Şimdi Ara

Xbox One Controller for PC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün teknosadan xbox one controller aldım orjinal yani.Eve gelip kutuyu açtığımda sadece kol vardı ama benden kurmak için mikrousb takmamı istiyor.Ben iphone kullandığım için elimde o da yok.
    Kendi micro usb'si kutunun içinde olmalı mıydı yoksa onu konsolun yanında mı veriyorlar.
    Windows 8.1 kullanıyorum çözümü var mı ? Gidip istesem verirler mi yani normalde yanında oluyor mu ?
    Eve geldim bir hevesle açtım o kadar para verdim kursağımda kaldı lütfen yardım edin :D

• Xbox'ın kutu içeriğinde de yok, gamepad kutusunda da yok.

Kendiniz alıp takacaksınız. Ya da kablosuz kullanmak için "Microsoft Xbox Wireless Adapter for Windows" aparatını alacaksınız.
  • Aynı kolu dün bende aldım teknosadan. 2 çeşidi var 2 üründe yana duruyordu. İçinde kablo çıkan modelin üzerinde controller+cable for windows gibi bir ibare olacak. Gidip durumu izah edersen, ellerinde mevcut ürün var ise değiştirirler diye tahmin ediyorum. Tabi ürünün kutusunda ve üründe bir deforme söz konusu değilse. Ama ürün her türlü micro usb kablo ile çalışıyor bizzat denedim. Ucuza bir yerden bulupta takabilirsin. İlla kablo için ürün değiştirmene gerek yok.
  • Sağol hocam bazıları herhangi kablo kullanıyormuş mikro usb, xbox kablosunun artı bir özelliği var mı oba göre normal kablo alacam da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Culnamo kullanıcısına yanıt
    Ben vestel telefonun uyduruk şarj usb kablosu ile denedim onda bile çalıştı sıkıntısız. Ekonomik imkanın var ise kaliteli bir şey alabilirsin. Tekonsa daki adam kutunun içinde çıkan kablonun ekstra bir özelliği olmadığını söyledi.
  • Ekstra bir özelliği yok, Uygun fiyatlı bir kablo alın geçin.
  • biraz bekleseydiniz yeni gelecek bluetooth kolu alsaydınız bluetooth sayesinde hem pcden hem de ios android vs aygıtlarda kullanılabilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.