Bildirim
Xbox One Elite Kontrolcüsü - Resmi Satışı ?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
1 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazona baktin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi. Beymen mağazalarında 725 TL' den satıldı ve bitti. Aral getirdi Beymen sattı.
quote:
Orijinalden alıntı: MarcelGerrard
Amazona baktin mi
Birşekilde yurtdışından alabilirim ama TR garantili düşünüyorum.
Beymen olayında ciddiyseniz, fiyat saçmalıkmış. -
Ciddiyim tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
Ciddiyim tabiki.
Beymen diyince şaşırdım ama netten bakınca cidden onlarda satışı olmuş. Neden hala TR'de bu ürün rahat bulunabilir hale gelmedi ki ? -
Ben Microsoft Türkiye'yi aradım. Microsoft'un TR politikasından dolayı bu tür ürünler resmi olarak gelmemiş. Aral ve Beymen ithal etmişler ancak 2017 başında MS ürünlerinin TR'ye geliş politikasından bir değişiklik olabilir dediler. Amazon.com dan aracı kullanarak alabiliyorsunuz ama biraz daha yüksek oluyor fiyatı. -
merhaba ben xbox elite gameped arayorum nerden bulurum
yurtdisindan getirmek istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Certhas
Ben Microsoft Türkiye'yi aradım. Microsoft'un TR politikasından dolayı bu tür ürünler resmi olarak gelmemiş. Aral ve Beymen ithal etmişler ancak 2017 başında MS ürünlerinin TR'ye geliş politikasından bir değişiklik olabilir dediler. Amazon.com dan aracı kullanarak alabiliyorsunuz ama biraz daha yüksek oluyor fiyatı.
Çok komikler cidden ya, mecbur yurt dışı seceneği kullanmak gerekiyor. -
Xbox One gibi bir konsolun gamepadine 150 dolar vermek elitlik değil rezilliktir.
Lütfen.
Şekli şemali hosuma gidiyor. TR'ye gelirse veya yurt dısından alma imkanım oluşursa kesinlikle denemek istiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X