Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki fiyatı sağlam olduğu için böyle, sonuçta bizim insanımızın mantığı beleş sirke baldan tatlıdır olduğu için adamlarda haklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    AYNEN ÖYLE BİR DIŞ TASARIM EK İKİ ÖZELLİK İŞDE EN İYİSİ DERLER, AMA TÜKETİCİ SİZİN BENİM GİBİ İŞİN DETAYINI BİLMEZLER, EH NE DİYELİM HAYIRLI OLSUN
  • Umarım bizden sonraki nesil bunun farkına varır artık, Bu arada hadi hayırlı geceler kardeş

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam sizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Baktığın sitede LG ile panasonic karşılaştırması varmıydı? Bende ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalıp LG yi seçtim acaba hata mı yaptım ya? 3d + 200 hz sıkıntı çıkarıyor, çok belirgin bir şekilde lag oluyor

LG hangi modeldi? karşılaştırma yapılan bir kaç site vardı yabancı. Paneller aynı olmasına rağmen kullanılan board farklı yazıyordu. farkı hatırlamıyorum ama lg biraz daha yüksekti input lag olarak.
  • 42lw620 olması lazım kardeş

• Samsung 55F8000 kullanıyorum Xbox ile tahmin edersiniz li çokta memnunum :)
  • konuyu yeni gördüm. Eline sağlık lazımdı.
  • FriDaYs kullanıcısına yanıt
    SPV Panel iyi sonuç verir
  • ben şu an için tv yi degişmiyicem.bir dahaki sene sonu 4k tv almayı planlıyorum.o zamana kadar fiyatlar düşer biraz daha sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Demek ki fiyatı sağlam olduğu için böyle, sonuçta bizim insanımızın mantığı beleş sirke baldan tatlıdır olduğu için adamlarda haklı

Samsung, LG ve Philips bu piyasanın en fena firmaları bence. Adamlar kozmetik olarak mükemmel, fiyat olarak uygun TV'ler sunuyorlar ama iş performansa ve işçilik kalitesine gelince maalesef yerlerde sürünüyorlar. Bu albenileri ile bayağı satıp, çokca müşteri topladılar, hatta TV piyasasının en çok satanları bunlardan. İş oyuna gelince gümlüyorlar ama...
  • Samsung vivid renkler ile kendine müşteri çekerken LG ise fiyat ile bunu yapıyor

• LG tam bir çakal zaten, adamlar pasif 3D'yi getirdiler ama duyan da matah bir şey sanıyor. Ahlbuki pasif 3D'de streoskoip 3D'nin aksine görüntü dikey olarak 2'ye bölünüp yarı çözünürlükte 3D veriyor ve çok kalitesiz. Bilmeyen insanlar yedi tabii bu hamleleri, inputlag olaylarına ise hiç girmeyelim.
  • Pasif 3d benim için avantaj çünkü gözlük kullanmıyorum diğeri çok ağır rahatız ediyor ama bu çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: replicadark

LG 55LM620S KULLANIYORUM GRAFİKLER GERÇEKTEN İYİ UZMAN MODU YAPARSANIZ AYARLARI KENDİNİZ YAPARSANIZ DAHA İYİ OLUYOR 2-D DEN 3-D YE DÖNÜŞTÜRMESİDE GAYET İYİ ÖZELLİKLE GOD OF VAR OYUNUNDA.

2d den 3d ye dönüştürdüğünde bakış açısını - veya + yapıyorsun değil mi ?

BAKIŞ AÇISIYLA İLGİLİ BİŞEYMİ YAPTIĞIM AMA 3-D DERİNLİK KONTROLÜNÜ + SONU KADAR AÇIYORUM
    AYRI BİR DERİNLİK OLUYOR EKRAN ÇERÇEVESİNDEN İÇERİYE DOĞRU BİR DERİNLİK OLUŞUYOR

• TV den anlamıyorum hala dandik tv var evde. 100Hz ve 200Hz TV ler var farkı nedir akıcılık mı ?
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Konsol oyunları 60hz'de çalıştığı için fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

60 fps de calisiyor.hz yenileme suresi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

Hocam hz. ve fps'nin ne olduğunu biliyorum. Konsol oyunlarında oyun kaç fps'de çalışırsa çalışsın TV'niz eğer destekliyorsa (ki desteklemeyen pek TV kalmadı) 60hz moduna geçer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

Hocam hz. ve fps'nin ne olduğunu biliyorum. Konsol oyunlarında oyun kaç fps'de çalışırsa çalışsın TV'niz eğer destekliyorsa (ki desteklemeyen pek TV kalmadı) 60hz moduna geçer.

Yok ben laf etmek icin soylemedim zaten.Mesela 144 hz monitor aldın oyun 60 fps destekliyor ama 60 hz monitore gore daha rahat oynanıyor.Ben mi yanlıs biliyorum acaba

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.