Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim hesap us hocam başından beri . Yani hindistana geçtim bir iki kez ama onun dışında ilk açılış us ile oldu . Kredi kartımla devam edebilirim öyleyse değilmi us ten alışveriş yapmaya ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Vallahi aklıma gelen birkaç yol söyleyeyim. Bende PS4 de PSN alışverişlerinde sorun yaşamıştım tecrübelerime göre sırayla şunları deneyebilirsiniz.

-Google dan başka bir adres ve posta kodu telefon bilgileri bulup onları girin. Bir öneri üniversite adresleri olabilir.
    -İşe yaramaz ise Xbox One Smart Class uygulamasını indirip, telefonunuzun ayarlarından bölgeyi hindistan yada hong kong ayarlayıp uygulama üzerinden satın alabilirsiniz. Dikkat edin bölgeyi değiştirince o ülkenin para birimi gözükür.
    -İnternet üzerinden hesabınıza girip bölge değiştiriliyormu emin değilim ama eğer değiştiriliyorsa internet üzerinden deneyebilirsiniz.

Smartglass yoluyla da alınamıyor ne yazık ki (Hong Kong, india).
    Hepimize geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzdan Ayarlar/ Genel / Bölge seçin bölgeyi istediğiniz gibi ayarladıktan sonra smartclass kapatın tekrar açın. Unutmayın bölgeyi Smartclass ayarlarından değil telefonun kendi ayarlarından seçiyorsunuz.

Ben daha Sunset Overdrive alamadım inşallah bendede sorun çıkmaz yoksa yedik naneyi. Hesap kesim tarihini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

quote:

Vallahi aklıma gelen birkaç yol söyleyeyim. Bende PS4 de PSN alışverişlerinde sorun yaşamıştım tecrübelerime göre sırayla şunları deneyebilirsiniz.

-Google dan başka bir adres ve posta kodu telefon bilgileri bulup onları girin. Bir öneri üniversite adresleri olabilir.
    -İşe yaramaz ise Xbox One Smart Class uygulamasını indirip, telefonunuzun ayarlarından bölgeyi hindistan yada hong kong ayarlayıp uygulama üzerinden satın alabilirsiniz. Dikkat edin bölgeyi değiştirince o ülkenin para birimi gözükür.
    -İnternet üzerinden hesabınıza girip bölge değiştiriliyormu emin değilim ama eğer değiştiriliyorsa internet üzerinden deneyebilirsiniz.

Smartglass yoluyla da alınamıyor ne yazık ki (Hong Kong, india).
    Hepimize geçmiş olsun

Yapma hocam yaaa Gözümü kararttım birazdan deniyeceğim Sunset almak için bir umut belki

• Us store dan bu sabah aldim sunseti. Kredi kartini falan da yeni girmiştim eski alisveris yaptığım bir kart değil yani içiniz rahat olsun

• Yok bende Hong Kong dan denedim ama olmadı Allah kahretsin. şöyle bir site buldum ama çözemedim HK$ yüklemek için. Ama emin değilim.

http://devices.microsoftstore.com.hk/product/livecard/K4W-00783?WT.mc_id=Xboxcom_HK_01
  • quote:

Yok bende Hong Kong dan denedim ama olmadı Allah kahretsin. şöyle bir site buldum ama çözemedim HK$ yüklemek için. Ama emin değilim.

http://devices.microsoftstore.com.hk/product/livecard/K4W-00783?WT.mc_id=Xboxcom_HK_01

Buda ms store burdanda verecegini zannetmem gift cardi ama denenebilir.

• hindistan e postası alıp öyle live açsanız olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Yok bende Hong Kong dan denedim ama olmadı Allah kahretsin. şöyle bir site buldum ama çözemedim HK$ yüklemek için. Ama emin değilim.

Hocam ozaman tek çare paypal şimdi baktım Hong kong da paypal eklenebiliyor seçeneklerden. Paypalda sorun çıkmaz herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Hocam ozaman tek çare paypal şimdi baktım Hong kong da paypal eklenebiliyor seçeneklerden. Paypalda sorun çıkmaz herhalde.

Buyuk olasilikla..peki hisdinstanda gecerimi paypal?

• saitates kullanıcısına yanıt
    Maalesef şuan Hindistan da Paypal yok ama Hong Kong da var. Şimdilik Paypal tek çare belki ileride hindistan a eklenebilir.
  • quote:

Maalesef şuan Hindistan da Paypal yok ama Hong Kong da var. Şimdilik Paypal tek çare belki ileride hindistan a eklenebilir.

Malesef paypal ile de alınamıyor Hong Kong'tan.

• Hesap bölgesi US olmayıp, US storedan alışveriş yapan oldu mu hiç? Sadece hindistan ve hong kong'da mı sorun var?

Edit: Keşke steamdeki gibi düzgün fiyatlar olsaydı TR storeda da böyle saçmalıklarla uğraşmasaydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the breaking_point -- 26 Ekim 2014; 6:35:20 >
  • steamde de fiyatlar değişiyor pahalandı
  • Artık tek yol US store. 20-30 neyse fazlaya gelmiş olacak hong kong yada hindistana göre. Ortalama bir oyun 130-135 tl ye gelmis oluyor. Ama ben 1-2 hafta sonra birdaha deneyecegim.

• Yazık oldu valla...Ms puan alıp yükleyemezmiyiz ? Bence öyle çözülür gibi

Chrome da zenmate ile alan var demişler ama sonuçta vpn...Güvenirseniz deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Ekim 2014; 11:39:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Yazık oldu valla...Ms puan alıp yükleyemezmiyiz ? Bence öyle çözülür gibi

Bu bahsettiğiniz yöntemi rica etsem bana pm ile atabilirmisiniz link yada anlatımı felan varsa pm ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Yazık oldu valla...Ms puan alıp yükleyemezmiyiz ? Bence öyle çözülür gibi

Zenmate ile nasıl yapıldığına dair bir video yada anlatım var mı?
    Ben denemek istiyorum.
  • Bu olayın VPN ile rahatça çözülebileceğine inanmaya başladım. Yıllar önce XBOX360 içinde DLC'ler ve amerika kanallarının rahatça izlenebilmesi için VPN öneriliyoru ve forumd bununla ilgili bir başlık dahi var.
    Biraz araştırma sonrası özellikle Hindistanıda içerisinde barındıran bir VPN hizmeti buldum. Web sayfası ve uygulama tamamen Türkçe. Ancak biraz pahalı gibi. Aylık 20TL. Yıllık 100TL.
    Bu hizmet ile kendimizi istediğimiz ülkedeymiş gibi gösterip o ülkeye ait içeriklere rahatça ulaşabiliyoruz.
    Fakat tek sıkıntı, hindistandan indirdiğimiz oyunu daha sonra kendi bölgemizde rahatça oynayabilecekmiyiz? MS şuan bölge olayına izin vermiyorsa bu VPN olayınada izin vermeyebilir.
    Ama denemeden bilemeyiz.

http://www.purevpn.com/tr/

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Sen oyunu indirdikten sonra istediğin bölgede oynarsın sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 26 Ekim 2014; 14:51:06 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.