Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
6.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun modu falan hikaye. Kendiniz manuel ayar girip test edin oyunlarda. Oyun modu perişan ediyor oyun deneyimini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: loses

bence boyle konular yasaklanmalı bu forumda olan var olamayan var

Edit: hic kendi kişisel bir televizyonum olamadı Hala 23 " vga monitor

Olsa zaten bu mesajı atmazdın.

iSTEYEN İSTEDİĞİ MESAJI ATAR XBOXONE KARDEŞİM .YİNE UZAKLAŞMAKMI İSTİYOSUN HA ?!! :)

Murat elime konuş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iSTEYEN İSTEDİĞİ MESAJI ATAR XBOXONE KARDEŞİM .YİNE UZAKLAŞMAKMI İSTİYOSUN HA ?!! :)

bu pinky de annesinden bi laf öğreniş herkese onu satıyor:)

• W905 input lag konusunda evet iyi ama sırf input lag iyi diyede açıkcası 4000 lira veremezdim 102cm'lik bir televizyona. İleride 2500 lira civarına düşer ise alınabilir elbette ama kesinlikle 4000 lira verilmesini önermiyorum. Input lag değeri bu kadar problem ise plazmalar bakın hem uygunlar hemde artık inceler.
  • input lagın ekran boyutuyla bağlatısı var mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

az kaldı olm bekle, konuşacam yeri biliyorum ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

W905 input lag konusunda evet iyi ama sırf input lag iyi diyede açıkcası 4000 lira veremezdim 102cm'lik bir televizyona. İleride 2500 lira civarına düşer ise alınabilir elbette ama kesinlikle 4000 lira verilmesini önermiyorum. Input lag değeri bu kadar problem ise plazmalar bakın hem uygunlar hemde artık inceler.

Kesinlikle benim de tavsiyem plazmalar...Bende de önyargı vardı bu tv lere karşı, ama kullanınca algım değişti...Özellikle panasonic plazmalar gerçekten çok iyi...
  • Samsung 32EH6030 kullanıyorum sanırım Xbox One'da da yeterli olacaktır. Fakat bende bir sorun var. TV'de iki tane mod var biri normal diğeri oyun modu. Normal modda iken oyundaki karakter yürürken geçtiği yerler dalgalanıyor, buğulanıyor. Yani hareket olan yerlerde bir problem oluyor. Oyun modunu açtığımda ise bu sorun ortadan kalkıyor fakat tearing denilen görüntüde kırılma oluşuyor. 200 Hz diye aldım fakat tearing olayı beni rahatsız ediyor.

Sizde de böyle problemler var mı?
  • arka odada bu var genellikle fps tps tarzını burda oynuyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-ml248h-24-ml248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55906 salondada bu var bunda futbol ve 2.kişilik dual play oynanıcak black ops 2 zombi eğlenceli oluyorhttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-47LM860V-3d-tv

• quote:

Orijinalden alıntı: funner

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

input lag süresi, yeni nesilde kaç olmalı? kesin bir bilgi varsa ona göre tv alıcam

Olabildiğince az olmalıdır ki sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayabilelim öncelikle samsung ve lg bu konuda zayıf 2013 tv lerini denemedim ama daha eski serileri bu konuda gerçekten kötü. Sony tv leri piyasanın en iyileri w905 modeli input lag sorununu ortadan kaldırıyor piyasanın en iyisi ama fiyatı biraz tuzlu ama tavsiye ederim

lg 47lm860v var input lag yok mesela düşük fiyat tvlerde görülüyor sanırım genellik

• Samsung 55d7700

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starks

input lagın ekran boyutuyla bağlatısı var mı

Farkeder, boyut yükseldikçe lag değeri artar.
  • 47LM615s aldım nasıl bilirsiniz ?
  • quote:

bide şöyle bişi var..işe yararmı?
    http://www.aynigunkargo.com/urun/vestel-interaktif-akilli-tahta.aspx

Bilgisayar olarak idare eder denebilir..
    Fakat TV alinacaksa su anda dokunmatik vs gibi ozellikli input degeri yuksek bir TV tanimiyorum sahsen.
    Bu yuzden tek olanak Sony ve Samsung'un modellerini takip etmek.

Cunku piyasada bu konuda iyi is yapan sadece Sony ve Samsung var.
    Bilhassa oyun firmalari tanitimlarda,galalarda Samsung'u tercih ediyorlar.

Bu arada diger sorunuz uzerine;
    Input Lag degeri en azindan 35ms'in altinda olmalidir. En fazla 39-40(Onda da eh denebilir..).
    40ms ustu kesinlikle tavsiye etmem.

• pardon,, dostum,
    ms milisaniye demekse henüz pek çok tv saniyelerle ölçümleniyor input lag değerleri..milisaniye olarak değil
    40 ms için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 8 Temmuz 2013; 1:18:17 >
  • samsung 46c750...

• Efsane pana 50st50

• quote:

pardon,, dostum,
    ms milisaniye demekse henüz pek çok tv saniyelerle ölçümleniyor input lag değerleri..milisaniye olarak değil
    40 ms için teşekkürler

Belli bir ms'in uzerini zaten insan farketmiyor dostum. Fakat yarim saniye oldukca farkedilebilir bir deger.
    Eger "Oyun modu" olan bir TV gorursen denemeni tavsiye ederim. Oyun modu kapaliyken aldigin kalite ve reaksiyonla acik denenen zaman ve kalite arasinda bayagi bir fark gorebilirsin.

Ayrica online oyunlarda fark daha da aciliyor.
    Rakibinin senden once once pas atmasi veya ates etmesi oyunun sonucuna teskil edebiliyor.
    Bu yuzden lag onemlidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 8 Temmuz 2013; 2:42:03 >

• VESRAP kullanıcısına yanıt
    Hocam ben plazma tercih ettim fakat ürün seçerken hızlı olmak durumunda kaldığım için çok inceleme fırsatım olmadı.
    http://www.lg.com/us/tvs/lg-50PN6500-plasma-tv fiyatı uygun olunca aldım mecburen. İlerliyen bir kaç ay içinde ikinci bir tv daha alacağım bu sefer ekran boyutu pek önceliğim olmayacağı için daha rahat tercih yapabileceğim.
    1000-1500 fiyat aralığında oyun ve 3d film vs için önerebileceğiniz ürün varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

quote:

Orijinalden alıntı: funner

quote:

input lag süresi, yeni nesilde kaç olmalı? kesin bir bilgi varsa ona göre tv alıcam

Olabildiğince az olmalıdır ki sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayabilelim öncelikle samsung ve lg bu konuda zayıf 2013 tv lerini denemedim ama daha eski serileri bu konuda gerçekten kötü. Sony tv leri piyasanın en iyileri w905 modeli input lag sorununu ortadan kaldırıyor piyasanın en iyisi ama fiyatı biraz tuzlu ama tavsiye ederim

lg 47lm860v var input lag yok mesela düşük fiyat tvlerde görülüyor sanırım genellik

O model ile ilgili birkaç arkadaşla konuşmuştum input lag konusunda iyi olduğunu söyleseler de ışık sızması olduğunu söylediler sizin gözlemleriniz nasıl ışık sızması var mı tv de benim kullandığım lg cinema tv de var da

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.