Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

47LM615s aldım nasıl bilirsiniz ?

oyun oynarken TV'yi oyun moduna almadığınız sürece input lag'dan başınız döner.

Ben LG nin LM960V ile LM620S kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim.

LM960V her renk modunda lag'ı en aza inidiroyor.LM620S ise sadece oyun modunda lag'ı azaltıyor.Bunun sıkıntısını multiplayer FPS oyunlarında çok çektim.Bi ara input lag'dan adam öldüremiyordum oyunda

Benim TV' de öyle bir sorun yok. Her ayarda tek tek denedim. Oyun modunda kullanmyorum. Standart ayarı kendime göre ayarladım bazen de canlı ayarlıyorum.

multiplayer CoD veya benzeri başka bir oyun oynadınız mı hiç ?

Battlefield BC 2 - Bf3 - Cod BO2 Multi oynuyorum sürekli olarak. Input Lag dediğimiz kabaca tabirle, silahı sola çekersin yarın saniye sonra gelir gibi, ateş edersin geç eder gibi bir durum değil midir ?

Evet aynen dediğiniz gibi.

Belki de ben hissetmiyorum zaten Milisaniye ile ölçülüyorlar sanırım. Anlamanın en güzel yolu aslında PC bağlayı mouse hareketine bakmak olabilir. Bende 32" Samsung LCD' de var, ona bağlıyorum bazen dizüstü bilgisayarımı oyun modu kapalı olduğu zaman mouse hareketleri bir garip oluyor, oyun modunu açınca akıcı ve sorunsuz oluyor.

Futbol oyunu oynarken veya maç izlerken ofside çizgilerinden de anlayabilirsiniz.

Nasıl anlarım tam olarak, açıklar mısınız ? Bende dikkat edeyim LG için.

Yani görüntüde bazen kareleşme veya flulaşma olabilir. Kontrast dan dolayı. Lag olayı ise dediğim gibi futbol maçlarında off side çizgilerine dikkat edin sanki böyle frame atlaması gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle true motion açıkken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

47LM615s aldım nasıl bilirsiniz ?

oyun oynarken TV'yi oyun moduna almadığınız sürece input lag'dan başınız döner.

Ben LG nin LM960V ile LM620S kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim.

LM960V her renk modunda lag'ı en aza inidiroyor.LM620S ise sadece oyun modunda lag'ı azaltıyor.Bunun sıkıntısını multiplayer FPS oyunlarında çok çektim.Bi ara input lag'dan adam öldüremiyordum oyunda

Benim TV' de öyle bir sorun yok. Her ayarda tek tek denedim. Oyun modunda kullanmyorum. Standart ayarı kendime göre ayarladım bazen de canlı ayarlıyorum.

multiplayer CoD veya benzeri başka bir oyun oynadınız mı hiç ?

Battlefield BC 2 - Bf3 - Cod BO2 Multi oynuyorum sürekli olarak. Input Lag dediğimiz kabaca tabirle, silahı sola çekersin yarın saniye sonra gelir gibi, ateş edersin geç eder gibi bir durum değil midir ?

Evet aynen dediğiniz gibi.

Belki de ben hissetmiyorum zaten Milisaniye ile ölçülüyorlar sanırım. Anlamanın en güzel yolu aslında PC bağlayı mouse hareketine bakmak olabilir. Bende 32" Samsung LCD' de var, ona bağlıyorum bazen dizüstü bilgisayarımı oyun modu kapalı olduğu zaman mouse hareketleri bir garip oluyor, oyun modunu açınca akıcı ve sorunsuz oluyor.

Futbol oyunu oynarken veya maç izlerken ofside çizgilerinden de anlayabilirsiniz.

Nasıl anlarım tam olarak, açıklar mısınız ? Bende dikkat edeyim LG için.

Yani görüntüde bazen kareleşme veya flulaşma olabilir. Kontrast dan dolayı. Lag olayı ise dediğim gibi futbol maçlarında off side çizgilerine dikkat edin sanki böyle frame atlaması gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle true motion açıkken.

Anladım. Teşekkür ederim. True Motion gibi şeyleri kapatıyorum ben zaten, çok yapay gibi geliyor.

