Şimdi Ara

xbox one gamepad ölü bölge

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün hayırlısıyla elime xbox one geçti hemen gold üyeliği ea access üyeliği aldım oyunlara dalmaya başladım derken bir sorun fark ettim sağ analog da ölü bölge var kamera hareket etmesi için epey bir ittirmek gerekiyor gamepadi kontrol için bilgisayara taktığım zaman kumanda ayarları sekmesinde analoğun hiçbir sorunun olmadığını en ufak dokunuşumu hissetiğini gördüm ama bu oyunlarda yansımıyor epey bir ittirmem gerekiyor bu sorunun çözümü nedir yoksa sorun değil de oyunların yapısımı böyle (denediğim 4 oyunda da aynı problem var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 11 Temmuz 2018; 18:46:9 >

• normalde(default ayarlarda) çok büyük bir ölü bölge yok. ama sanırım xbox da aksesuar ayarlarında gamepad için ölü bölge ayarı yapabiliyorsun... ikinci el bir konsolsa(gamepadse) belki önceki sahibi ölü bölgeyi genişletmiştir... dediğim gibi aksesuar ayarlarından bir bak istersen...
  • Hocam aksesuar ayarlarında analogları ayarlayacak bir seçenek bulamadım o elite gamepad de yokmuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    haklısın sanırım... elite'de kesin vardı da, normallerde de olabilir diye demiştim... bu arada oyunlarda da bunun ayarı olabiliyor ama 4 oyunda da aynı şey olunca oyun yerine ana ayarlarda olabilir demiştim...
  • Star wars battlefront ve plants vs zombies garden warfare 2 oyunlarında yok sadece sola dönerken diğerlerine göre mm lik fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi sorunuma kendim cevap vereyim bu bir sıkıntı değil oyunların yapım aşamasında bilerek yaptıkları bir olay rage 2 de bunun ayarı var far cry da ise ayara gerek kalmadan olması gerektiği gibi yaptığınız milim hareketi bile hissediyorsunuz ama örnek vereyim ac odyssey de biraz ölü bölge bulunuyor. Oyunlara kimin aklına geldiyse ölü bölge koymak onu takdir ediyorum (!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.