Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bu konuya benzer bir alanda xbox 360da sormak istediğim bir sorum var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben 1 senedir xbox 360 kullanıyorum ve marketten birçok oyun indirdim şimdi bir akrabam yeni xbox aldı. Ben onun cihazında kendi profilimi kullanarak 1 senedir indirdiğim oyunları indirip onun konsoluna yani yeni alınan konsola lisans aktarımı yaparsam (bu işlemden sonra akrabam kendi profili ile oynayacak), benim kendi konsolumdaki yani eski konsoldaki oyunlarımı ben yine oynayabilecek miyim? böyle bir şeyi deneyen kimse var mıdır? yani sonuçta aynı oyunu online olarak farklı gold live profillerinde aynı anda oynayabirmiyiz?
  • Emrexbox kullanıcısına yanıt
    Oynarsın tabi sıkıntı olmaz. Yapın lisansı.
  • Hocam cevap için teşekkür ederim.
  • mesaj iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 2 Kasım 2014; 18:11:03 >
  • Arkadaşlar PS4'te olduğu gibi Xbox'ta da ana hesabın Gold'unu yan hesaplar kullanabiliyor mu?
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Yanlis bilgi vermis arkadas gold uyelik paylasilamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nekro****

Yanlis bilgi vermis arkadas gold uyelik paylasilamiyor.

Paylaşilabiliyor..

• Karar verin, paylaşılabiliyor mu paylaşılamıyor mu? :)
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Paylaşılıyor.
  • Kardeşlik yaptığım arkadaşım benim satın aldığım cod advanced warfare oyununu oynayamadı.
    Oyunu ön sipariş zamanında makinasına indirdi fakat oyunun resmi çıkış tarihinden sonra oyuna giremedi.Oyuna girmek istediğinde store yönlendirip 59.99$ ücret istiyor.Acaba oyunu silip tekrar indirirsek düzelir mi dedik ama yine bir şey farketmedi.Bir türlü çözemedik.
    Bunun dışında dün the crew closed beta oyununu elinde kod olmamasına rağmen makinaya indirip oynayabildi.
    Bu konuda düşüncesi olan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Lisans iptal olmuştur hocam. Başka türlü olamaz.

Bunu öğrenmeniz için arkadaşınıza hesabınızı tekrar vermeniz gerekiyor. Arkadaşınızın lisansı kontrol etmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Lisans iptal olmuştur hocam. Başka türlü olamaz.

Bunu öğrenmeniz için arkadaşınıza hesabınızı tekrar vermeniz gerekiyor. Arkadaşınızın lisansı kontrol etmesi gerekiyor.

Tamam bu akşam tekrar bir deneyelim.
    Denedikten sonra gelişmeleri tekrar aktarırım.
    Teşekkürler.
    Düzeldi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Düzeldi mi?

Aile kurulumu yaptığım arkadaşla assasins creed'i de aldığımız için oyunun resmi çıkış tarihinden dolayı durumu yarına kadar beklemeye aldık.
    Şu anda call of duty'i arkadaşım oynayamıyor.
    Eğer assasins oyununda da aynı şey olursa ya bir yerde hata yaptık ya da bu oyularda koruma var.
    Yarın deneyimlerimi yazarım.
    Oyunlarda koruma mı var? O nasıl oluyor hocam?

• quote:

Oyunlarda koruma mı var? O nasıl oluyor hocam?

Valla açıkçası bir şey bildiğimden söylemiyorum ama ne yaptıysak call of duty advanced warfare oyununu paylaşım yapamadık.
    Daha öncede bahsettiğim gibi arkadaş oyunu tekrar silip yüklemesine rağmen oyun açılmadı.
    Hal böyle olunca aklıma ilke gelen şey ya biz beceremedik ya da oyun paylaşıma kapalı mı acaba diye düşünmeye başladım.O yüzden bir önceki mesajda öyle yazdım.
    Senin satın aldığın diğer oyunlara erişebiliyor mu peki? Mesela on sipariş yaptığınız bir oyun suan arkadaşınızda indirilebilir olması gerek.

• quote:

Senin satın aldığın diğer oyunlara erişebiliyor mu peki? Mesela on sipariş yaptığınız bir oyun suan arkadaşınızda indirilebilir olması gerek.

Erişebiliyor,mesela the crew closed betayı kendi kod girmeden benden indirebildi.Daha önce ön sipariş ile satın aldığımız daha doğrusu benim satın aldığım 2 adet oyunu kendi cihazına indirebildi.Fakat oyunun ( call of duty advanced warfare ) oynama tarihi geldiğinde oyunu oynayamadı.Oyuna girmek istediğinde cihaz onu store'a yönlendirip oyunu satın alması gerektiğini gösteren 59.99 $'lık yazıyı gördü.Yani manage veya play falan yazmıyordu.Şimdi Assasins Creed oyununu bekliyoruz.Yarın bu oyunuda oynayamazsa o zaman ne yapacağız onu bilmiyorum işte.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.