Şimdi Ara

XBOX ONE CONTROLLER vs. XBOX ONE S CONTROLLER ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

XBOX One kolu almak istiyorum. Yeni çıkan XBOX One S kolu ile eskisi arasında çok fark var mı?
    Hangisini önerirsiniz? Artıları/eksileriyle belirtebilir misiniz?

Eski Xbox One Kolu için:
    Kablo ile satılan var, Play&Charge Kit ile satılan var, Sadece controller olarak satılan var. Bunlardan hangisini almak uygun olur?

İki kolu da güvenilir orjinal olarak nereden alabilirim?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

• Xbox One S kolunun rangei daha fazla, daha uzak noktalardan da cekebiliyormus. Bir de bluetoothu oldugu icin PClerde oynanirken kablosuz baglanabiliyor.
    Ben de eski kol yok ama yenisi gayet guzel simdilik bir eksi yonunu gormedim.

Play and charge kit tamamen kullanim sikliginiza bagli eger iki kalem pil sizi bir ay goturuyorsa, 10 TLye dort-alti kalem pil alip daha ucuza getirebilirsiniz.

Iki kolu Turkiyeden nereden alinir bilemiyorum ama amazondan getirtilebiliyor gumruk sinirini gecmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 26 Eylül 2016; 13:35:41 >
  • xbox one s gamepad şuan türkiyede mediamarkt ve vatandan satın alınabiliyor 259tl fiyatı var
  • Charge kiti var die eskisini almaya gerek yok gitcen sarj edilebilir pil alcan ayriyetten kumandana mis gibi kullancan.ben 2 haftadir kullaniom tabletime felan bagladim cok guzel calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Sparrow -- 28 Eylül 2016; 21:01:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dual Sense vs Xbox Controller
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.