Bildirim
XBOX ONE İÇİN TELEVİZYONLARIMIZ (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İMZADAKİ PLAZMA YETİYOR LEDLERE TAŞ ÇIKARIR -
Niyeyse ben doğal renk veren LCD sevmiyorum. Renkler çok canlı ve parlak olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: birmezun
eyvaaaah eyvaaaahhh nası yani ben şimdi dandik seg lcd tvmde yeni nesil konsolları hd ready çözünürlükte 50hertzde oynayamayacakmıyım??
eğer oynayamassam bu başlığın sahibi arkadaş kimse bana bir yeni nesil tv borcçlandı haberiniz ola
Kardeşim yeni nesil konsollar muhtemelen 100 hz in üzerinde performans göstereceklerdir...Evet tv yi yenilesen iyi olur...
-
nası yani? bizim mersedes şimdi 50km hızla gidemiyomuşakamı essahmı lee
herbi diyosan 1 tv borçlusun bana ramazan ramazan adamı böyle tribünler önünde borclandırır elin oğlu
-
quote:
Orijinalden alıntı: birmezun
nası yani? bizim mersedes şimdi 50km hızla gidemiyomuşakamı essahmı lee
herbi diyosan 1 tv borçlusun bana ramazan ramazan adamı böyle tribünler önünde borclandırır elin oğlu
Haci sana 1000 hz samsung f8000 yakisirr :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de monitörde oynamayı daha çok sevdiğimden monitör aldım, Samsung 273e3lhsb00. -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Ben de monitörde oynamayı daha çok sevdiğimden monitör aldım, Samsung 273e3lhsb00.
usta seninki monitörlükten çıkmış artık tv olmuş senin haberin yok :)
bende olsam bedne almam 27 inç -
55 inch Samsung kullaniyorum.. Elimden gelse 65 inch alirim.. Gelecekteki planim..:)
Oyun icin en az 200 hertz,input degeri dusuk,oyun modunda akici olan bir tv sart.
Samsung,Sony bu konuda en iyi isi sunuyorlar diye biliyorum. -
yakışırr tebiii. sağol dostum aynı dilden yazışıozz aanıyonmuu
benden kralları sende de olsun kralsın
-
65inç dokunmatikle uraşıom her gün.. epey güzel.. ancak o kadar büyük ekranı eve alıcaksan dokunmatiğe gerek yok -
İmzamdaki TV'yi aldım yakın zamanda, gayette memnunum.Oyun performansı TV'ler için iyi seviyede, renkleri de daha doğal, 46'dan büyüğünü düşünmedim şimdilik 3D konusu 2. Planda benim için.Önümüzdeki nesilin büyük bölümünde bu TV yetecektir tahminimce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 6 Temmuz 2013; 1:55:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG 42LM3400 3D input lag yok görüntü gayet iyi pc ve oyun modunda , bu nesli götürdü ama xbox one ile olur mu bilmiyorum.. olmazsa yine masraf yine masraf .. :))) -
Xbox 360 için Samsung T260 26" ile idare ettim yıllar boyunca şimdi One için Samsung 40F8000 aldım. Kesinlikle televizyonun verdiği keyifi vermiyor monitörler ayrıca ne olursa olsun Samsung'dan şaşmam şimdiye kadar başım hiç yanmadı böyle de gider umarım.
Gecikme değeri 40-45ms arasıdır F8000'in bilginiz olsun. FIFA online oynarken ping değerinizde yüksek ise çok sıkıntı çekersiniz ama o kadar çok takılmam derseniz kesinlikle tavsiye ederim F8000'i ki zaten şuan Samsung'da onun üstü yok ve bildiğim kadarıyla 4 çekirdek başka televizyon yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
Xbox 360 için Samsung T260 26" ile idare ettim yıllar boyunca şimdi One için Samsung 40F8000 aldım. Kesinlikle televizyonun verdiği keyifi vermiyor monitörler ayrıca ne olursa olsun Samsung'dan şaşmam şimdiye kadar başım hiç yanmadı böyle de gider umarım.
Gecikme değeri 40-45ms arasıdır F8000'in bilginiz olsun. FIFA online oynarken ping değerinizde yüksek ise çok sıkıntı çekersiniz ama o kadar çok takılmam derseniz kesinlikle tavsiye ederim F8000'i ki zaten şuan Samsung'da onun üstü yok ve bildiğim kadarıyla 4 çekirdek başka televizyon yok.
Ben de bu tv yi çok düşündüm..Tasarım da harika duruyor...Güle güle kullan...Zaten hep diyorum bu televizyonlarımız gücünü yeni nesil konsollarımıza kavuştuğumuz an gösterecektir diye..
-
Bu işten iyi anlayanlara soruyorum.
Linteki tv'yi kullanıyorum. Her hangi bir konuda bile eksiği varsa söylerseniz sevinirim.
http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50PM6800/technical-specifications -
XBOX One'ın çıkmasına daha aylar varken şimdiden TV seçmenin nasıl bir mantığı var? Her yeni model çıktığında mevcut modellerin fiyatları inanılmaz derecede düşerken şimdiden XBOX One'ı düşünüp TV almak bana mantıklı gelmiyor. Önce bir konsol çıksın, Türkiye'ye gelsin, kronik bir problemi olup olmadığı da anlaşılsın ve satın alalım da sonra TV düşünelim. Böylesi daha mantıklı değil mi? -
Plazma TV lerden oldum olası hiç hoşlanmam 2 hafta önce gittim LED in kralını aldım 1600hz Panasonic 46DT50E ile yeni nesile hazırım. -
hergün samsung 55e8000 ile oynuyor çok zevkli oluyor -
Oyuncu adamlarsınız, o kadar büyük ekranlarda nasıl oyun oynuyorsunuz nasıl tam anlamıyla konsantre oluyorsunuz anlamıyorum valla. Dirt 2 oynuyordum zamanında 47' tvde doğru düzgün yarış geçemedim, aldım Xbox'ı taktım 19' monitöre hiç zorlanmadım bile. O gündür tvde oyun oynamaktan nefret ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X