oyunlar hala aktif olurmu aynı zamanda benden ona geçen oyunlar aktif olurmu?

2. Bende forza ryse ve birkaç oyunda daha kod yontemi ile alındı ama kredi kartı falan değil hatta cihazın içinde çıkanlar diyelim . Şimdi arkadaş Kendi kodlarını kullanmadan birbirimizi akraba olarak eklesek benim daha önce kodla satın aldığım oyunları kullanabilirmi?

3. Bu durumuma aynı zamanda aktif olan gold hesabımda onun için kullanılır olurmu?

Teşekkürler
  • Arkadaşımla yapmış olduğum aile kurulumunda GTA paylaşımı da sorunsuz bir şekilde sonuçlanmıştır.
    Hem oyunu sorunsuz oynadık hem de her ikimizede single player modunda 500.000 $ geldi.
  • Arkadaslar uc kisi kardeslik yapilabiliyor mu acil cevap gerekiyor lutfen :)

• highmetin kullanıcısına yanıt
    Soruyu biraz daha açarsan yardımcı olabilirim.
  • Uc kisi de konsol var , ve bir kisi iki ayri konsola paylasim yapabiliyor mu .

Ve sormusken bunuda sorayim iki konsol karsilikli paylasim yapabiliyor mu . Yoksa sadece tek konsoldan mi paylasim yapilabiliyor .

• highmetin kullanıcısına yanıt
    1 hesap aktif olarak sadece 1 cihaza paylaşım yapabilir. 2. cihaza paylaşım yaparsa ilk yaptığı iptal olur.

Konsol değil hesap paylaşım yapabilir. İki hesapta karşılıklı lisans paylaşımı yapabilir.
  • Tesekkur ederim gercekten cok yardimci oldun :)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.