Şimdi Ara

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
6.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Definitive©

XBOX One'ın çıkmasına daha aylar varken şimdiden TV seçmenin nasıl bir mantığı var? Her yeni model çıktığında mevcut modellerin fiyatları inanılmaz derecede düşerken şimdiden XBOX One'ı düşünüp TV almak bana mantıklı gelmiyor. Önce bir konsol çıksın, Türkiye'ye gelsin, kronik bir problemi olup olmadığı da anlaşılsın ve satın alalım da sonra TV düşünelim. Böylesi daha mantıklı değil mi?

Ev alirken nasıl beyaz eşyalar önceden alınıyorsa, arkadaşlarda xbx1 piyasaya çıkmadan şimdiden hazırlık yapmışlar bu işlerde mantık arama mantık arasan oyunsever olamazsın, ben bile Hanım'dan gizli yeni bir Led almayı düşünüyorum, geçen sene aldım ledi, aynı renkte aynı mıdelde bulabilirsem panasonıc modelinden belki çakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 5 Temmuz 2013; 13:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u
    Ev alirken nasıl beyaz eşyalar önceden alınıyorsa, arkadaşlarda xbx1 piyasaya çıkmadan şimdiden hazırlık yapmışlar bu işlerde mantık arama mantık arasan oyunsever olamazsın, ben bile Hanım'dan gizli yeni bir Led almayı düşünüyorum, geçen sene aldım ledi, aynı renkte aynı mıdelde bulabilirsem panasonıc modelinden belki çakmaz

Alacağınız ev belli olduktan sonra beyaz eşyaları taşınmadan önce almakla pek aynı değil bence ama yine de alan alsın elbette.

Hanımdan gizli TV almak nasıl bir mantıkmış onu anlamadım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

Alacağınız ev belli olduktan sonra beyaz eşyaları taşınmadan önce almakla pek aynı değil bence ama yine de alan alsın elbette.

Hanımdan gizli TV almak nasıl bir mantıkmış onu anlamadım. :)

Herşeyde mantık arıyon güzel kardeşim, sen kasma bu kadar kendini isteyen istediği herşeyi alır
    Evli değilsen Hanım' politikasını anlaman mümkün değil ee o kadar da olacak hanımın da bir ağırlığı var sonuçta...

• 12 yıllık evlilik ve 8 yaşında bir çocuk babası olarak hanımdan gizli iş yapmanın beladan başka birşey getirmeyeceğini çok iyi biliyorum.
  • keşke tv olsa,monitör arıyoruz biz de.

• Yeter herhalde şimdilik, odaya ayar çekeriz zaten zamanla

XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ
  • Benim tv 82 ekran (kaç inç bilemiycem) HD ready xboxOne için full HD olmaması dezavantaj olur mu?

not:çok büyük ekran olunca gözler yoruluyor ve odaya da çok büyük geliyor dev tv'ler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Benim tv 82 ekran (kaç inç bilemiycem) HD ready xboxOne için full HD olmaması dezavantaj olur mu?

not:çok büyük ekran olunca gözler yoruluyor ve odaya da çok büyük geliyor dev tv'ler..

Olur tabi, bu nesile yeter 720p ama yeni nesilde 1080p oynayacağız oyunları, full HD bakmaya başla sen şimdiden.
  •  XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ
  • Daha yeni 1 ay oluyor 55 inc samsung led tv aldim.7000 serisi.

• ben xbox360 için 2 sene önce toshiba 40mv732 almıştım ki hatta xbox360'ı teknosa'ya götürüp deneyerek almıştım,yeni nesilde aynı tv'yi kullanacağım yeni bir ürün almak gereksiz 3d için,yeni nesilde 3d'nin adını bile duymadım bu tv oldukça iyi oyun için yeni bir tv'ye vereceğim parayla 2. konsolu alırım bakarım keyfime belki ileri ki süreçte bakarım duruma göre 3d olayında durum ne olur ona göre iyi bir 3d tv alırım yoksa boşa masraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

65inç dokunmatikle uraşıom her gün.. epey güzel.. ancak o kadar büyük ekranı eve alıcaksan dokunmatiğe gerek yok

Nasil dokunmatik anlamadim?
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    ScRyedd kullanıcısına yanıt
    hasreyt kullanıcısına yanıt
    bildiğin gibi
    şunun gibi :

http://i1.ytimg.com/vi/xMtvvnbn3lg/maxresdefault.jpg

bu başlık hit olacak yeni nesilde ,,
    şimdiden ön sırada yerimi ayırayım

2k ve 4k tvlerin tanıtımı bu resim sanırım çoookk nostaljikmişş bee.. öyle böyle değil... çokk saol @hasreyt

kaç ekranlı tivin dostum..?
    bendeki emektar bu resmini bile bulucam derken 20 dakka hayatımdan ziyan oldu,resmi bile yok nette o derece

http://www.toprakevalet...k.asp?product=Seg+22855

@KAKÁ

galiba eklemeyi buldum teşekkürler @ScRyedd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 6 Temmuz 2013; 1:53:25 >

• bu başlık hit olacak yeni nesilde ,,
    şimdiden ön sırada yerimi ayırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasreyt

2 k tvler kaç senede evlerimizde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 6 Temmuz 2013; 1:54:55 >
  • hanım politikası kavramına çok güldüm
    hala da gülüyorumm.. çokk yaşa dostuum@Lastday4u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 6 Temmuz 2013; 2:00:16 >
  • 4 tane mesajı üst üste atmanın amacı nedir ? Tek mesajda birleştirirmisiniz mesajlarınızı ?
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    sayende çok şey öğrendim kardeşteşekkürler
    sende çok yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 6 Temmuz 2013; 1:58:07 >
  • bence boyle konular yasaklanmalı bu forumda olan var olamayan var

Edit: hic kendi kişisel bir televizyonum olamadı Hala 23 " vga monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

bence boyle konular yasaklanmalı bu forumda olan var olamayan var

Edit: hic kendi kişisel bir televizyonum olamadı Hala 23 " vga monitor

Olsa zaten bu mesajı atmazdın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.