Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunlar multiplayer da oynanıyor mu ?
  • Resmi duyuru yok ortada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • logistics kullanıcısına yanıt
    Dijital olarak satın alabilirsiniz.
    Şu an sadece dijital surum çalışıyormuş,5-6 sat içerisinde resmi duyuruyla birlikte disk surumleri de çalışmaya başlar.

Multiplayer oynanıyor tabiki.
    Resmi duyuru gelir fake falan değil.Gaf'da,twitter'da,reddit'de görebilirsiniz.

Daily deal lar oluyor pazartesiye kadar rdr indirimi olabilir ya da zaten rockstar indirimleri oluyor bol bol onu da bekleyebilirsiniz.Yılbaşında rdr vanilla surum 12₺ idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir bilgi var

• Back Compaaaaaat baby!

Abi ilk aldığım zamanlarda acaba PS 4 mu alsaydım diye az düşünüp hayıflanmazdım ama son zamanlar o kadar değişti ki şu platform...

Controller her zaman büyük bir üstünlüktü gözümde ama Smart Glass, Windows 10 uygulaması ve yeni arayüz, multimedya özellikleri, ucuza oyun bulma imkanı, EA Access ve bu geriye uyumluluk denen nimet... Hepsinden o kadar çok faydalanıyorum ki... Artık sağ olsunlar iyi ki XBOX dedirtiyorlar bana her Allah'ın günü... Nedense içimde değişik bir mutluluk :D

Ve oyun indirmede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwabatake -- 7 Şubat 2016; 2:21:30 >
  • Red Dead Redemption'a geriye uyumluluk gerçekten de gelmiş. Birkaç yabancı oyun sitelerine göz gezdirdim, hepsinde de aynı haber var. Birkaç saat içerisinde duyurulur muhtemelen. Bu geriye uyumluluk sistemi güzel olacağa benziyor, geçen neslin efsanevi oyunları gelirse ciddi ciddi Xbox One alırım.
  • Hayrola beyler ne kadar bu kadar sevindiniz? Burada RDR oynamayan adam yoktur suyunu cıkarttığınız oyunu tekrar oynamak için bu kadar sevineceğinize yenı cıkacak oyunlara bakın biride yazmış sırf bunun için XO alırım dıye yok artık daha neler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Hayrola beyler ne kadar bu kadar sevindiniz? Burada RDR oynamayan adam yoktur suyunu cıkarttığınız oyunu tekrar oynamak için bu kadar sevineceğinize yenı cıkacak oyunlara bakın biride yazmış sırf bunun için XO alırım dıye yok artık daha neler.

Kes L*n :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkingtr -- 7 Şubat 2016; 10:37:26 >
  • Oha helal olsun GTA IV'de en kısa sürede gelir umarım..RDR gibi bir efsane'yi tekrar mı bitirsem ne yapsam kararsız kaldım :)

• vsync ve yükleme süreleri geliştirilmiş.Aynı şekilde Alan Wake's American Nightmare da Xbox One'da oynanabilir.

boşuna demiyoruz,#YazılımSihirbazları diye.Yoshida bile itiraf etmişti biz yapamayız,yapamıyoruz diye.

MS istese oyunları PC'ye de getirir.

Edit:Yakında Saints Row serisi de geliyor.25 Şubat'da Microsoft Gaming Showcase var,orada birçok duyuru görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 7 Şubat 2016; 12:54:29 >

• Hocam ben ilk kez oynayacağım.

Bu durumu pek de küçümsememek gerek. On binlerce insan RDR'nin Back Compat programına dahil edilmesi için oy verdi sonuçta. İnsanların dilediği bir şey gerçek oldu. Buna sevinmekte kötü bir şey göremiyorum ben. Ben önceki nesil konsollara sahip değildim ve bu oyunu oynayamadığım için çok üzülmüştüm. O yüzden bu durum şahsım adına çok sevindirici bir gelişme. Bıraksanız da istediğimiz şeye istediğimiz gibi sevinsek =)

Ayırca arkadaş sırf bunun için dememiş ki. "Önceki neslin efsanevi oyunları" demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwabatake -- 7 Şubat 2016; 15:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Gordon

vsync ve yükleme süreleri geliştirilmiş.Aynı şekilde Alan Wake's American Nightmare da Xbox One'da oynanabilir.

https://twitter.com/mosTears/status/696138007020118016

boşuna demiyoruz,#YazılımSihirbazları diye.Yoshida bile itiraf etmişti biz yapamayız,yapamıyoruz diye.

MS istese oyunları PC'ye de getirir.

Edit:Yakında Saints Row serisi de geliyor.25 Şubat'da Microsoft Gaming Showcase var,orada birçok duyuru görebiliriz.

Alan wake de mi geliyor ? Saticam bu ps4 u ramester i bile kestiler. Yaris oyunu yok lan alette. Grafik grafik dedik pisman etmeye basladilar adami :)

• Yenisi çıkartsınlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

quote:

Hayrola beyler ne kadar bu kadar sevindiniz? Burada RDR oynamayan adam yoktur suyunu cıkarttığınız oyunu tekrar oynamak için bu kadar sevineceğinize yenı cıkacak oyunlara bakın biride yazmış sırf bunun için XO alırım dıye yok artık daha neler.

Murat göbeğini kaşırım akıllı ol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

quote:

Murat göbeğini kaşırım akıllı ol.

Razıyım.

• Undead Nightmare dahil mi acaba BC'ye bi araştırıyım. Oynamamıştım onu :)

• oyunu alan olursa ortak olurum :)
  • Tekken tag tournament 2'de geliyor. İşte bu süper haber tekken 7'nin ne zaman geleceği belli değilken ttt2'nin bc ile gelmesi çok muazzam oldu. Biraz pasımızı atarız 7 gelene kadar.

• Tuh be buna da sevinmemiz yasakmis

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.