Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2 ve Dragon Age Origins, Xbox One için geriye uyumlu oldu.

• 4spenox kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlar EA Access'e gelirse çok iyi olur.
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    En çok beklediğim oyunlardan ikisi geliyor sonunda. Bir de eski Nfs Most Wanted gelirse süper olacak. Ea access e eklenir umarım.
  • emrehalisdemir E kullanıcısına yanıt
    Xbox depolama ayarlarında 360 depolama bilgilerini temizle seçeneğini yap düzelir.
  • Benim gibi 360 almamış kişiler için çok iyi bu geriye dönük uyumluluk şimdi rd 2 filan çıkacak ama keşke ilk oyunu oynayabilseydim diyecektim ama bu uyumluluk sayesinde gerek kalmadı güzel oyunlar geliyor çok iyi.
  • GTA IV geriye uyumlu oldu

TrueAchievements
    Grand Theft Auto IV Is Now Backwards Compatible
    https://www.trueachievements.com/n26651/grand-theft-auto-iv-is-now-backwards-compatible

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

GTA IV geriye uyumlu oldu

https://www.trueachievements.com/n26651/grand-theft-auto-iv-is-now-backwards-compatible

oo süper haber, Pc de oynamistim eskiden ama optimize özürlüydü oyun.Simdi xbox oneda akayim...

• GTA 4, TBoGT ve TLAD geriye uyumluğa eklenmiş. İzlediğim videolarda FPS sorunlarının çözüldüğünü gördüm. Yada benim için öyle. Gerçekten bayağı akıcıydı oyun. Ah keşke şu lanet dvdyi bulabilsem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Subtract

GTA 4, TBoGT ve TLAD geriye uyumluğa eklenmiş. İzlediğim videolarda FPS sorunlarının çözüldüğünü gördüm. Yada benim için öyle. Gerçekten bayağı akıcıydı oyun. Ah keşke şu lanet dvdyi bulabilsem...

Yukleme sureleri bayagi bir artmis, yani olumlu anlamda daha cabuk yukleniyor ancak sis yok oyunda sisi kaldirmislar

Scorpio ile geriye uyumlulugu da biraz daha guclendirseler eski oyunlar daha iyi calissa keske.bad company 2, gta iv falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gta 4 u kardeslik yapicak varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

Beyler gta 4 u kardeslik yapicak varmi

Indirime girer yakinda ben 2, 99 $ a almistim.su anki stok fiyati cok para

• IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    Zamaninda pc'de hem optimizasyondan hemde pc'nin lowlugundan zoraki oynuyorduk sirf araba surmek icin felan giriyordum bazen efsane oyun harbiden.Satacak veya birkac gunlugune vericek olursa burdayim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta iv ntsc disc pal xbox one da calisir mi? region lock vardi x360 oyunlarinda sanirsam

• Xbox one için oyunlarda bölge ayrımı diye bir şey olmadığı için pal ntsc hepsi çalışıyor hocam sıkıntı olmaz. Elimde ntsc black ops var sorunsuz çalışıyor. Sadece diskteki oyunu tanıyacak kadar çiziksiz olması yeterli cdnin zaten storedan indiriyor oyunu diskten oynatmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aérosmith

Xbox one için oyunlarda bölge ayrımı diye bir şey olmadığı için pal ntsc hepsi çalışıyor hocam sıkıntı olmaz. Elimde ntsc black ops var sorunsuz çalışıyor. Sadece diskteki oyunu tanıyacak kadar çiziksiz olması yeterli cdnin zaten storedan indiriyor oyunu diskten oynatmıyor.

tamam tesekkurler :)

• 5,59$ a aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 11 Şubat 2017; 22:5:10 >
  • Tekken 6 eklendi.
  • cok oluyo

• Bu haftasonu ben de yazicioglundan 40 TLye aldim PAL 2. elini. Almayi dusunen varsa hala vardi 3 tane ellerinde. Indirim kodlariyla Amazon daha uygun olmus.
  • Xbox 360 profilimi aktaramadığım için oyunlar kayıt olmuyor. Biri yardımcı olabilir mi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.