|
Bildirim
|
Ne saçma bir mesaj. Eski nesil oyunları nasıl oynuyorsunuz diyor ama Sony'nin 60$'a sattığı eski nesil oyunlara para bayılıp, bayıla bayıla oynuyor sanırım Adamlar ücretsiz geriye uyumluluk getiriyor ama Sonyboy 60$ verip gene Sony remastered daha iyi demeye getirmiş. Pesmatik 4 de oyun yok diye remastered geliyor sadece. Siz daha kendinizi kandırın.
|
Hayrola beyler ne kadar bu kadar sevindiniz? Burada RDR oynamayan adam yoktur suyunu cıkarttığınız oyunu tekrar oynamak için bu kadar sevineceğinize yenı cıkacak oyunlara bakın biride yazmış sırf bunun için XO alırım dıye yok artık daha neler.
|
Remastered yapilinca "Bu ne be remastered oldu cikti bu nesil, yeter biraz yenilikci olun" deniyor, adamlar geriye uyumluluk getirse "eski konsolunuzu satmasaydiniz o zaman" veya "remaster yapin eski oyunlari oynatacaginiza" deniyor. Bu nasil bir celiski ben pek anlamadim acikcasi.
Edit: Bence geriye uyumluluktan once elestirilecek tonla sey var. Ornegin Xbox Exclusive denip daha sonra W10'a duyurulan oyunlar gibi... |
Back Compaaaaaat baby!
Abi ilk aldığım zamanlarda acaba PS 4 mu alsaydım diye az düşünüp hayıflanmazdım ama son zamanlar o kadar değişti ki şu platform... Controller her zaman büyük bir üstünlüktü gözümde ama Smart Glass, Windows 10 uygulaması ve yeni arayüz, multimedya özellikleri, ucuza oyun bulma imkanı, EA Access ve bu geriye uyumluluk denen nimet... Hepsinden o kadar çok faydalanıyorum ki... Artık sağ olsunlar iyi ki XBOX dedirtiyorlar bana her Allah'ın günü... Nedense içimde değişik bir mutluluk :D Ve oyun indirmede... |
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent eklendi. https://t.co/qPMRNs2ZLohttps://t.co/UdJvUmjn5a |
Eklense ne olacak hiçbiri tr store da yok alamıyoruz.
|
Airmech Arena ve Brothers In Arms: Hell’s Highway geriye uyumluluğa eklendi.
|
EA Access alıp bölgeyi Almanya yaparsanız oynarsınız
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 15 Haziran 2015; 21:50:48 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 15 Haziran 2015; 22:55:13 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|