Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamikaze_TR_ kullanıcısına yanıt
    Ayda 1 indirime giriyor geçen 6₺ydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox destekten gelen cevap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linki kopyalarken sorun çıkmış sanırım hocam.
  • Vay bee bu kadar zaman geçtikten sonra eklemezler artık RDR'yi diyordum, çok şaşırdım. Büyüksün MS. Yine alıp oynarım ben bunu.
  • Geriye uyumluluğu destekleyen oyunların toplu listesini nereden görebiliyoruz arkadaşlar? RDR ve Alan Wake söylentisinden sonra ciddi ciddi Xbox One almayı düşünüyorum PS4'ün yanına :) Özellikle RDR olayını aşırı kıskandım o kadar özlemişim ki oyunu, hele yukarıdaki videoda oyunun grafiklerine baktım da Fallout 4'ten pek bir farkı yok maşallah :) Hey gidi Rockstar ne oyun yapmış ya!
  • RDR test aşamasındayken yanlışlıkla aktif olmuş.Şimdilik resmi bir tarih yok oyunu BCden geri çektiler ama yakın zamanda bekleyebiliriz.

@TaKo buradan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 8 Şubat 2016; 8:06:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox Support'a göre güncelleme yapmak için çekmişler oyunu , kısa sürede resmi olarak yayınlancakmış. Update'siz versiyonu bile 360'dan daha stabil ve yükleme süreleri çok daha hızlı

Gta IV ve Skyrim de gelsin bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Geriye uyumluluğu destekleyen oyunların toplu listesini nereden görebiliyoruz arkadaşlar? RDR ve Alan Wake söylentisinden sonra ciddi ciddi Xbox One almayı düşünüyorum PS4'ün yanına :) Özellikle RDR olayını aşırı kıskandım o kadar özlemişim ki oyunu, hele yukarıdaki videoda oyunun grafiklerine baktım da Fallout 4'ten pek bir farkı yok maşallah :) Hey gidi Rockstar ne oyun yapmış ya!

Ekrana 12 metreden filan baktınız herhalde :D O kadar da iyi değil hocam grafikleri. Şimdiki nesle göre grafikler zayıf ama zaten önemli olan da o değil... Bu oyun bir efsane ve çılgınlar gibi bekliyoruz şu anda. Umarım dediğiniz gibi Alan Wake de daha niceleri de gelecektir. Bu Back Compat olayına bu kadar saracağımı düşünmemiştim :D
  • Hitman Absolution da onaylandı,geliyor.
    http://worthplaying.com/article/2016/2/10/news/98407/
  • Şu RDR'ı getirsinler, bak yemin ediyorum basarım o microsoft binasını!
  • Hakikatten ha RDR'yi gosterip vermediler resmen

• Geç bile kaldılar. Böyle bir oyunun ilk zamanlar xbox one uyumu ile gelmesi lazımdı. Neyse bunada şükür
  • Splinter cell serisi efsane olurdu . Sadece blacklist veya conviction bile gelse yeterli bana .

• MERHABA, BEYLER GERİYE DÖNME KONUSU 360 KİNECT OYUNLARI İÇİN DE GEÇERLİ Mİ? KİNECT ADVENTURES VE SPORTS OYUNLARI XBOX ONE DA OYNANABİLİR Mİ? OYNANIRSA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞMAK İSTEYENLER ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. İYİ FORUMLAR.
  • madada256 kullanıcısına yanıt
    Buradan bakabilirisiniz:
    Xbox.com
    Geriye Dönük Uyumlu Xbox One Oyunları Listesi | Xbox
    http://www.xbox.com/tr-TR/xbox-one/backward-compatibility

• Arkadaşlar, geriye uyumluluk sunan oyunları nasıl ekliyoruz, XONE'dan denedim ama olmadı.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Xbox.com'dan ekleyebilirsiniz.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Uyumlu olan oyunların ya dijitallerine sahip olmalısın, böylece kuruluma hazır olarak oyunlar sekmesinde görülür. Ya da bu oyunların kutulu versiyonlarına sahip olmalısın ve diski takıp oyunu indirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Uyumlu olan oyunların ya dijitallerine sahip olmalısın, böylece kuruluma hazır olarak oyunlar sekmesinde görülür. Ya da bu oyunların kutulu versiyonlarına sahip olmalısın ve diski takıp oyunu indirmelisin.

Hiç birinin dijitaline veya kutulu versiyonuna sahip değilim. O halde "emresed" nickli arkadaşın dediği gibi yalnızca xbox.com'dan yapabiliyorum?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.