Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feckless

Gold üyelik avantajları indirimli oyunlar nerden girebilirim

marketten.konsolda xbox live gold avantajları diye gösteriyor sürekli.

http://www.xbox.com/tr-TR/promotions/sales/sales-and-specials

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innsofheaven -- 29 Ekim 2014; 16:28:05 >
  • Yeni oyunlar en çok puan alanlar vs görüyorum kusura bakmayın göremedim hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sistem üzerinde arıyorum :((

• quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Ben sistem üzerinde arıyorum :((

Eve geçince onunda resmini atarım.Bu ay Titanfall %50 indirimde.Ortak biri çıkarsa kişi başı 30liraya alırız
  • Unotelly de kafanız karışmasın...

Tek olay vereceği DNS i girmek. Modem ayarlarına girersen başka biryere girmene gerek yok. Xbox dada DNS i modem gösteriyorsan tamam...

Yok Xbox da ayrı dns veriyorum diyorsan o zmn dns adreslerini xbox a gireceksin. Aynı Telekom yada OpenDNS girdiğin gibi..Farkı yok

IP değişme olayında ise dyndns den üyelik alırda eklersen otomatik günceller..Unotelly ayarlar kısmında var anlatımı

India dan almak içinde Hindistan DNS adresi girmeniz şart. Kendi verdiği dns adresleri ile deneyince başka ödeme şekli gir dedi. Ama Hindistan DNS girince çalıştı...Üyelik bitincede daha yavaş oluyormuş ama Zenmate yada Hola dan hızlı olacağına eminim
  • Mesela titanfall 55 e düşmüş aldım tesadüf

• Müthiş site...İlk mesaja koyarmısın bunu ?

http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php
  • Arkadaşlar şimdi hindistan veya hongkong üzerinden oyun alamıyor muyuz?? Hk den denedim hata verdi. Bahsedilen siteden hk dns girdim baska kart denedim yine
    Verilen dnsleri girdim hem konsola hem pc ye hala hongkong dan alışveriş yapamıyorum. Use different pay method diyor. Varmıdır bunun çözümü

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir site olmuş. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Müthiş site...İlk mesaja koyarmısın bunu ?

http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php

Bu siteyi kim yapmış yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Unotelly de kafanız karışmasın...

Tek olay vereceği DNS i girmek. Modem ayarlarına girersen başka biryere girmene gerek yok. Xbox dada DNS i modem gösteriyorsan tamam...

Yok Xbox da ayrı dns veriyorum diyorsan o zmn dns adreslerini xbox a gireceksin. Aynı Telekom yada OpenDNS girdiğin gibi..Farkı yok

IP değişme olayında ise dyndns den üyelik alırda eklersen otomatik günceller..Unotelly ayarlar kısmında var anlatımı

India dan almak içinde Hindistan DNS adresi girmeniz şart. Kendi verdiği dns adresleri ile deneyince başka ödeme şekli gir dedi. Ama Hindistan DNS girince çalıştı...Üyelik bitincede daha yavaş oluyormuş ama Zenmate yada Hola dan hızlı olacağına eminim

Şimdi unotelly ye üye olduk verdiği dns i modeme girdik. Xbox dan dns girmeye gerek yok mu hocam? Dediğinizden bu anlaşılıyor

• Android hola uygulamasini indrip smart glass uzerinde 2 dk icerisinde honkong storeden oyunu aldim..bilginize..

• saitates kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptın detaylı anlatırmısım hep amerikan doları şeklinde gözüküyor para birimi dili değiştirdim konsoldan bölgeyi değiştirdim yine aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

Hocam nasıl yaptın detaylı anlatırmısım hep amerikan doları şeklinde gözüküyor para birimi dili değiştirdim konsoldan bölgeyi değiştirdim yine aynı

Smartglass uzerinden mi nasil aldim??

Aynen.

• Öncelikle konsoldan bolge secmenize gerek yok.
    smartglass ile konsol baglantisini kesin yada konsolu kapatin.
    Telefonunuza hola uygulamsini indirin.
    Telefonunuzun giris dil ayarindan english(honkong) secin.
    Hola uygulamasini acip honk kong secin ordan hangi programlar icin diye sorucam smartglassi secin.zaten smartglass otomatik acilicak..sonrasi malum artik honkog storeden alisveris rahatca yapabilrsiniz.
    Insallah anlasilir olmustir mobilden yaziyorum.
    Kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 30 Ekim 2014; 0:42:35 >
    Olay tam düşündüğüm gibi oldu çünkü telefonda hong kong(english) yok. Anlatım için teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

Olay tam düşündüğüm gibi oldu çünkü telefonda hong kong(english) yok. Anlatım için teşekkürler hocam.

Ilginc.androidlerde.standar degilmi acaba:)rica ederim nedemek

Sorma ya india var hong kong yok telefon nexus 5 çözemedim başka birinin telefonunda denerim artık.

• telefonda hong kong dili olmasina gerek yok. Telefonda smartglass beta da bir seçenek var konsolu hangi bölge de kullaniyorsan o bölgenin para birimlerini getir diye. Konsolunuzu hong kong a alip kapatin. Sonra smartglass seçeneklerinden konsolun bölge ayarini kullan secin fiyatlar hong kong dolari olarak görünecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.