Şimdi Ara

Xbox One [ Geriye Uyumluluk ] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
14
Favori
35.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K şu mübarek ayda sesimizi duy. Top Spin 4 gelsin.

yeni çıkmış iki tenis oyunu var. birisi 4.5 GB diğeri 7 GB
    hiçbirisi Top Spin 4 ün eline su dökemez.
  • Silent hill hd collection eklense güzel olurdu. Ama imkansız sanırım, 360'da bile çok sorunlu diye duymuştum.
  • Fifa street,mw3,mw2 bekliyorum hala

Bu arada Grid 2 (geriye uyumlu) gamepass te mevcut harika bir oyundur yarış oyunu sevenlere tavsiye ederim forzalardan vakit bulursanız bu oyunu da deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mw2 -mw3 bende bekliyorum lakin bir yerde okudum ,activision bo4 satislarini engelleyebilir diye bu 2 oyunu,, 2019 da xbox one da geriye uy. ekleyecekmis
  • beyler xbox almayı düşünüyorum fakat yeniyim pek bilgim yok. biri şuna cevap verebilir mi , şimdi bi xbox one alsam, bu geriye uyumluluk olayı sayesinde çoğu xbox360 oyunu ücretsiz bir şekilde oynama şansım mı oluyor? doğru mu anlamışım? elimde 360 diski olmasına falan gerek yok dimi?

şimdi bir araştırma yaptım. sanırım diske ihtiyacımız varmış. ben de süper bi yenilik diye seviniyodum. yine de emin olmak için biri teyit ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 6 Haziran 2018; 17:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

beyler xbox almayı düşünüyorum fakat yeniyim pek bilgim yok. biri şuna cevap verebilir mi , şimdi bi xbox one alsam, bu geriye uyumluluk olayı sayesinde çoğu xbox360 oyunu ücretsiz bir şekilde oynama şansım mı oluyor? doğru mu anlamışım? elimde 360 diski olmasına falan gerek yok dimi?

şimdi bir araştırma yaptım. sanırım diske ihtiyacımız varmış. ben de süper bi yenilik diye seviniyodum. yine de emin olmak için biri teyit ederse sevinirim.
    Ücretsiz değil tabiiki. Mağazadan nasıl oyun alıyorsanız geriye uyumluluğa sahip oyunları da o şekilde alıp oynayacaksınız.

• sen cok yanlış anlamışsın kardeş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xbox one kullanıyorum, one oyunlarıni rahatça alabilirken 360 oyunlarıni alamıyorum 3 farklı kredi ve banka kartıyla denedim olmuyor Red dead redemption 21 tl iken kaçırmak istemiyorum lütfen yardım

Bununla ilgili konu açtım bu da linki fotoğraf ekledim.
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-360-oyunlarini-xbox-one-a-alamiyorum--133346583

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnthyE -- 14 Haziran 2018; 1:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

beyler xbox almayı düşünüyorum fakat yeniyim pek bilgim yok. biri şuna cevap verebilir mi , şimdi bi xbox one alsam, bu geriye uyumluluk olayı sayesinde çoğu xbox360 oyunu ücretsiz bir şekilde oynama şansım mı oluyor? doğru mu anlamışım? elimde 360 diski olmasına falan gerek yok dimi?

Eğer oyunu xbox 360’da aldıysan (dijital veya kutulu) xbox one’da ücretsiz indirip oynarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Xbox One X var. Merak ettiğim şu ki Witcher 2 yi bu konsolda oynayabilir miyim?

Game Pass e falan dahil midir? Nasıl olacağına kafam basmadı şu an açıkçası.
  • Deneme amaçlı Joy ride oyununu indirdim ama profil indirme hatası veriyor. Hatadan dolayı da oyuna giremiyorum. Ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Arkadaşlar bende Xbox One X var. Merak ettiğim şu ki Witcher 2 yi bu konsolda oynayabilir miyim?

Game Pass e falan dahil midir? Nasıl olacağına kafam basmadı şu an açıkçası.
    Gamepass e dahil değil. Store a girip oyunu satın alacaksın, indirip oynayacaksın. 4 k desteği mevcut.

• Witcher 2 iki kez free verilmişti.
  • Max payne 3 gelsin şu geriye uyumlulukla bi de one x güçlendirmesi olursa tadından yenmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • San andreas’i deneyen oldu mu? Mobil port vs diyenler var, begenenler var

• COD MW 3 geri uyumluluga eklendi
  •  Xbox One [ Geriye Uyumluluk ]

• mw3 bekledigim oyun geldi sonunda
  • MW3'ü indirdim. Free DLC'ler ve eski satın aldığım DLC'leri yükleyemiyorum. Region probleminden midir? Ne yapmam lazım, bazı dlc'ler zorunlu olduğu için(free olanlar) oyun oynamama izin vermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.