Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
20
Favori
35.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda anlatılmış iste nasıl yapılacağı. Neden us için zorunlu oluyorsun?

Bir kişi yapamadı diye hemen karamsar olmayın arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Yukarıda anlatılmış iste nasıl yapılacağı. Neden us için zorunlu oluyorsun?

Bir kişi yapamadı diye hemen karamsar olmayın arkadaş.

Karamsarlık ile alakası yok. Ben sadece hesabımı riske atmak istemiyorum. Anlamadığım nokta sizler niye olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz.hiç sorgulamıyormusunuz düne kadar hiçbir ekstra işlem gerektirmeyen olay, kısa sürede ne hale geldi. Bence bir süre beklemekte fayda var. Isteyen istediği şekilde alabilir.herkesin kendi kararı.

• Olayın ciddiyeti? Defalarca yapılmış uygulama için ne ciddiyeti hocam? Konsola fw mi atıyoruz xkeymi takıyoruz jtag mi yapıyoruz god oyun mu oynuyoruz bu kadar ciddi olan nedir?

Paranla oyun oluyorsun yahu başka bir açıklaması yok. Adamlar bağıra bağıra bölge kodu yok istediğiniz oyunu alabilirsiniz dediler.

Kaldı ki eski nesil oyun olsun dlc olsun vpn kullanıp alan yığınla insan var. Sırf alışveriş yaptık diye banlanacaksan o sistemin içine tüküreyim.
  • quote:

Olayın ciddiyeti? Defalarca yapılmış uygulama için ne ciddiyeti hocam? Konsola fw mi atıyoruz xkeymi takıyoruz jtag mi yapıyoruz god oyun mu oynuyoruz bu kadar ciddi olan nedir?

Paranla oyun oluyorsun yahu başka bir açıklaması yok. Adamlar bağıra bağıra bölge kodu yok istediğiniz oyunu alabilirsiniz dediler.

Kaldı ki eski nesil oyun olsun dlc olsun vpn kullanıp alan yığınla insan var. Sırf alışveriş yaptık diye banlanacaksan o sistemin içine tüküreyim.

Seninle aynı düşünceye sahip olsamda microsoft un ne halt edeceği belli olmaz. Söyle açıklayayım.. 1 hafta öncesine kadar 3 tane oyun aldım india marketten. Sorgu sual yoktu. En son ac unity almayi denedim. Daha önce satin aldigim ayni kartla.use a different way to pay hatasi verdi. Akabinde xbox live support ile görüstum. Bana ip adresin uzerinden turkiyede gorundugumu ve magaza ile ip adresinin uyusmadigini bundan dolayi bu hatayi aldigimi soyledi.ve bu islemin xbox live kosullarina aykiri oldugunu da ekledi. Umarim zaman seni hakli cikarir.ben en azindan bir sure bekleyecegim hocam.yoksa tabiki fazladan 40 lira vermek istemem oyunlara.

• Valla hocam o temsilcinin konuşmasına bakarsanız kardeşlik yapmak da kurallara aykırı. Sözde bu sistemi sadece kendi konsoluna yapasın diye getirmişler.

Yani bizim yaptığımız işle uğraşacaklarını sanmıyorum. Sistemin önüne geçmeye çalışmışlar doğru ama bu eski nesilde de vardı dediğim gibi.
  • quote:

Valla hocam o temsilcinin konuşmasına bakarsanız kardeşlik yapmak da kurallara aykırı. Sözde bu sistemi sadece kendi konsoluna yapasın diye getirmişler.

Yani bizim yaptığımız işle uğraşacaklarını sanmıyorum. Sistemin önüne geçmeye çalışmışlar doğru ama bu eski nesilde de vardı dediğim gibi.

Bakalım hocam hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

Peki ayny zen mate yöntemi hindistan için de geçerli olabilir mi ?

Hindistan için geçerli değil çünkü zenmate'de location'larda hindistan yok.

Ayrıca aynı yöntem ile paypalı kullanarak da alamamıştım.Kullandığım kartı usa da kabul etmiyor.Eğer usa da kartınızı kabul ettirdiyseniz bu yöntem ile alışveriş yapamama ihtimaliniz az.Bir yanlışlık vardır.Kart bilgilerini aynen girin.Mesela kredi kartında isminizde "ş" var ise "ş"yazın."s" yazmayın.
  • Selamlar dostum,
    Yazınızı görmüşken hatırlatayım dedim bugün günlerden "Raid" akşam 20:00'den sonra müsait olursanız bi Raid yapalım grupça

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Tabi Hakan abi aynı ekip yaparız.
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam alım yapmaya geliyorum Türkiye store geri dönüyor bunu çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

Hocam alım yapmaya geliyorum Türkiye store geri dönüyor bunu çözemedim

Aşağıdan tekrar hong kong u seçin.

• Netflix ve xbox video daki filmleri izlemek için unotelly kullanıyorum. Hindistan ve hong kong dan sorunsuz oyun aldım. Bunun için microsoft un banlayacagını sanmıyorum. 360 dönemindede vpn kullanarak herkes oyun almıştı. Şimdide sorun olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Netflix ve xbox video daki filmleri izlemek için unotelly kullanıyorum. Hindistan ve hong kong dan sorunsuz oyun aldım. Bunun için microsoft un banlayacagını sanmıyorum. 360 dönemindede vpn kullanarak herkes oyun almıştı. Şimdide sorun olacağını zannetmiyorum.

O nasıl bişey hocam? Nasıl kullanıyoruz?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86398931&p=1#86452921

burdan açtıgım rehberi inceleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86398931&p=1#86452921

burdan açtıgım rehberi inceleyebilirsin.

Anladım hocam güzel konu.Ama sadece oyun alımı yapmak için uğraştırıcı.Zenmate daha basit.Daha çok xbox'ın etinden sütünden yararlanmaya yönelik bir olay senin ki
    çok basit aslında. rehberde uzun uzun detaylı anlatıldığı seni yanıltmasın. Sadece üye olup verilen dns adresini Xbox One a girmek :)

• Gold US hesabı olanlar için Titanfall + Season Pass paketi yaklaşık 34$'a(75 TL) satılıyor. Ana menüdeki "Deals with Gold" bölümünden erişebilirsiniz. Fiyat uygun gibi. Kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Gold US hesabı olanlar için Titanfall + Season Pass paketi yaklaşık 34$'a(75 TL) satılıyor. Ana menüdeki "Deals with Gold" bölümünden erişebilirsiniz. Fiyat uygun gibi. Kaçırmayın.

"uygun gibi"

• Arkadaşlar Dragon Age indirilmeye sunulmuş durumda. Fiyatlar iyi seviyede. Beni şaşırtan Türkiye fiyatı oldu. Standart sürümü 145 TL iken Deluxe sürümü 180 TL Hindistan da standart sürümü 97 TL. Fiyatlar ilk mesajda. Oyunlar genelde 260 TL den çıkıyordu 145 TL umarım ilerisi için güzel şeylerin habercisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Gold US hesabı olanlar için Titanfall + Season Pass paketi yaklaşık 34$'a(75 TL) satılıyor. Ana menüdeki "Deals with Gold" bölümünden erişebilirsiniz. Fiyat uygun gibi. Kaçırmayın.

"uygun gibi"

Neden güldünüz anlayamadım ama, ilk mesajda 50$'a sadece oyun alabileceğinizi görmüşsünüzdür sanırım. Daha ucuza season passli halde mâl edebiliyorsanız lütfen paylaşın.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.