Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loukas

Evet arkadaşlar Assassin's Creed Unity eklenmiş Hong Kong: 155 TL Hindistan ise 105 tl ye geliyor. Alacak olanlar elini çabuk tutsun derim ikinci bir Forza Horizon vakası yaşanabilir.

Hocam daha once forza aldigim india store dan unity i almaya calistigimda use a different way to pay hatasi veriyor.daha once sorunsuz almistim.ne olabilir problem? Fiyat cok iyi be kacirmak istemiyorum acikcasi...yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desenize artık Hindistan ve Hong Kong dan oyun almak yalan oldu. Az önce AC Unity'yi mecburen US store dan aldım ve şuan iniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Desenize artık Hindistan ve Hong Kong dan oyun almak yalan oldu. Az önce AC Unity'yi mecburen US store dan aldım ve şuan iniyor.

Umarim dusundugum gibi degildir.yazik oldu yoksa..

• quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Desenize artık Hindistan ve Hong Kong dan oyun almak yalan oldu. Az önce AC Unity'yi mecburen US store dan aldım ve şuan iniyor.

Umarim dusundugum gibi degildir.yazik oldu yoksa..

Valla ben pek üzülmedim arada 20-25₺ oynuyor ama US store'a göre 2 gün geç aktif oluyor oyunlar.

Bu arada live da kardeşlik için çok sağlam adam arıyorum düşünen varsa pm atsın.

• Vallahi aklıma gelen birkaç yol söyleyeyim. Bende PS4 de PSN alışverişlerinde sorun yaşamıştım tecrübelerime göre sırayla şunları deneyebilirsiniz.

-Google dan başka bir adres ve posta kodu telefon bilgileri bulup onları girin. Bir öneri üniversite adresleri olabilir.
    -İşe yaramaz ise Xbox One Smart Class uygulamasını indirip, telefonunuzun ayarlarından bölgeyi hindistan yada hong kong ayarlayıp uygulama üzerinden satın alabilirsiniz. Dikkat edin bölgeyi değiştirince o ülkenin para birimi gözükür.
    -İnternet üzerinden hesabınıza girip bölge değiştiriliyormu emin değilim ama eğer değiştiriliyorsa internet üzerinden deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 25 Ekim 2014; 0:47:55 >
  • Ise bak yalan oldu demekki artik . Son guncellemeyle gelen hata falan diycem ama arkadas hindistandan denedim olmadi us tan denedim oldu yazdigina gore ciddi yalan oldu bu bolgeye gore satin alma olayi .

• Arkadaslar bu TR kredi kartlariyla hk storedan oyun alirsak banka bizden extra bir masraf vs aliyormu? Elimde garanti ve yapi kredi var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragonborn81 D kullanıcısına yanıt
    Garanti almıyor. Diğerlerini bilmiyorum.
  • Olmuyor malesef.
    Hatırlıyorsanız 3 gün önce yazmıştım bu sıkıntıyı. Usa market varsa ona da şükür, kapanmadan oradan alalım bari.

• Şimdi usa dende alamama ihtmali var mı ? Türkiyeden almak zorunlu olursa yılın saçmalığı olur heralde . shadow of mordor 200 liraydı baktığımda tr storeda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 25 Ekim 2014; 19:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Garanti almıyor. Diğerlerini bilmiyorum.

Sagol hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgesin01 kullanıcısına yanıt
    Hesap bölgesini her zaman us yapmakta fayda var. TR store dan almaktan iyidir.
  • Turkiye store Ac unity 260 lira

Sasirmis la kim koyuyosa store a bu fiyatlari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonborn81 -- 25 Ekim 2014; 20:12:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi Us storedan alışveriş yapabilecekmiyiz ? Yoksa us storedamı yalan oldu diğerleri gibi . Ve eğer us storedan alabiliyorsak konsol nasıl ayırt ediyor bunu zorunlu şekilde türkiyeden alınıyor falan olmasın ?
  • highmetin kullanıcısına yanıt
    Kısıtlama varsa hesap bölgesi hariç tüm bölgelerde geçerlidir zaten. Us uk fark etmez yani.
  • Hocam benim hesap bölgesi UK. Temelli olarak US bölgesine nasıl geçiş yapabilirim?
  • the breaking_point kullanıcısına yanıt
    http://support.xbox.com/tr-TR/my-account/manage-account/change-region

Adım adım yapabilirsin.
  • Hong kong veya hindistan için o ülkenin gift kartlarını alsak büyük ihtimalle sorun çözülür gibi geliyor bana 1-2 güne deniycem gift kart satılan siteleri araştıyım öncelikle

• en son cod aw aldim preorderla bi daha oyun alip denemek lazim.herkeste problem cikmaya basladi.

• Hong kong yada india marketten satın alabilen var mı bugün?
    Iphone smartglass'ta bölge seçimi nasıl oluyor? Benim hesap usa ama smartglass store Türkiye??? Nasıl düzeltebilirim bilen var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.