Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoogar

Arkadaşlar merhaba.

Aşağıda yazmış olduğum durum hesap banlanması konusunda bir sıkıntı yaratır mı ?

Watch dog oyununu kardeşimle beraber oynamak istiyoruz. Ancak oyunda save gibi bir seçenek bulamagımızdan tek save üzerinden devam etmemiz gerekiyor. Bu arada ufaklık oyunda benim kaldıgım yerden devam ettiğinden ben kendi oyunumu daimi bir şekilde oynayamıyorum.

Şimdi, konsola bir hesap daha eklesek. İsteyen istedigi hesaba baglanıp sonra watch dog oynasa bir sıkıntı çıkar mı ?

Teşekkürler :)

Dedıgın sekılde bende kullanıyorum benım makınada abımın hesabı var benım profılımı acık tuttuğu surece gold ve oyunları kullanabılıyor.Ayreten kardeslık sıstemıyle arkadasımla oyunları paylaşıyorum sorun olacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayin nasil yapildigini birtek ben anlamadim sanirim :) simdi ben kendi konsolumda birinin profilini acicam , oda kendi konsolunda benim profilimi acacak , sonra my home my xbox diyecegim ve oyunu satin aldigimda karsi taraftami indirebilecek . Dogru anlamismiyim acaba biri yardimci olursa :)

• Titanfall + Forza 5 + Kinect Sports Rivals + COD Onslaught DLC + 7-8 aylık Gold + Gold oyunları (Max the Curse of Brotherhood, Crimson Dragon vs.)

Arkadaşlar yukarıdaki oyunları içeren hesabım var. Oynamadığım oyun kalmadığı için karşılıklı hesap paylaşmayı düşünmüyorum ama isteyen olursa bu hesabımı belirli bir süreliğine kiralayabilirim. İlgilenen olursa pm den ulaşsın detayları konuşuruz :)
  • PvZ , tomb raider, AC4 BF (freedom cry ek paketli), thief, watchdogs, metro redux bundle var elimde. Önümüzdeki aylarda çıkacak oyunlardan da baya bir alacağım var. Kardeşlik yapacak varmı?

• Hong Kong store da Metro Redux Bundle 25$, Diablo 40$

:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Hong Kong store da Metro Redux Bundle 25$, Diablo 40$

Hong kong store dan indirmeyi başlatıp us'ye geçebilir miyiz yoksa bitmesini mi beklemek lazım.Ms ban yapar mı acaba bir de o var
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Hong Kong store da Metro Redux Bundle 25$, Diablo 40$

Hong kong store dan indirmeyi başlatıp us'ye geçebilir miyiz yoksa bitmesini mi beklemek lazım.Ms ban yapar mı acaba bir de o var

Satın al, sonra US e geç indir, sorun olmaz..Ama HK store a geçince ms points olmaz, kredi kart yada paypal eklemek lazım. Burası sıkıntı olabilir. Çünkü hesaptaki paralar ilgili bölgeye ait. US hesabında para varsa HK bölge yapınca o paraları kulllanamıyorsun
  • Beyler bu transfer olayı kaç ayda bir oluyor? İkinci soru olarakta şimdi ben hesabımı başka bir makinada My home yaptım şimdi farklı makinayada yapsam diğer makinadan gider mi oyunlar yada farklı bi hesap açsam kardeşlik olayını bu hesaptan yapsam diğer hesabımla sorunsuz oynar mıyım bununla ilgili bi kısıtlama yoktur umarım

• Bir konsolu birden fazla hesap "my home xbox" olarak işaretleyebiliyor, bildiğim kadarıyla. Bu mantıkla; farklı hesaplar üzerinden 2 veya 3 kişiyle ayrı ayrı "family sharing" yapılabilir mi?

Havuz sorusu gibi oldu ama kusura bakmayın
  • @MISHIMA Bildiğim kadarıyla senede 3 transfer hakkı var. Yeni hesap üzerinden kardeşlik yapabilirsin, oyunları da kendi hesabın üzerinden oynarsın. Tabi ortaklardan biri kardeşlik hesabındaki oyunları oynamak için her seferinde önce o hesapla oturum açmak zorunda ve net bağlantısı yoksa o oyunları oynayamaz.

@Furious_tr Evet yapılabilir.
  • Arkadaşlar yardım edermisiniz.

