Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
20
Favori
35.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce 3 farklı k.k. İle HK marketten cod aw preorder denedim hiçbirini kabul etmedi.
    Daha önce bu yolla oyun satın almıştım. Sorun ne olabilir bilgisi olan var mı acaba?
    Not: adres, tel, vs. bilgilerinde sıkıntı yok. K.k. limiti de yeterli. Dediğin gibi daha önce bu şekilde oyun satın almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 tede hk hesap akimi baslamis yakinda tr store lar kepenkleri indirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgesin01 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak aldığınız hata nedir? Muhatemelen telefon no yada posta kodunda sorun olabilir.
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Günaydın,
    Ödeme penceresinde tüm işlemler tamamlandıktan sonra ödeme onayı almak için biraz bekletiyor ardından "bu ödeme türü kabul edilmedi farklı bir ödeme türü seçin" anlamında bir uyarı veriyor. Sanal kart ve gerçek k.k bilgileri dahil 3 farklı k.k. bilgisi girmeme rağmen işlem gerçekleşmedi.
    Adres veya telefon hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 2-3 hafta kadar önce aynı adres ve telefon ile bu işlemi gerçekleştirmiştim (k.k. bilgilerim bile kayıtlı aynı bilgiler).
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn81

ps4 tede hk hesap akimi baslamis yakinda tr store lar kepenkleri indirir

batsın namıssızlar la 2 katı fiyat nedir 115lira hk 180lira tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: innsofheaven

quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn81

ps4 tede hk hesap akimi baslamis yakinda tr store lar kepenkleri indirir

batsın namıssızlar la 2 katı fiyat nedir 115lira hk 180lira tr

Aynen hocam bak steam liraya gecti adamlar dolari 1.5 tan hesapliyor yani demekki istenirse yapilabiliyormus..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgesin01

Günaydın,
    Ödeme penceresinde tüm işlemler tamamlandıktan sonra ödeme onayı almak için biraz bekletiyor ardından "bu ödeme türü kabul edilmedi farklı bir ödeme türü seçin" anlamında bir uyarı veriyor. Sanal kart ve gerçek k.k bilgileri dahil 3 farklı k.k. bilgisi girmeme rağmen işlem gerçekleşmedi.
    Adres veya telefon hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 2-3 hafta kadar önce aynı adres ve telefon ile bu işlemi gerçekleştirmiştim (k.k. bilgilerim bile kayıtlı aynı bilgiler).

kpnuda yazan adresle 5 oyun aldim herhangi bir problemle karsilasmadim.son oyunlari gece alinca garanti guvenlik aradi ama 😄

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgesin01

Günaydın,

kpnuda yazan adresle 5 oyun aldim herhangi bir problemle karsilasmadim.son oyunlari gece alinca garanti guvenlik aradi ama 😄

Bende halo yu almaya calistim hata verdi durmadan.hindistan storeden aldim bende 4 lira gibi bi farki var.ama cod icin honkong dan almak lazim nasil yapicez acana neden hata ceriyor ki

• Benim kredi kartı ve paypal hiç bir bölgede çalışmıyor, US hesaptan bile oyun alırken gift kart kullanmak zorundayım. Su ininial kartlar varmış onlar kesin bu bölgelerde çalışır mi?

• Garanti kredi kartımla Xbox marketten rahatça alışveriş yapabiliyorum.Ama Amazon'da sizin için alternatif olabilir.
  • quote:

Garanti kredi kartımla Xbox marketten rahatça alışveriş yapabiliyorum.Ama Amazon'da sizin için alternatif olabilir.

Benimde garanti ama honkong dan yapamiyorum.honk kong icin hangi
    adres ve tel kullaniyorsunuz acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 23 Ekim 2014; 18:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Garanti kredi kartımla Xbox marketten rahatça alışveriş yapabiliyorum.Ama Amazon'da sizin için alternatif olabilir.

Benimde garanti ama honkong dan yapamiyorum.honk kong icin hangi
    adres ve tel kullaniyorsunuz acaba??

Arkadaşa katılıyorum Hong Kong dan alanlar hangi adresi ve posta kodunu kullanıyo yazarsa sevinirim.Ben bir tane denedim olmadı sonra US store dan aldım.
  • Sha tin shangai
    Hong kong
    zip kode : 047701
    telefon kendi numaramı kabul etmedi onuda 31968888 yaptım
    Garanti kart ile sorunsuz alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murlek -- 24 Ekim 2014; 2:04:21 >
  • Daha önce hong kong ve hindistan marketten oyun almistim ama simdi hata veriyor pbr9002 use new way to pay hatası cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

Sha tin shangai
    Hong kong

Sağol valla sonunda bir hayır sever cevap verdi.Denerim inşallah bir problem çıkmadan hallederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Orijinalden alıntı: murlek

Sha tin shangai
    Hong kong

Sağol valla sonunda bir hayır sever cevap verdi.Denerim inşallah bir problem çıkmadan hallederim.

bugün ininal ve paypal nakit kart ile denedim olmadı.belki kredi kartı ile olur.
  • Ac:unity hindistan 2900 olarsk gisteriyor su anda

• Hocam unity season pass yada hepsi birlikte falan fiyatinida koyarmisin diger ulkelerdeki :)

• Evet arkadaşlar Assassin's Creed Unity eklenmiş Hong Kong: 155 TL Hindistan ise 105 tl ye geliyor. Alacak olanlar elini çabuk tutsun derim ikinci bir Forza Horizon vakası yaşanabilir.
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Hindistan store dan oyunu alırken aldığım hata

Use a different way to pay

Your purchase cannot be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.