•  XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ

Sharp Aquos Quattron ile yeni nesile hazırım bunu da küçük kuzenim düşürmezse.
  • Aman nazar değmesin ... İyi günlerde kullanın...

@2K
  • Arkadaşlar bende PS4 alıcam..40" LED TV de donma falan olurmu sizce ? Hangi model önerirsiniz ? 1200 TL filan civarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EltenAKH

Arkadaşlar bende PS4 alıcam..40" LED TV de donma falan olurmu sizce ? Hangi model önerirsiniz ? 1200 TL filan civarında..

Hocam tv lerde her geçen gün kampanya vs kapsamında fiyatlar düşüyor. Model öneremem fakat size tavsiyem yeni konsolu alana kadar acil ihtiyacınız yok ise beklemeniz. Bakarsınız sony tv + konsol bir kampanya yapar :)
  • Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Orijinalden alıntı: EltenAKH

Arkadaşlar bende PS4 alıcam..40" LED TV de donma falan olurmu sizce ? Hangi model önerirsiniz ? 1200 TL filan civarında..

Hocam tv lerde her geçen gün kampanya vs kapsamında fiyatlar düşüyor. Model öneremem fakat size tavsiyem yeni konsolu alana kadar acil ihtiyacınız yok ise beklemeniz. Bakarsınız sony tv + konsol bir kampanya yapar :)

Teşekkürler hocam..
  • Kim hangi model önerir ? Samsung Led TV uygun olurmu ?
  • Philips 3d led tv aldım ben tv yi gamepadle kırınca Büyük baya ismini boyutunu cismini bilmiyorum. Ama çok AA eksikliği hissediliyor her oyunda nerdeyse umarım nextgende en az 8x AA ekleyecekler oyunlara bu kapasiteye gelmişlerdir umarım.
  • Beyler siz bu işten anlarsınız ben şu tv'den alacam gibi odam için sizce konsollarda iyi performans verir mi?http://www.teknosa.com/urunler/110012629/samsung-32f5070-fhd-dvb-s-led-lcd-tv Bütçem 1000 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

Beyler siz bu işten anlarsınız ben şu tv'den alacam gibi odam için sizce konsollarda iyi performans verir mi?http://www.teknosa.com/urunler/110012629/samsung-32f5070-fhd-dvb-s-led-lcd-tv Bütçem 1000 TL

İşte ben de o tv'yi düşünüyorum ama biraz daha bütçeyi zorlayıp 32f6070 almak daha iyi olur gibi. Şuanlık 1300 TL ama düşecektir zamanla. 2'si arasında ki fark ise senin verdiğin model 100 hz, benim dediğim 200 hz. Benim dediğim model de 3d de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

quote:

Beyler siz bu işten anlarsınız ben şu tv'den alacam gibi odam için sizce konsollarda iyi performans verir mi?http://www.teknosa.com/urunler/110012629/samsung-32f5070-fhd-dvb-s-led-lcd-tv Bütçem 1000 TL

İşte ben de o tv'yi düşünüyorum ama biraz daha bütçeyi zorlayıp 32f6070 almak daha iyi olur gibi. Şuanlık 1300 TL ama düşecektir zamanla. 2'si arasında ki fark ise senin verdiğin model 100 hz, benim dediğim 200 hz. Benim dediğim model de 3d de var.

http://www.teknosa.com/urunler/110012628/samsung-32f4500-hd-ready-smart-led-lcd-tv şu da iyi gibi full hd değil ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

quote:

http://www.teknosa.com/urunler/110012628/samsung-32f4500-hd-ready-smart-led-lcd-tv şu da iyi gibi full hd değil ama

Bu nesil için diyorsan iyidir ama yeni nesile bu TV'yle girilmez.

• 2K kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Kaç inch aldınız acaba?
  • Teşekkürler 80" hocam.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın bende genelde futbol oyunlarında kullanıyorum. Araştıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Teşekkürler 80" hocam.

Sen gittikçe büyütüyorsun dostum 160"e kadar yolu var.
  • 80" iyi hocam zaten bu bile fazla bence de aldığım model de sadece 70" , 80" , 90" modelleri vardı 70"i bazı sebeplerden getirtemedik 90 da fazla gelir diye 80'i aldım.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fiyatı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.