Ben şimdi arkadaşımı family ekledim sonra onun hesabıyla giriş yaptım my home yaptım onun hesabını kendi konsolumda oyunlarını indirdim.

Sonra o baktı kendi konsolundan ben family otomatk eklenmsm onda ztn oda benm hesaba giris yaptı my home dedi oyunlarımı indirdi

Şimdi sorum şu olay böylemi kalcak yani ben kendi konsolumda kendi hesabımla oynucam ama onun hesabı my home kalcak bnde. oda kendi hesabıyla oynucak ama benm hesapta onda my home kalcak.

2. sorumda Ea access üyeligi aldım ben bildiğiniz gibi bedava bf4 nfs peggle2 filan veriyordu ben onları indirdim. Onda ea access yok onda bu oyunlar çıkmıyor kardeşlik olmamıza rağmen illa ea accessmi lazım yada nasıl olur bilen varmı teşekkürler.
  • Bu transfer olayi nedir tam olarak . Yani ben kardeslik yaptim abimle simdi , uc tane ortak oyun aldiktan sonra baska oyun transfer yapamiyormuyuz ? Umarim yanlis anlamisimdir

• highmetin kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok sen yanlış anlamışsın. Sınırsız içerik paylaşılabiliyor. Kısıtlama yok.
  • Rahatladım hocam teşekkürler
  • Ekleme yaptıktan sonra aklıma bir kaç soru geldi, cevaplarsanız sevinirim.
    İçerik ile oyun aynı manaya gelmiyor doğru anladıysam. Bu bağlamda ben bir oyun aldım diyelim. Bu oyunu kendi xbox'ım hariç toplam da kaç kişi ile paylaşabilirim. 1 yıl için de 3 farklı cihaz da oyun paylaşılır yazmışınız ama aile de sadece tek kişi ile içerik paylaşılıyor demişsiniz.
    İçerikler DLC vs gibi şeylermi ?

Son olarak gold üyelik nasıl paylaşılıyor? Yani bir senelik gold üyelik aldım diyelim, bu üyeliği benim profilim hariç üç kişi ile paylaşabiliyormuyum. Paylaşıyorsam benim profilim üzerinden oynanmıyor herlade.

Yazınız için tekrar teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

quote:

quote:

1 yil icinde 3 kere degistirebiliyorsunuz home xboxinizi. Yil icinde 3 kez farkli kisilerle kardeslik yapabilirsiniz demek ama ayni anda max 1 kisiyle paylasabilirsiniz, fazlasi ban yemeye sebep olabilir yoksa bir oyun alinir istedigin kadar konsolda ayni anda olmamak sartiyla oynanabilir.

Tamam zaten derdimiz o aslında..Kardeş olarak bir arkadaşla yaptık biz...Normalde öyle devam edeceğiz.
    Ama 3. bir arkadaşın oyunu için onun hesapla login olup oynasam neden ban yiyeyim onu anlamadım..Belki arkadaş benim eve geldi ve oynamak istiyor ?

Ortak bir hesap açıp, onunla alıp, sırayla o hesapla login olup oynasak ban yemememiz lazım gibi..Ama güvenemedim şimdi..Bunu yapanlardan kesin ban yiyen varmı şimdi ?
    KOnsolmu banlandı, o ortak hesapmı ?

Ayrıca belki çok fazla kişiye sattığı içinde olabilirmi ?

Ben bir siteden hesap satin alarak oyun almistim 2 tane, 2 hesap da banlandi baska bir seyde ban yok tabi cok kisiye benzer hesaplar sattigi icin takilmistir sisteme tum sattigi hesaplar banlanmistir. Yani 3. bir hesap sokmak isin icine sikinti cikarabilir tabi arkadasin sana gelse kendi hesabiyla girip oynasa sorun olmaz. Ama sen devamli onun hesabi arkaplanda acikken kendi hesabinla girip oyunlarini oynarsan risk var demektir. Kardeslik ise farkli cunku karsidan aldigin hesapla oturum acmana gerek olmuyor.

Hocam su hesap almayla ilgili aklima birsey takildi..siz hesabi aldiniz peki hesaba bagli olan mail adresini filan verdiler mi yani hesapla ilgi her bilgiyi degistirebildinizmi sifreleri filan??ve nekadar sure sonra banlandi??

• quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Ekleme yaptıktan sonra aklıma bir kaç soru geldi, cevaplarsanız sevinirim.
    İçerik ile oyun aynı manaya gelmiyor doğru anladıysam. Bu bağlamda ben bir oyun aldım diyelim. Bu oyunu kendi xbox'ım hariç toplam da kaç kişi ile paylaşabilirim. 1 yıl için de 3 farklı cihaz da oyun paylaşılır yazmışınız ama aile de sadece tek kişi ile içerik paylaşılıyor demişsiniz.
    İçerikler DLC vs gibi şeylermi ?

Son olarak gold üyelik nasıl paylaşılıyor? Yani bir senelik gold üyelik aldım diyelim, bu üyeliği benim profilim hariç üç kişi ile paylaşabiliyormuyum. Paylaşıyorsam benim profilim üzerinden oynanmıyor herlade.

Yazınız için tekrar teşekkürler.

İçerik derken oyunun DLC paketi yada herhangi bir ücretli uygulama vs.

Aldığınız oyunu oyunları içerikleri sadece 1 kişi ile paylaşabilirsiniz. Her hesaba 3 hak tanınmış. Diyelim siz bana lisansı verdiniz ve sonradan vazgeçip başkasıyla yaptığınız zaman eski paylaşım iptal olup 1 hakkınız da yanıyor. 3 farklı cihaz bu demek. Haklarınız bittiği zaman hesabınıza tekrar 3 hak tanımlanması için 1 yıl bekliyorsunuz.

Gold üyelik de aynı sistem ile çalışıyor. Lisansı verdiğiniz zaman otomatik gold da paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 6 Ekim 2014; 15:16:24 >

• Bu sistem xbox one ile xbox 360 arasında da oluyor mu? Ya da iki xbox 360 arasında?

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

quote:

quote:

1 yil icinde 3 kere degistirebiliyorsunuz home xboxinizi. Yil icinde 3 kez farkli kisilerle kardeslik yapabilirsiniz demek ama ayni anda max 1 kisiyle paylasabilirsiniz, fazlasi ban yemeye sebep olabilir yoksa bir oyun alinir istedigin kadar konsolda ayni anda olmamak sartiyla oynanabilir.

Tamam zaten derdimiz o aslında..Kardeş olarak bir arkadaşla yaptık biz...Normalde öyle devam edeceğiz.
    Ama 3. bir arkadaşın oyunu için onun hesapla login olup oynasam neden ban yiyeyim onu anlamadım..Belki arkadaş benim eve geldi ve oynamak istiyor ?

Ortak bir hesap açıp, onunla alıp, sırayla o hesapla login olup oynasak ban yemememiz lazım gibi..Ama güvenemedim şimdi..Bunu yapanlardan kesin ban yiyen varmı şimdi ?
    KOnsolmu banlandı, o ortak hesapmı ?

Ayrıca belki çok fazla kişiye sattığı içinde olabilirmi ?

Ben bir siteden hesap satin alarak oyun almistim 2 tane, 2 hesap da banlandi baska bir seyde ban yok tabi cok kisiye benzer hesaplar sattigi icin takilmistir sisteme tum sattigi hesaplar banlanmistir. Yani 3. bir hesap sokmak isin icine sikinti cikarabilir tabi arkadasin sana gelse kendi hesabiyla girip oynasa sorun olmaz. Ama sen devamli onun hesabi arkaplanda acikken kendi hesabinla girip oyunlarini oynarsan risk var demektir. Kardeslik ise farkli cunku karsidan aldigin hesapla oturum acmana gerek olmuyor.

Hocam su hesap almayla ilgili aklima birsey takildi..siz hesabi aldiniz peki hesaba bagli olan mail adresini filan verdiler mi yani hesapla ilgi her bilgiyi degistirebildinizmi sifreleri filan??ve nekadar sure sonra banlandi??

Evet tum bilgileri vermişlerdi hatta güvenlik mailini bile degistirebilmistim. Çok hatırlamıyorum ama 2. Hesabı aldıktan sonra kısa bir sürede kapanmisti

• Şimdi arkadaşımla aile kurup paylaşıp yaptık.ikimizde de bolca oyun vardı paylaştık.şimdi yeni bir hesap daha açıp başka arkadaşımla başka bir aile daha kurabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.