Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı bir forumda gördüm. Singapur marketten alışveriş yapanlar olmuş. Sadece Hong Kong ve Hindistan kapalı galiba şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Gold US hesabı olanlar için Titanfall + Season Pass paketi yaklaşık 34$'a(75 TL) satılıyor. Ana menüdeki "Deals with Gold" bölümünden erişebilirsiniz. Fiyat uygun gibi. Kaçırmayın.

"uygun gibi"

Neden güldünüz anlayamadım ama, ilk mesajda 50$'a sadece oyun alabileceğinizi görmüşsünüzdür sanırım. Daha ucuza season passli halde mâl edebiliyorsanız lütfen paylaşın.

Yok hocam ondan gülmedim. Uygun gibi değil çok uygun olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar gold aldım senelik 99 tl ye ama gözükmüyor hatta mail bile geldi ama oyunlarda ısrarla gold al diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Dostlar gold aldım senelik 99 tl ye ama gözükmüyor hatta mail bile geldi ama oyunlarda ısrarla gold al diyo

Benimde ayni sekilde..ben yeni almadim ama dunden beri gold uyeligimi gisyermiyor.birada yazdim ama crvap gelmedi.diger arkdaslar bi komtrol edermisiniz aboneliginjzde Gold gorunuyormu?Genel bir sorun mu nedir acaba??

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Titanfall un fiyatı 25$ iyi fiyat Season pass ise 8,25 $ çok iyi fiyat almayanlar kaçırmasın bence

• Ben 49 dolar görüyorum :(

• Kafayı yicem gold aldım ama sistemde görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feckless -- 29 Ekim 2014; 12:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86398931&p=1#86452921

burdan açtıgım rehberi inceleyebilirsin.

Teşekkürler....Valla süper oldu bu

Şimdi Hindistan store dan Dragon Age i aldım..EA Access de olduğu için 2430 rupee = 38$ gibi bir fiyata temin etmiş oldum

Tek yapacağınız PC deki dns e aşağıdaki ülke DNS ini girmek...Ama bu servise üye olmanız gerek tabiiki

https://quickstart3.unotelly.com/global-servers

• md07tr kullanıcısına yanıt
    Simdi acip aliyorum. Baya iyiymis. Gruptan yazmadin ama.

• Konsolu bile acmadim. Smartglass uzerinden aldim. TR marketten 19.47 TL hemde.

• Gold üyelik sorunu hakkında bilginiz var mı acaba?

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Uno Dns te verilen Dns adreslerinden herhangi 2 sini xbox one ın network ayar menüsünden girdiğin zaman heryerden alışveriş tapabilirsin. Tabikide üyelik ve ip adresini değiştirmeden güncel eşleştirme yapmak gerek. Sistem cok güzel herkese tavsiye ederim. Rehberi inceleyin :))

• quote:

Uno Dns te verilen Dns adreslerinden herhangi 2 sini xbox one ın network ayar menüsünden girdiğin zaman heryerden alışveriş tapabilirsin. Tabikide üyelik ve ip adresini değiştirmeden güncel eşleştirme yapmak gerek. Sistem cok güzel herkese tavsiye ederim. Rehberi inceleyin :))

xbox uzerinden almak icin manuel ip verip servisin bize vermis oldugu dnsi girecegiz o kismi anladim ama sunu anlamadim :

Tabikide üyelik ve ip adresini değiştirmeden güncel eşleştirme yapmak gerek.
  • Ya arkadaşlar bu unotelly midir nedir bu 1 hafta bitince ne olacak ne kullanacagiz
  • quote:

Selamlar.
    Ben bu olayı dün akşamdan beri çözemedim.

1) UnoTelly web sayfasına üye olurken, XBOX Live üyeliğimize ait olan email bilgisi ilemi kaydolacağız?
    2) Benim XBOX One internete wireless olarak bağlanıyor. Bu bir sorun mu?
    3) Ben üyelik işlemini desktop üzeriden yapıyorum ve modeme kablo ile bağlanıyorum. Doğrumudur?
    4) Rehberinizden anladığım kadarı ile öncelikle PC'de DNS ayarı yapıyoruz ve sonra XBOX One'da. Peki bu durumda XBOX One'ın PC'denmi internetini alması gerekiyor. Benim XBOX wireless olarak direkt modemden internetini alıyor.
    5) Rehberinizi inceledim ancak sizin rehberi yarattığınız dönemdeki ile şuanki web sayfası içeriği aynı değil. Adım adım uygulamaya kalktığımızda pek uyuşmuyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadasar Xbox dan almak zorunda filan değilsiniz. unotely sitesinin size verdiği dns leri bilgisayara girerseniz bilgisayariniz Amerika üzerinden nete aciliyor Xbox girerseniz de Xbox üzerinden. Ama siteye ilk girerken işletim sistemi seçiyorsunuz bilgisayar yada Xbox a gore ayri dns ler veriyor olabilir.
    Butun olay bu . En önemli sorun bu program 1 hafta sureli o bitince ne halt edecegimiz
  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    1)Unotelly üye olurken xbox live üyeliği ile değil ayrıca üye oluyorsunuz.Xbox live ile ilgisi yok.

2) Hayır değil.

3)Dogru.Sıkıntı yok.

4-5) Basit olrak anlatmam gerekirse, pc den unotelly üye oluyorsun.Üye olduktan sonra.İP adresini sitedeki update ip kısmına yazıyorsun .Sonra Dns adreslerinden hangisini istersen(sitede de mevcut) önce pc nin dns adres kısmına yazıyorsun,sonra xbox one ın network kısmına "manuel dns "yazan yere aynı dns adreslerini yazıyorsun.Yapacagın işlem bu kadar.Free uyelik 8 gun suruyor.Sonrası ucretli.
  • quote:

1)Unotelly üye olurken xbox live üyeliği ile değil ayrıca üye oluyorsunuz.Xbox live ile ilgisi yok.

2) Hayır değil.

3)Dogru.Sıkıntı yok.

4-5) Basit olrak anlatmam gerekirse, pc den unotelly üye oluyorsun.Üye olduktan sonra.İP adresini sitedeki update ip kısmına yazıyorsun .Sonra Dns adreslerinden hangisini istersen(sitede de mevcut) önce pc nin dns adres kısmına yazıyorsun,sonra xbox one ın network kısmına "manuel dns "yazan yere aynı dns adreslerini yazıyorsun.Yapacagın işlem bu kadar.Free uyelik 8 gun suruyor.Sonrası ucretli.

Tabi bu ip değiştirmeden sonra nat ayarlarını da elden geçirmek gerek değil mi? Ücretsiz olarak devam edilmiyor muydu üyelik? 7 günden sonra mecbur üyelik mi almamız gerek şimdi? Birde rehberde sitede sürekli Online olmamız gerektiği yazıyor. Yani pc açık olmak zorunda sistemin çalışması için öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profxxx -- 29 Ekim 2014; 15:49:40 >

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Evet nat ayarlarınıda yapman gerek.Üyeliğin devam ediyor ancak hızın düşüyor yani verilen dns adresleri ile normalden daha dusuk hız alırsın.O yuzden aylık ucret ödemen gerek.PC açık olmasına gerek yok.Pratik olarak şu yontemi buldum.XBOX ONE ın internet explorer dan unotelly girip ip update yapman yeterli.Böylelikle sistemi aktif etmiş oluyorsun.Yani pc kapalı olabilir.
  • Gold üyelik avantajları indirimli oyunlar nerden girebilirim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.