Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekken tag tournament 2 yi bulamadım. Beyler indiren var mı? link verebilir misiniz?
  • Başlıkta compatability yazıyor, compatibility olmalı. Tabi geriye uyumluluk yazsa daha iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Başlıkta compatability yazıyor, compatibility olmalı. Tabi geriye uyumluluk yazsa daha iyi olur bence.

Neden olmasın dostum
  • Arkadaşlar Gears Of War ın tüm serileri geriye uyumluluk listesinde. Sormak istediğim , coop olarak bu oyunlar xbox 360 da oynanabiliyordu Xbox one da da coop (offline split screen) oynayabilecek miyiz? Eşim bu seriyi hiç oynamadığı için merak ediyor hepsini alacağım yoksa boşuna almayalım
  • ABUX kullanıcısına yanıt
    evet,ancak framerate cok kotu,geow1 oynanamayacak kadar kotu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gerıye uyumlulukla ılgılı bır sorun yasıyorum satın almış oluğum oyun dlc sını Xbox one da oynayabılmem ıcın once Xbox 360 da ındırmem gerekiyor
    bu yuızden Xbox 360 olan bır arkastan yardım almam lazım benım gametag ve sıfremı verıp 300 mb lık bır dlc yı ındırmesı lasım yardımcı olabilecek bır arkadaş pm atarsa sevınırım
  • Arkadaşlar, cd'lerin de çalıştığı yazılmış, orijinal bir xbox 360 oyunu aldam one da çalışır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Arkadaşlar, cd'lerin de çalıştığı yazılmış, orijinal bir xbox 360 oyunu aldam one da çalışır mı ?

Evet listedeki oyunlar çalışır fakat kurulum yapmak için internete bağlı olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 22 Ağustos 2016; 8:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

quote:

Arkadaşlar, cd'lerin de çalıştığı yazılmış, orijinal bir xbox 360 oyunu aldam one da çalışır mı ?

Evet listedeki oyunlar çalışır fakat kurulum yapmak için internete bağlı olmak gerekiyor.

merhaba. bu islem icin live gold uyelik almak gerekir mi?
    gold uyelik ile oyun hediye ediyorlar sanirim ayda 1-2 tane. gold uyelik suresi bitince bu hediye oyunlar oynanabiliyor mu ?

tesekkur ederim

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Sadece listedekiler olması kötü olmuş hocam,bir sürü oyun vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighthood

quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

quote:

merhaba. bu islem icin live gold uyelik almak gerekir mi?
    gold uyelik ile oyun hediye ediyorlar sanirim ayda 1-2 tane. gold uyelik suresi bitince bu hediye oyunlar oynanabiliyor mu ?

tesekkur ederim

360 oyunlari oynaniyor sürekli fakat one oyunlari için üyeliğinizi uzatmanız gerekiyor.

• quote:

Sadece listedekiler olması kötü olmuş hocam,bir sürü oyun vardı.

Liste sabit değil her ay minimum 2 oyun ekleniyor.

• Umarım en kısa zamanda Top Spin 4'ü de eklerler. Hala 360 da oynuyorum.
  • Merhaba,
    arkadaştaki "Red Dead Redemption" cd yi (xbox360) alsam benim xbox one da çalışır dimi ? cd yi taktığında live üzerinden dosyamı indiriyor nasıl olacak?

Teşekkürler
  • nighthood kullanıcısına yanıt
    livedan dosya indirecek sonra oynamaya başlayacaksın ancak cd takılı durmak zorunda konsolda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew21 A kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Güzel oyun, en kısa sürede denemek lazım
  • Bu ay call of duty 2 nin listeye eklenecegi duyuruldu darısı black ops 2 nin başına :)

• Arkadaşlar max payne 3 ve mafia 2 oyunlarıda xbox one çıkış yaparmı

• Hocam sanırsam bu soruyu benim gördüğüm kadarıyla 3 kere sordunuz. Microsoft ve yapımcı firma isterse geri uyumlulukla gelir. Şimdilik öyle birşey duyurmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantalitee -- 24 Ağustos 2016; 2:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantalitee

Hocam sanırsam bu soruyu benim gördüğüm kadarıyla 3 kere sordunuz. Microsoft ve yapımcı firma isterse geri uyumlulukla gelir. Şimdilik öyle birşey duyurmadılar.

bu forumda 3 defa sordum başka forumlarada sormuştum max payne 3 oynamak için xbox one sipariş ettim akşama geliyor.

Aslında playstation 3 konsol alcaktım alma dediler sonra Quantum break oyununu gördüm hoşuma gitti böyle işte

Kusura bakmayın max payne benziyorum ruh ikizim ama alkol sigara kullanmıyorum.

Playstation 4 nintendo 3ds oynayarak kafayı buluyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.