Bildirim
Xbox One' dan Xbox One S' e oyunları kopyalama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanabilirsin, kopyalamana da gerek yok. Oyunlar harici diskte dursun One S'e takıp oyunu direk açabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HajHaj
Kullanabilirsin, kopyalamana da gerek yok. Oyunlar harici diskte dursun One S'e takıp oyunu direk açabilirsin.
One + 1 TB disk. yani cihazın içindeki oyunları One S' e atmaktan bahsediyorum. -
Tamam. Olur, kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HajHaj
Hdd yi tak oyunları kopyala veya taşı. Hdd yi one s e tak ister oyunları one s hafızasına at istersen atmadan hdd den oyna. -
Anlamadım. Elimde Xbox one ve Xbox One S var. Xbox one daki oyunları Xbox One S e nasıl kopyalayabilirim? Xbox one'ın içini açıp hard diskini sökmekten bahsetmiyorsunuz değil mi? Elimdeki 1 TB hard disk zaten Xbox one formatlı ve için tamamen One oyunu ile dolu. -
1tb hariciyi one s e takınca ondaki oyunları one s te görmen lazım orada sıkıntı yok arkadaşlar onu diyor. sen dahili deki oyunları diyosan da başka bir harici hdd bulup ona taşıyıp sonra o harici hdd dekileri one s dahili ye taşıyacaksın -
Evet dahilideki oyunları diyorum. Peki dahilideki oyunları harici hard disk e nasıl kopyalayabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hdd i taktığında sorar taşımak ister misin oyunları diye yoksa ayarlardan depolama dan halledersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X