Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mw1 gelmez doğru Ancak Black Ops 2 ve Mw2 geleceğini düşünüyorum.

Bo2 gelse bana yeter zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Half Life 2 ve TF2 programa dahil edilmiş.
  • Arkadaslar merhaba

Store dan red dead redemption almak istiyorum fakat odeme seceneklerimi bir turlu gormuyor. Diger oyunlarda boyle bir problemim yok. Fikri olan var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolayd T kullanıcısına yanıt
    Oyunu xbox.com üzerinden satın almanız gerekıyor.

• Arkadaslar xbox one s kullaniyorum res dead redeption oyununu nasil satin almam gerekiyor.Xbox.com dan satin alinca makinanin hangi menusunde gorebilirim.saygilar

• Bioshock infinite listeye eklenmiş arkadaşlar bekleyen varsa haberi olsun

• Bioshock 1, 2 ve infinite geriye uyumluluga eklenmis, butun dlc ler ile birlikte.remaster olarak bulunmasina ragmen xbox oneda boyle bir guzellik sunmalari guzel oldu, spencer sözünü tuttu.

• Bioshock geçen nesilin en sevdiğim oyunlarından olmasına rağmen inat ettim almadım collectionı.... İnfinite için ta geçen black friday zamanı BC'ye eklenecek deyip indirim yapmışardı. Ta o zaman almıştım 4 dolar mıydı neydi. Daha yeni geldi...

1 sene gecikmelide olsa bu gece indirip başıyım...
  • Red Dead Redemption'u alsam store'dan XBOX One s'de oynayabiliyomuyum ?

bi yerde okudum One S'e olan destek kesildi yazıyor markete baktığımda şurada mevcut yazan kısımda XBOX One gözüküyor.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 15 Aralık 2016; 4:22:16 >
  • oynarsın her türlü arada nesil farkı yok one ve one s'le,bunu duyduğun kaynağı bir daha dikkate alma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

oynarsın her türlü arada nesil farkı yok one ve one s'le,bunu duyduğun kaynağı bir daha dikkate alma bence

ewy hocam tşk ederim yardımınız için.haberde xbox one için destek kesildi diye okumuştum ben one s aldığım için öyle yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 15 Aralık 2016; 9:2:49 >
  • ea access'te ssx diye bi (xbox 360) kayak oyunu vardı. güzele benziyor diye indirdim xbox onea. oyuna giriyor ama profili indir kısmı geliyor ; orda takılıyor. oyuna girmek için ayrı xbox 360 profili mi açmak lazım acaba?
  • Geriye uyumluluğa eklenen Lost Odyssey oyunu ay sonuna kadar ücretsizmiş. Ama Türkiye için bölge kilidi var. Hesabının bölgesi USA olanlar indirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loras Tyrell

ea access'te ssx diye bi (xbox 360) kayak oyunu vardı. güzele benziyor diye indirdim xbox onea. oyuna giriyor ama profili indir kısmı geliyor ; orda takılıyor. oyuna girmek için ayrı xbox 360 profili mi açmak lazım acaba?

Mevcut live hesabını tanımlatacaksın. Geriye uyumlu oyunları xbox one'da oynaman için bu gerekiyor.

• dynamic09 kullanıcısına yanıt
    xbox one olanların konsol bölgesini değiştirmesi yeterli.
  • sonunda Bully eklendi
  • Hocam cahilliğime verin. Live hesabımızı nasıl tanımlatacağız? Call of duty 2 indirmek istiyorum bir türlü olmuyor. Xbox.com üzerinden de denedim yine olmadı. Oysa aynı banka kartlariyla diğer oyunları alabiliyorum. Diğer arkadaşların da yardımlarını bekliyorum

• arkadaşlar. red dead redemption indirdim xbox one a. ancak profili indir dedikten sonra bağlantı hatası veriyor. profilim görünmüyor. hali hazırda tüm oyunlarımı online oynayabiliyorum.

bilen varsa bi aydınlatın. çok uğraştım, yardım sitelerine baktım olmadı. port yönlendirmelerim, nat ayarlarım hepsi tamam.
  • Newells Old Boys kullanıcısına yanıt
    bana da oldu. bayaa uğraştım. xbox live sitesinden bölgeni tekrar türkiye yap. ben yaptım oldu düzeldi. alışveriş yapabildim. ancak oyunu indirdim açtım da profil problemi yaşatıyor bağlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehalisdemir

arkadaşlar. red dead redemption indirdim xbox one a. ancak profili indir dedikten sonra bağlantı hatası veriyor. profilim görünmüyor. hali hazırda tüm oyunlarımı online oynayabiliyorum.

bilen varsa bi aydınlatın. çok uğraştım, yardım sitelerine baktım olmadı. port yönlendirmelerim, nat ayarlarım hepsi tamam.

Profil hatasi bende dr veriyor interneti degistirdim olmaya basladi.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.