Şimdi Ara

Xbox One Controller for PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün teknosadan xbox one controller aldım orjinal yani.Eve gelip kutuyu açtığımda sadece kol vardı ama benden kurmak için mikrousb takmamı istiyor.Ben iphone kullandığım için elimde o da yok.
    Kendi micro usb'si kutunun içinde olmalı mıydı yoksa onu konsolun yanında mı veriyorlar.
    Windows 8.1 kullanıyorum çözümü var mı ? Gidip istesem verirler mi yani normalde yanında oluyor mu ?
    Eve geldim bir hevesle açtım o kadar para verdim kursağımda kaldı lütfen yardım edin :D

• Yardım edebilecek kimse yok mu ? Lütfen acil

• sLord kullanıcısına yanıt
    Yok ben de sadece wireless controller yazıyor hocam.Galiba kablosu yok gerçekten de bunda.
    Ben bunu alırken sanıyordum ki kabloyu sadece kurarken kullanıyoruz galiba bu kablolu kullanılıyormus sadece :D

Adaptör almam gerekiyor galiba kablosuz kullanmak için o da 130 lira...

Valla ps4 alırdım bilseydim 400er koyardık arkadaşlarla :)

Hocam adaptörü alırsam 130+250=380 şaka gibi...Napacam bilmiyorum.
  • Bir de madem kablolu bu pil neden var ? Bugün denemeyi çok istiyordum
  • Culnamo kullanıcısına yanıt
    Bu micro usb samsungların değilmiydi ondan alın takın dicem çalışırdı heralde ama wireless almışsınız işler bir garip olmuş :D Ya 130 liraya usb sini alın yada geri verin dediğim gibi kablolusunu alıp onu kullanın seçim sizin
  • Culnamo kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 dada pil vardı firma olarak bi aşıklık var bu pillere.Ps3 tede ps4 tede pil yok gayet rahat xboxa göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dual Sense vs Xbox Controller
    2 yıl önce açıldı
    XBOX ONE S BLUETOOTH SPEAKER
    5 yıl önce açıldı
    Xbox Controller
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sLord kullanıcısına yanıt
    Kablolu diye bir seçenek yok ki xboxta olsa alırdım ucuz olduğundan, ki kablosuz alıyorsun, kablosuz olması için 130 lira daha veriyorsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.