Şimdi Ara

Xbox One Controller kendi kendine kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • controller oyun oynarken ara sıra kapanıyor .ortadaki tuşa basınca açılıyo hemen. ilk başda pil bitti sanmıştım .
    bazen günde 2 kez, bazen 2 günde bir kapanıyo kendiliğinden. Bi darbe felanda almadı neden olabilir. benzer sorun yaşayan varmı

• Alette sorun vardır. Kullanmadığın xaman otomatik kapanır fakat bu şekilde kullanırken oluyorsa problem var demektir. Türkiye'den aldıysan XBOX TÜRKİYE sayfasından aksesuar değişimi isteyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pillerin kalitesizse yapıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Pillerin kalitesizse yapıyordur.

genelde duracellerde yapıyor işin ilgiç tarafı. panasonic az kullandım ama onda olmadı sanki tam hatırlamıyorum.
  • Duracell' lerde yapıyor olması ilginç. Farklı bir iki kaliteli pille daha dene bakalım belki sorun pildendir.
    Energizer, Varta vs..
  • Usb kablo takıp dene. Ayrıca kolu Update etmende fayda var.
    Yine kapanırsa servise verirsin. Ücretsiz değiştiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Duracell' lerde yapıyor olması ilginç. Farklı bir iki kaliteli pille daha dene bakalım belki sorun pildendir.
    Energizer, Varta vs..

arada panasonic felanda kullanıyorum. daha çok duracellde sorun oldu. duracellden sonra başka pil takıp deneyim. dün hiç olmadı mesela. kafasına göre gidiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Usb kablo takıp dene. Ayrıca kolu Update etmende fayda var.
    Yine kapanırsa servise verirsin. Ücretsiz değiştiriyorlar.

kol update mi oluyor. bilmiyordum bi deneyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 kendi kendine kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Controller bozuk. Benimde bole koparak basladi. Oyunun ortasinda kopuyo tekrar baglaniyordu. Ve 1 hafta once hic baglanmaz oldu. Cihaz Almanya dan gelmesine rahmen 1 e 1 degisim onayi aldim. 1 yil garantisi var olarak kabul ediyorlar. Mart in ortasinda 1 yil doluyordu iyi yirttim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.