Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: innsofheaven

Şimdi arkadaşımla aile kurup paylaşıp yaptık.ikimizde de bolca oyun vardı paylaştık.şimdi yeni bir hesap daha açıp başka arkadaşımla başka bir aile daha kurabilir miyim?

Yeni açacağın hesapta oyun olmayacak ki neyi paylaşıcan? XBOXOne'da sağlıklı şekilde ancak bir kişiyle oyun paylaşılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Şimdi arkadaşımla aile kurup paylaşıp yaptık.ikimizde de bolca oyun vardı paylaştık.şimdi yeni bir hesap daha açıp başka arkadaşımla başka bir aile daha kurabilir miyim?

Yeni açacağın hesapta oyun olmayacak ki neyi paylaşıcan? XBOXOne'da sağlıklı şekilde ancak bir kişiyle oyun paylaşılabiliyor.

Yeni hesap açıp başka oyun alıcam onuda başkasıyla kardeşlik yaparak paylaşıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Her hesapta mı 1 kişi aileye ekleniyor yoksa cihaz da mı hakkın tek kişi? Arkadaşın dedıği sanırım yeni hesap açip ordan oyun alıp o yeni hesaba yeni kişiyi aile ekleyip oyun paylaşmak bu mümkün mü?

• Bilmiyorum ben yakın bir arkadaşımla kardeş oldum sürekli onla alıyoruz oyunları bu tarz işlere girmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • innsofheaven İ kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsin sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Yapabilirsin sorun olmaz.

tesekkurler

• 3 kişiyle kardeşlik olmuyordu değil mi?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Farklı hesap açıp yapılır sorun olmaz.

• 3 kisi nasil yapacagimiz hakkinda kisa bir acikmala yapar misin hocam? Biz sorunsuz yapiyorduk onceden, su an arkadaslardan biri oyunlara giremiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    3. kişiden kasıt yeni bir hesap açıp onunla paylaşılacak oyunu alıp 3. kişiye vermek.

Hali hazırda paylaşım yaptığınız hesabı başka biriyle paylaşamazsınız diğeri iptal olur. 3. kişi ancak yeni bir hesapla olur.
  • Kardeşlik yapmak isteyen olursa forza horizon 2 yi digital alacam
  • Peki kardeşlik sonrası karşıdaki kişinin benim taraftaki hangi oyun ve içerikleri indirdiğini görebiliyormuyuz?
  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Hayır görünmüyor.

• 4- Bu ayarları yaptıktan sonra artık paylaşım aldığınız hesaba ihtiyaç kalmıyor. Konsoldan silebilirsiniz.

Yani iki kişide makinelerden hesapları kaldırabilir değil mi? Yanlış anlamıyorum.
    Aynen öyle silebilirsin kim oyun alırsa direk diğerinde gözükür otomatik inmeye başlar hatta

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 27 Ekim 2014; 21:19:04 >
  • 1- Öncelikle arkadaşınız sizi aileye ekliyor. Daha sonra siz onu kendi konsolunuz dan aileye ekliyorsunuz. (Settings, Family)
    Bunu aynen yaptık ve oldu.

2- Daha sonra kim oyun paylaşacak ise karşı taraf profili kendi konsolunda açıyor.
    Burayı anlayamadık????? Oyunu paylaşan tarafmı açıyor, yoksa paylaşılan kişimi?

3- Ayarlara gidiyor ve sol alt köşede bu benim evim, benim xbox'ım seçeneğine basıyor. ( My Home Xbox)

4- Bu ayarları yaptıktan sonra artık paylaşım aldığınız hesaba ihtiyaç kalmıyor. Konsoldan silebilirsiniz.

5- Paylaşım yapacağınız oyunu, içeriği vs seçme özelliği yok. Lisansı yapınca satın alınan tüm içerik karşı taraf da ücretsiz görünüyor.

6- Sonrasında kendi profiliniz ile gayet güzel oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 27 Ekim 2014; 21:20:46 >
    Oyunu kim paylaşacak? Siz paylaşacaksanız profili arkadaşınıza veriyorsunuz ve arkadaşınız sizin profilden kendi konsoluna my home xbox diyor.

Eğer arkadaşınız size paylaşım yapacaksa siz onun profilini kendi konsolunuza my home xbox yapıyorsunuz.

Her iki trafta paylaşım yapacaksa yukarıdaki uygulamayı iki tarafta yapması gerek.
  • By Asphyxia ve MISHIMA arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
    İkiside yardımcı oldular ve işlemi tamamladık.
    Şuan arkadaşımdaki 2 oyunu indirmeye başladım.

Sağolun, varolun!
  • Merhabalar

Gold uyelik paylasiliyorda. Benim kardeşlik yaptigim arkadasimda gold var. Gold ucretsiz oyunları ben indremiyorum bunun sebebi nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.