Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu oyunlara sahipseniz yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresed

Onu oyunlara sahipseniz yapabilirsiniz.

Şimdi sıfırdan satın alsam oyunları oluyor ama di mi?
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Kesin bir bilgiye sahip değilim ama olmaması için bir neden yok.

Düzeltme:Diğer arkadaşın dediği doğru oyunu aldıktan sonra yüklemeye hazır listesinde görülür.
    Benim söylediğim Gold üyelikle verilen oyunlar içinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierra 117 -- 11 Şubat 2016; 12:38:53 >
  • Umarım fight night ve top spin de gelir.Bu nesil ne tenis ne boks oyunu yapmaya yanasmiyor kimse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni oyunlar eklendi:
    trials hd,alan wake an
    Xbox Live's Major Nelson
    Xbox One Backward Compatibility - Xbox Live's Major Nelson
    http://majornelson.com/blog/xbox-one-backward-compatibility/?linkId=21182824

• Benim 360 korsandı dolayısıyla oyunlari yüklemeye hazır kısmında görme şansım yok. Markette de black ops 1 i göremedim. Biz nasıl indireceğiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eakarvardar E kullanıcısına yanıt
    oyun bc olduğunda indirim vs olur o zaman alınır ya da kutulu olarak alırsın.oyun tr storeda mevcut
  • Arkadaşlar COD Black Ops henuz daha geri uyumluluğa gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshallah

Arkadaşlar COD Black Ops henuz daha geri uyumluluğa gelmedi mi?

gelmedi mart ayina kalir buyuk ihtinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi ben bu ayın oyunların Gears of War 2 yi site üzerinden bedava aldım. Normalde Xbox One da oyunlarım kısmında otomatik olarak çıkacağı söylendi ama hala çıkmadı? Halbuki geriye uyumluluk listesinde adı geçiyor bu oyunun. Bir ayar falan mı yapmak gerekiyor bir yardımcı olun dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheror

Hocam şimdi ben bu ayın oyunların Gears of War 2 yi site üzerinden bedava aldım. Normalde Xbox One da oyunlarım kısmında otomatik olarak çıkacağı söylendi ama hala çıkmadı? Halbuki geriye uyumluluk listesinde adı geçiyor bu oyunun. Bir ayar falan mı yapmak gerekiyor bir yardımcı olun dostlar?

Konsolun bölgesini ayarlardan amerika yap. Sonra oyunlarım sekmesinde indirilmeye hazır olarak göreceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Hocam şimdi ben bu ayın oyunların Gears of War 2 yi site üzerinden bedava aldım. Normalde Xbox One da oyunlarım kısmında otomatik olarak çıkacağı söylendi ama hala çıkmadı? Halbuki geriye uyumluluk listesinde adı geçiyor bu oyunun. Bir ayar falan mı yapmak gerekiyor bir yardımcı olun dostlar?

Konsolun bölgesini ayarlardan amerika yap. Sonra oyunlarım sekmesinde indirilmeye hazır olarak göreceksin.

Bu bölgeyi değiştirdikten sonra tekrar türkiye yapabilir miyim? Ayrıca değişince oyunlar taşınıyor değil mi? Bilgisizliğimi bağışlayın konsolu alalı bir 1 ay bile olmadı. :)
  • quote:

quote:

quote:

Bu bölgeyi değiştirdikten sonra tekrar türkiye yapabilir miyim? Ayrıca değişince oyunlar taşınıyor değil mi? Bilgisizliğimi bağışlayın konsolu alalı bir 1 ay bile olmadı. :)

Konsol üzerinden yapacaksın. Oyunu listende gördükten sonra indirmeye başla sonra tekrar bölgeyi eski haline getir. Bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konsol üzerinden yapacaksın. Oyunu listende gördükten sonra indirmeye başla sonra tekrar bölgeyi eski haline getir. Bu kadar.

Hocam Allah razı olsun. Oldu, teşekkür ederim.

• READ DEAD! GEL BE VİCDANSIZ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR'nin geleceği kesin değil galiba.

Düzeltme: Okuduğum haber eski bir habermiş, mesajı da silemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 21 Şubat 2016; 12:34:17 >
  • perfect
  • Star Wars the force unleashed 1 ve 2 de eklendi.
  • Far Cry 3'ü eklerler mi acaba?
  • MAFİA 2 İÇİN OY KULLANDIM AMA BAKALIM. BELKİ DE OLUR
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.