Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Bioshock ne zaman gelecek?

Ben bir bardak soğuk su içtim hocam onun üstüne yılbaşında indirimle almıştım heralde gelmeyecek.bütün seriyi 60$ dan satacaklar

Aynen ben de yılbaşında almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

arkadaşlar ben bu geriye uyumlulukla verilen oyunları alamıyorum hata veriyor oysaki benim kredi kartım alışverişe açık ve ekli ayrıca xboxlive hesabımda da para var ne yapmam lazım? neverwinterde filan sorunsuz kredi kartımla alışveriş yapıyorum yada oyun almak istediğimde xboxone a hesabımdaki paradan sorunsuz bir şekilde alabiliyorum anlamadım gitti şu 360 oyunlarında hata verme sebebini

bende konsol dili bölgesi hep us amerika seçilidir. 360 geriye dönük oyunları seçtiğimde sterlin olarak fiyat gözüktüğü için alışveriş yapılamıyor o neden sterlin gözüküyor benim konsol us amerika üstelik hesabında dolar da yüklü ama 360 oyununu tıklayınca sterlin olarak fiyat gözüküyor aynı şey xboxone oyunlarında sorunsuz bir şekilde dolar olarak gözüküyor

• Kac aydir siralamayi bo2 ve skyrim paylasiyor bu ikilo haric neden diger oyunlar geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcelGerrard

Kac aydir siralamayi bo2 ve skyrim paylasiyor bu ikilo haric neden diger oyunlar geliyor ?

Skyrim gelmez artık, remastered versiyon gelecek.
  • Xbox 360 bölgesini taşımanız lazım, internetten arayın migrate diye çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR'yi oynama fırsatı bulamamıştım, yanlış hatırlamıyorsam PS3'üm ile birlikte maksimum 1 saatlik oynama süresi ardından makineyi oyunlarla birlikte satınca gitmişti. Yoksa 360'ta HDD'de mi vardı hatırlayamadım. Neyse yani oynayamamıştım kısaca...

16 TL'ye gerçekten süper oldu. Şimdilik tek aldığım geriye dönük oyun bu oldu.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    olmuyor yazanı yaptım my games den oyunu seçin diyor indirim gittiğinden 30 dolar olanı tıklıyorum sonraki sayfada 25 sterlin yazıyor bi ben bu sorunla karşılaşıyorum bir sürü kişi sorunsuz oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 12 Temmuz 2016; 14:15:57 >
  • İlk defa xbox ı kıskandım yemin ediyorum, RDR benim için ayrıdır , şimdi tekrar oynamak için 60 dolar veririm. Çok iyi giderdi şu yaz günlerinde be :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption'u gift card'la alabilen oldu mu? Yaz indirimdeyken bir türlü alamadım gitti.Ödeme seçeneklerinde sadece kartımı gösteriyor

• deadlight54 kullanıcısına yanıt
    X360 oyunlrini gift kartla almanin tek yoku x360 konsol uzerinden almak diger turlu sadece kredi karti ile oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICAN

X360 oyunlrini gift kartla almanin tek yoku x360 konsol uzerinden almak diger turlu sadece kredi karti ile oluyor.

anladım, çok kötü oldu bu. Mecbur dijital kod almak zorundayım.

• Arkadaşlar red dead redempon oynarken aşağıdaki hatayı alıyorum ve save yapamıyorum bunun çözümü varmı acaba.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ]

• Beyler, herhangi bir xbox 360 oyun cd'si (orijinal) xbox one'da çalışır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Beyler, herhangi bir xbox 360 oyun cd'si (orijinal) xbox one'da çalışır mı ?

o oyun geriye uyumluluk olarak xbox one'a gelmişse çalışır hocam

• Konuyu kendin acinca babanin mali mi saniyorsun da, silinsin diye basligi degistiriyorsun. Istemiyorsan yonetime mesaj at, alsinlar senden bu konulari. Oyle silin demekle silinmiyir, kusura bakma, onlarca insanin faydali paylasimlari var bu konularda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 18 Temmuz 2016; 2:13:57 >
  • arkadaşlar dark souls 1 Xbox 360 oyunum Xbox one ımı takınca bu oyun Xbox one uyumlu degıl hatasını alıyorum
    ama oyun gerı uyumluluk lıstesınde var Xbox konsolunda yenıyım herhangı ayarlamam gereken bırsey varmı nerde hata yapıyorum
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Xbox system depolama ayalarından 360 depolamasını temizle yap düzelir.
  • Bir sorum olacaktı.
    Black Ops1 DLC'lerini One'da göremiyorum. 360 zamanında almıştım ama şimdi One'da oynayamıyorum. Gold'un, oynadığın hesapta olması lazım online oynayabilmek için. Gold olmayan başka hesapla online oynamana izin vermiyor. Bu DLC içinde aynı şey mi geçerli? Yani Gold ve DLC'nin oynadığın hesapta mı olması lazım geri uyumlu oyunları oynayabilmen için?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshallah

Bir sorum olacaktı.
    Black Ops1 DLC'lerini One'da göremiyorum. 360 zamanında almıştım ama şimdi One'da oynayamıyorum. Gold'un, oynadığın hesapta olması lazım online oynayabilmek için. Gold olmayan başka hesapla online oynamana izin vermiyor. Bu DLC içinde aynı şey mi geçerli? Yani Gold ve DLC'nin oynadığın hesapta mı olması lazım geri uyumlu oyunları oynayabilmen için?
    Teşekkürler

Goldun olduğu hesapta oturumun açık olması veya giriş xboxım yapman yeterli diğer hesaplarla goldu paylaşabilirsin. Dlc olayını bilemiyorum Xbox One da dlc ler aktif olmayabilir veya markette gözükmeyebilir. Ana oyunun üstüne gelip menü tuşuyla yönet deyince inmeyen dlcler yüklemeye hazır gözükür onu bir deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Killknight

quote:

Orijinalden alıntı: marshallah

Bir sorum olacaktı.
    Teşekkürler

Goldun olduğu hesapta oturumun açık olması veya giriş xboxım yapman yeterli diğer hesaplarla goldu paylaşabilirsin. Dlc olayını bilemiyorum Xbox One da dlc ler aktif olmayabilir veya markette gözükmeyebilir. Ana oyunun üstüne gelip menü tuşuyla yönet deyince inmeyen dlcler yüklemeye hazır gözükür onu bir deneyebilirsin.

Dediğin Gold paylaşma olayı One oyunlarında geçerli 360 oyunlarında geçerli değil. 360 oyunu, gold olan profille oynamanı istiyor. Denedim. En azından black ops1 de dediğim gibi oluyor.
    DLC olan hesabımda da gold olmadığı için de, oyun içinden ek paketleri göremiyorum dolayısıyla.
    Belki de dediğin gibidir DLC'ler backward compatability kapsamında değildir.
    Teşekkür ederim yardımın için.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.