Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Sofra bezi lan o bildiğin

Valla hocam bakmadım ne bezi olduğuna doğrudur...Zaten zor sığdırdım tv yi odama...

Takılıyorum hocam alınma :D,Tv süper titanfall bf 4 forza 5 akıcaz inşallah

Aynen hocam, en başta Titanfall oynayalım...Siz Mech lere binin ben sizi korurum çatıdan

Kimse camperları sevmez hocam, gel sende mechlere bin.

• Bende emektar LG 60PK550 plazma 1080p tv de oynarim artik, filmler icin almistim ama konsol oyunlarinda da beni tatmin etti yeterince, xbox 360 ps3 ve wii eskittim sayesinde, bakalim xbox one ve ps4 e de dayanabilecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam bakmadım ne bezi olduğuna doğrudur...Zaten zor sığdırdım tv yi odama...

Aynen hocam, en başta Titanfall oynayalım...Siz Mech lere binin ben sizi korurum çatıdan

Kimse camperları sevmez hocam, gel sende mechlere bin.

Birilerinin arkayı kollaması gerekir ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mech ler benden sorulur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seg marka hd ready lcd tv , ONE da çalışırmı beyleeer
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

seg marka hd ready lcd tv , ONE da çalışırmı beyleeer

720p olarak çalışır maddi durumun varsa elinden çıkartsan iyi olur.
  • yok yaw çıkarmayı düşünmüom
    65 inç çekicem bi tane dokunmatikli
    720p li olan ifak lcd mi 360 ps3 wii ps2 ve ıvır zıvır iiçn kullanıcam
    zaten 2 tane de şişman tvlerden var eski crt dedikleri
    büyük ekran denk getirirsem süper olucak
    ama 360 ın arcade fight sticklerini tanıtabilecekmiyiz ONE a merak ediyorum... iyi bir stick almayı düşünüyorumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 5 Ağustos 2013; 10:43:23 >
  • aslında note 2 tarz cihazların biraz daha iyileşmesini ve tvlerinde düşmesini bekliyorum.. içimden her ne kadar düşecek teraneleri geçsede bi türlü düşmedi naneler
    1 sene daha beklerim oldu olcak o zamanortalık daha ucuzlar bu konuda
    tabi bana şimdi lazım o ayrı... tablet kullanmadım büyük ekrana aplolu kablosuz doc için uygulama örnekleri için lazım ama cihazlar henüz çok güçlü deiller.. test etmedim edince bi ara tecrübe aktarımı yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

quote:

quote:

quote:

Mech ler benden sorulur hocam

O halde sağlam bir takım olacağız elin gavuruna karşı

• Beyler Gta 5 i ve online i gördükten sonra alabilen varsa mümkün olduğunca büyük ekran alsın... Özellikle tps tarzındaki bu tarz aksiyon oyunları büyük ekranda daha da keyif verir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu için Asus Ve247H monitörümde kullanacağım. Ama en kısa zamanda bir full HD projeksiyon düşünüyorum.
  • Bende yeni bir tv almayı düşünüyorum, elimde 50" lg 50pn6500 var fakat bunu hanım kullandığı için sırf oyunlar için bir tv almak istiyorum.

Varmı f/p ürünü aklınızda max 1500 e kadar yada projeksiyonla oyun oynamayı deneyen nasıl olur o fiyatlara hiç denemediğim için bilemiyorum.
  • Of of, 94 ekran LG HD Ready'de oynayacağız bakalım 1080'e geçebilecekmiyim
  • KDL46HX800 kullanıyorum 3 yıldır, hiç bir problem yaşamadım, bence yeni TV alacak arkadaşlar bu inputlag olayını iyi araştırsınlar. Tavsiyelerden ziyade internette bayağı bir kaynak var. Bakmayı ihmal etmeyin, tavsiye istiyorsanız illaki Albani üstad var, ona gönül rahatlığı içinde danışabilirsiniz, adam bu işlerin duayenidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

KDL46HX800 kullanıyorum 3 yıldır, hiç bir problem yaşamadım, bence yeni TV alacak arkadaşlar bu inputlag olayını iyi araştırsınlar. Tavsiyelerden ziyade internette bayağı bir kaynak var. Bakmayı ihmal etmeyin, tavsiye istiyorsanız illaki Albani üstad var, ona gönül rahatlığı içinde danışabilirsiniz, adam bu işlerin duayenidir.

Hocam güzel tv'ye sahipsin...Xbox One ile coşar bu tv...
  • Sağolasın, o sıralar aklım KURO'lardaydı ama fiyatı 4850'den 2900'e düşünce hemen atlamıştım bu TV'ye, çokta memnunum 3 yıldır.
  • quote:

Sağolasın, o sıralar aklım KURO'lardaydı ama fiyatı 4850'den 2900'e düşünce hemen atlamıştım bu TV'ye, çokta memnunum 3 yıldır.

Kuro lar hep pahalı be hocam...Ben de daha uygun olan panasonic lere yöneldim ki gayet memnunum....
  • Tosh'ların SPVA paneli kalmadı, bir o zaten, bir de bu KURO'larda aklım kaldı. Eğer alırsam yeni TV, büyük ihtimalle KURO olur.
  • quote:

Tosh'ların SPVA paneli kalmadı, bir o zaten, bir de bu KURO'larda aklım kaldı. Eğer alırsam yeni TV, büyük ihtimalle KURO olur.

Elindeki gayet yeterli bir tv ...Bence ekstra masraf yapma....4-5 yıl sonra oledler ucuzlayınca onlardan alırsın...Artık onlara kayıyor herkes...
  • Artık ilerde düşünürüz, dediğin gibi mevcut TV gayet sağlam.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.