Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki US storedan alışveriş yapabiliyor muyuz hala? Yapabiliyorsak hangi adresi kullanmak gerek vergi ücreti olmaması için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Peki US storedan alışveriş yapabiliyor muyuz hala? Yapabiliyorsak hangi adresi kullanmak gerek vergi ücreti olmaması için?

internetten California üniversitesinin adresini arattırıp bilgileri girin. Ben o şekilde kullanıyorum.
  • VPN'de ban olması biraz ilginç olur.
    Sonuçta oyunun parasını ödüyorsunuz. İllegal bir durum yok. Sadece VPN ile bulunduğunuz bölgeyi değiştiriyorsunuz.
    Ama MS bu olaya bizim gibi bakarmı bilinmez.

Ayrıca VPN'i şuan birçok insan XBOX One'daki Amerikaya ait uygulamalar için kullanıyor. Banlanma olsaydı birçok insan ban yediğinde mutlaka forumlarda bunu yazardı ve bizimde haberimiz olurdu.
    Ama dediğim gibi MS'in bakış açısı çok önemli.
  • hong kong markette oyunlara bile bakamıyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

VPN'de ban olması biraz ilginç olur.
    Sonuçta oyunun parasını ödüyorsunuz. İllegal bir durum yok. Sadece VPN ile bulunduğunuz bölgeyi değiştiriyorsunuz.
    Ama MS bu olaya bizim gibi bakarmı bilinmez.

Ayrıca VPN'i şuan birçok insan XBOX One'daki Amerikaya ait uygulamalar için kullanıyor. Banlanma olsaydı birçok insan ban yediğinde mutlaka forumlarda bunu yazardı ve bizimde haberimiz olurdu.
    Ama dediğim gibi MS'in bakış açısı çok önemli.

Sıkıntı zaten microsoft'un nasıl bir tavır alacağı.. Ama bence vpn'e hoşgörülü bakacak olduktan sonra neden direk alımı engellesin çok güzel işleyen sistemi? Burda biraz soru işaretleri var bence. Yoksa eski usul devam etmesi hepimizin işine gelir.

• Sizin yazdığınızda bir bakış açısı. Neden olmasın.
    Ama yazdığım gibi, insanlar Amerika uygulamaları için VPN kullanıyor.
    Fakat biri uygulama diğeri oyun. İşte burada insiyatif tamamen MS'te.

Bekleyelim ve görelim.
    Umarım bu sorun biran önce çözülürde ucuza oyunları satın alabiliriz.
  • ArkadaslR selam oyun alırken mi sorun oluyor ben store a giriyorum ve fiyat görünüyor?

• tr storea kalırsak kutuluya devam ederiz

• Yokmu çözüm bulan giftcart code falan alsak ?

• Arkadaşlar US store dan az once sunset i alabildim ancak hong kong dan alınmıyor.135.23 Tl tuttu

• Hola.org u kullanıp, Hindistan üstünden girilebilir Xbox Store a..onunda bölgeyi India seçmek lazım tabiiki. Bu şekilde alabilmiş insanlar. Ama yavaş oluyormuş. Sonuçta çalışıyor

edit : Biri bende çalışmıyor demiş. Evden deneyebilirim ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Ekim 2014; 17:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Hola.org u kullanıp, Hindistan üstünden girilebilir Xbox Store a..onunda bölgeyi India seçmek lazım tabiiki. Bu şekilde alabilmiş insanlar. Ama yavaş oluyormuş. Sonuçta çalışıyor

edit : Biri bende çalışmıyor demiş. Evden deneyebilirim ancak

Beklemedeyiz

• Beyler bir haftadır banlı olmasam acılarınıza çoktan son vermiştim. şimdi :

daha önce Hong Kong dan oyun almamıştım ve kullandığım kredi kartı da usa da geçmiyordu.Tam sunset overdrive'ı Hong Kong dan alayım dedim
    bu hatalar baş gösterdi.Bende Zenmate kullanarak almayı denedim ve yaptım.Basit bir yöntem.Kartım da yapıkredi bonus.
    1 - Zenmate'i google da aratın ve kurun.
     :::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR!

2 - Chrome'da sağ üst taraftan zenmate'e basıp change location deyin ve Hong Kong'u seçin.

3 - Xbox.com'a girin.Üyeliğinize giriş yapın. Sayfanın en altından ülkeyi seçip hong kong Sar(English)'i seçin.

4 - Alacağınız oyuna gelip purchase deyin ve kredi kartınızı ekleyin.Benim alışveriş yaptığım adrese de alttaki resimden bakabilirsiniz.

En son alışverişi yaptıktan sonra vpn yi kapatmak için zenmate'e basın ve off'a alın.İşlem tamam.

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam yöntemi araştırdık hatta dün denemek istedim ama nebileyim kredi kartı bilgilerimizi giriyoruz nekadar güvenli emin olamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Hocam yöntemi araştırdık hatta dün denemek istedim ama nebileyim kredi kartı bilgilerimizi giriyoruz nekadar güvenli emin olamadım.

Kredi kartı bilgilerini xbox.com'a giriyorsun sonuç olarak.Sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • Peki ayny zen mate yöntemi hindistan için de geçerli olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak73 -- 28 Ekim 2014; 9:33:09 >
  • dün akşam iphonedan smartglassdan girdim markete gene hk dolar olarak gözüküyordu onay sayfasına kadar geldi ödeme için
  • Ben dün gece sunset overdrive için zenmate yükledim hong kong dan alışveriş yapamadım hata verdi. Yani birtürlü onay vermedi. Bende mecbur US dan aldım 134 tl ye geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Ben dün gece sunset overdrive için zenmate yükledim hong kong dan alışveriş yapamadım hata verdi. Yani birtürlü onay vermedi. Bende mecbur US dan aldım 134 tl ye geldi.

Artık us store kullanmak zorunda kalacağız gibi. Hocam mümkünse kullandığınız fatura adresini yazarmisiniz? Vergi aliyormus bazi eyaletler amerikada.. Son olarak türkiye numarasi kabul ediyormu us store? Kredi kartini tanimlayayim. Ac unity almam lazim hemen =)

• Tabi hocam PM attım size oradan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 28 Ekim 2014; 13:36:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.