Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 105TL oyun + 20TL VPN ücreti verince oyun 125TL'ye geliyor.
    Zaten oyun US store'da 135TL. 10TL için uğraşmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 26 Ekim 2014; 15:48:45 >
  • AC: Unity'ye baktım mesela. Steamde xbox us store ile fiyatı aynı 59,99 $. Tl olarak ise 179 lira. Ama ne hikmetse xbox tr markette 260 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

AC: Unity'ye baktım mesela. Steamde xbox us store ile fiyatı aynı 59,99 $. Tl olarak ise 179 lira. Ama ne hikmetse xbox tr markette 260 lira.

hocam mesela 75 tl olan bir oyun 170 olmus ondan bahsettim ben steamde düzeltmişler kur 1,5 tl gibi oluyordu
  • Yapanlar detayı verince yazarım...Chrome a zenmate extension indirip Hk den almışlar..Ama pc de store bölgesi nasıl değişiyor ? 3 aymı ne bir sınır yokmuydu pc de !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ip degistirerek herturlu alinabiliyormus..iyi haber:))
  • Bu seferde ip değişip alınıyor diye microsoft banlamasın konsolları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Bu seferde ip değişip alınıyor diye microsoft banlamasın konsolları?

Zannetmem hic..okadar da degil.
  • ip değiştirme yöntemi ilk mesaja editlense iyi olur.çok kişi soracaktır nasıl yapılıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edd121

ip değiştirme yöntemi ilk mesaja editlense iyi olur.çok kişi soracaktır nasıl yapılıyor diye.

Katılıyorum arkadaşa,mesela ben
    bilmiyorum yöntemi açıklanırsa iyi olur

• az önce flyvpn (1 aylık 10 $) ile hong kong store dan sunset overdrive ( 102 TL) ve hindistan store dan Assassin's Creed Unity (107 TL) oyunlarını
    almış bulunmaktayım. Bu engellemenin vpn ile aşılabilmesi iyi oldu.

hindistan ve hong kong destekli ücretsiz vpn bulabilen varsa, buraya yazarsa herkes faydalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail44

az önce flyvpn (1 aylık 10 $) ile hong kong store dan sunset overdrive ( 102 TL) ve hindistan store dan Assassin's Creed Unity (107 TL) oyunlarını
    almış bulunmaktayım. Bu engellemenin vpn ile aşılabilmesi iyi oldu.

hindistan ve hong kong destekli ücretsiz vpn bulabilen varsa, buraya yazarsa herkes faydalanır.

Yaptığınız işlem ban sebebi olabilir mi?

• hiçbir fikrim yok.
  • ban sebebi olabilir dikkatli olun.steam ve origin de banlıyolar yanılmıyorsam.
  • Arkadaşlar bencede ban olabilr. En azından bir süre beklemek lazım. VPN servisine para veriyorsunuz zaten amerika fiyatına eşit gelmiyormu?
  • Ban olayi bence olmaz..Sonuc itibariyle parasiyla resmi storeden alinmis..bence imkansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Ban olayi bence olmaz..Sonuc itibariyle parasiyla resmi storeden alinmis..bence imkansiz

Olabilir hocam.neden dersen,daha 1 hafta öncesine kadar microsoft izin verdiği olaya şu anda izin vermiyor.bizim vpn yada benzeri şeyler ile sistemi kandırıp bu alışverişi yapmamız legal görünsede illegal bir olay.bence bir süre beklemekte fayda var.en kısa zamanda açıklama gelecektir bu konuyla ilgili.

• Ne banı arkadaşlar bakın keyfinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Ne banı arkadaşlar bakın keyfinize.

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Açıklarsanız bir çok kişi faydalanabilir. Eğer normal bir durum olsaydı 1 hafta öncesine kadar bir sorun yokken neden şu anda insanlar farklı yollar arıyorlar bu store lardan alışveriş yapmak için? Muhalefet olmak için yazmıyorum. Bende birçok oyun aldım oradan. Ama açıkçası şu anda tereddüt içindeyim..

• 360 zamanında da aynı olaylar yaşandı buna dayanarak söylüyorum.

O zamanlar da alamadığımız oyunları vpn yöntemi ile alıyorduk. Ban olsaydı o zamanlar toplu kıyım olurdu merak etmeyin.

Söz konusu durum yine bu nesil içinde geçerli olacaksa o yüzden bakın keyfinize diyorum. Parasını verip aldığımız oyun için banlanma çok saçma olurdu.
  • 360 da kuklandik,pc originda zaman zaman hala kullaniyrum..ban ihtimali bence de yok..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.