Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aile büyükleri yurt dışından getirdi hocam inan bilmiyorum internetten baktım model numarasını yazıp ama yalan olmasın yine de siz Sharp AQUOS diye bakabilirsiniz internetten almayı düşünüyorsanız.
  • iyi güzel tv alıyoruz da özelliklede yeni alanlar benim gibi 3d si olsun diyolardır.

e peki 3d konusunda nasıl olucak xone ?

ps4 destek vermiyo 3d ye sanırım.

xone da vermezse gerek varmı 3d tv ye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStunt

Samsung 40ES7000 nasıldır yeter mi :D

Yeni nesil için yeterli bir tv
  • Elimde vestel 42 full hd tv var 50 hertz 5 ms tepkimesi var ps4 te nası performans verir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

Elimde vestel 42 full hd tv var 50 hertz 5 ms tepkimesi var ps4 te nası performans verir sizce

İş görmez o TV elinden çıkart son model bir led tv ye geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

Elimde vestel 42 full hd tv var 50 hertz 5 ms tepkimesi var ps4 te nası performans verir sizce

İş görmez o TV elinden çıkart son model bir led tv ye geç.

hocam performansını işin açığı beğeniyorum 1080p sonuçta ve 2 sene önce hatrı sayılır bi miktar verdim ikinci bir led tvmde var oda ora 42 50 hertz :)
  • Benim elimde şu an 26" Vestel Pxelence Full Hd var ama input lag kaç hz kaç bilmiyorum nerden bakıcaz?
    1 ay sonra yeni TV alıcam Xbox yarın geliyor Allah nasip ederse :)
    Yeni kiraladığım evin odası 26 metrekare TV ile Koltuk arasında ortalama 3-4 metre var sanırım 46" 2500TL'lik hangi TV'yi önerirsiniz?
    Yeni nesil çıkınca Xbox One'mı yoksa Ps4'mü o zaman karar veririm oda taa 2014'ün sonunda :)
  •  XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ

Samsung UE46D5500

100 hz

Umarım konsolu bağladığımda iyi performans gösterir.Şuanda pc bağlı sonuç iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 4 Ağustos 2013; 12:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ

Samsung UE46D5500

100 hz

Umarım konsolu bağladığımda iyi performans gösterir.Şuanda pc bağlı sonuç iyi.

Aynı tvyi kullanıyoruz..Ps3, Xbox 360 ve pc performanslarından memnunum..İnşallah Xbox one da da iyi performans gösterir..
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara aldınız siz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Hocam ne kadara aldınız siz ?

2 sene önce 2500 tlye almıştım..Şimdi yerini yeni modeller aldı..Hd film, ve oyun performansı iyi sayılır..
  • Bende odada biraz değişime gittim. Artık her şey hazır konsolu bekliyorum :)

Tv 55F8000 Ekran görüntüleri Youtube den.

•  XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ

Hocam tv 'in güzelmiş...Bu da benimki 50vt50...Heyecanla Xbox One'ı bekliyoruz....Geceleri Titanfall partileri için sabırsızlanıyorum...

@tidus

• O son model TV o masaya olmamış ne yapıp et duvara monte ettir ya da orayı komple boşalt TV sehpası al.

@VESRAP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

O son model TV o masaya olmamış ne yapıp et duvara monte ettir ya da orayı komple boşalt TV sehpası al.

@VESRAP

Hocam aileyle kalıyorum idarelik öyle kullanıyorum, yakında ayrı eve çıkacağım ve dediğin gibi bir tv sehpası kullanacağım...
  • Sofra bezi lan o bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sofra bezi lan o bildiğin

Valla hocam bakmadım ne bezi olduğuna doğrudur...Zaten zor sığdırdım tv yi odama...
  • şimdi ben koyucam burdaki herkes e ayıp olacak pc kullanıcısı olarak konsol kullanıcıları bu rahatlığı görünce ayıp olur diye koymuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 4 Ağustos 2013; 21:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Valla hocam bakmadım ne bezi olduğuna doğrudur...Zaten zor sığdırdım tv yi odama...

Takılıyorum hocam alınma :D,Tv süper titanfall bf 4 forza 5 akıcaz inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Takılıyorum hocam alınma :D,Tv süper titanfall bf 4 forza 5 akıcaz inşallah

Aynen hocam, en başta Titanfall oynayalım...Siz Mech lere binin ben sizi korurum çatıdan

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.